Şimdi Ara

|*|*| Sony Ericsson K700i Hakkında Herşey |*|*| (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.316
Cevap
0
Favori
140.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 19O5

quote:

Orjinalden alıntı: Charon_tr

ben e-mule'dan indirmiştim çeşitli temelarla birlikte.

googledan ismiyle bi ara, bedava olması lazım

"sony ericsson themes creator"

saol dostum. internetten buldum

artık yaptığın yeni temaları paylaşırsın bizle
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fuzulî

quote:

Orjinalden alıntı: Atakan

arkadaşlar k700 ile bir görüşme yaptıktan sonra "bitir" tuşuna bastığımda "seçim" tuşunun seçenekleri olan "sesi kapat, bluetooth'u aç, vs.vs." menüsü ekrana geliyor. siz de bu durumla karşılaşıyor musunuz? görüşmeyi hangi tuşla sona erdiriyorsunuz?

Biz daha bitir tuşuna basamadan seçim tuşu çıkıyor. Bitir derken aslında seçim tuşuna basmış oluyoruz. Olay ondan kaynaklanıyor.

peki bunu önlemenin bir yolu yok mu? her görüşmeyi solandırırken önce bitir tuşuna sonra da back tuşuna basmak bayağı canımı sıkmaya başladı. diğer telefonlardaki gibi yeşil ve kırmızı tuşlar olsaydı daha kullanışlı olacakmış. doğrusunu isterseniz bu telefondan önce hep siemens kullanmış biri olarak k700'ü aldığıma pişman olduğumu söyleyebilirim. bu sınıfta bir telefonda siemens c55'de olan bir doğum günü hatırlatıcı ve otomatik kapanma bile yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: Charon_tr

artık yaptığın yeni temaları paylaşırsın bizle

ok dostum. denemelere başladım bile
  • Beyler telefonuma acayip bşiler oldu.Kafayı yedi yaa yüklediğim resimlerin bazıları bozuldu,ondan sonra tel kendi kendine açıp kapanıyo deli olcam yaa! tema kafayı yedi.yani böle renkler birbirine karıştı temada.bazı resimler,sesler falan kayboldu.ve bütün bunlar bir anda oldu.acaba virüs falan mı girdi.LÜTFEN YARDIM EDİN?telefonu kırcam valla neden böle oldu.aynı sorunu yaşayan ark. varmı?hatta daha sonra teli fabrika ayarlarına döndüriyim dedip bi kapandı bidaha açılmadı her açmak istediğim de 10 dk falan aydınlatma yanıp sönüyo ama sonra tekrar kapanıyo.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: deliadams

quote:

arkadaşlar k700'de doğum günü hatırlatıcı yok mu? iyice karıştırdım bulamadım. her yıl aynı zamanda hatırlatması lazım. önceki telefonum siemens c55'de vardı. k700'de yoksa benim için büyük hayal kırıklığı olur.

ajanda+seçim+yeni randevu

sayın deliadams,
    aljanda+seçim+yeni randevu'yu seçersek sadece belittiğimiz tarih ve saatte hatırlatır. ben her sene aynı tarih ve saatte hatırlatmasını istiyorum. bu özellik siemens telefonlarda çok kullanışlıdır. k700'den önce kullandığım siemens c55'in bu özelliği vardı.

sevgili arkadaşım hergün veya haftanın belirlenen günleri için bu özellik var ama her sene için böle bir özellik yok sanırım.
    eğer ki uyarı aldığınızda bi sonra ki yılda istiyosanız hemen yılı değiştirebilirsiniz diyecem ama oda baya zun sürüyomuş.
    gerçi 1 seneden fazla telefon kullanmadığım için ben pek ilgilenmedim bu konuyla.
    başka bi önerisi olan varsa okumak isterim
    saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: sky captain

Ya arkadaşlar sorduğum soruyu kimse cevaplamıcak mı? Dün sorduğumda adam bana 680 ytl dedi.sizce 650 milyonun üstüne çıkmıcak tel nerden alabilirim.(burasada)

www.genpa.com.tr den 595 ytl kredi kartına 12 aytaksitli var adresi vereyimhttp://www.genpatech.com/_urun_sayfasi&ekpid=MPWtHTXdjelMrRkRNdzRYTXdFRE0yNFhNd1l6TVA=

• k700 telefonumu sattım.elimde kullanmadığım kablulu kulaklık ve usb data kablosu kaldı.isteyene ikisini birden hediye gibi bir rakamla verebilirim
  • doğubankta 440milyon 2yıl garanti bltkulaklığı yok sizce nasıl fiyat
  • Fena değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: talip

k700 telefonumu sattım.elimde kullanmadığım kablulu kulaklık ve usb data kablosu kaldı.isteyene ikisini birden hediye gibi bir rakamla verebilirim

Selam,
    Ben alabilirim,İstanbul'da iseniz...
  • ya arkadaşlar bende aldım bu telefondan ama bu blt kulaklıgı nasıl çalıştırcaz kullananlar ayarlarını yazabilirmi
  • Telefon menüsünden bağlantı>Handsfree>Handfreecihazı eklemede telefona tanıt
  • Arkadaşlar telefona oyun göndermek istiyorum sağ tıklayınca gönder menüsünde bluetootha ilgili bir şey çıkmıyor neden olabilir telefonum k700i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lsengul -- 12 Nisan 2005, 13:00:03 >
  • SEVGİLİ VE SAYGILI ARKADAŞLARIM YAKLAŞIK 6 AYDIR K700 KULLANICISIYIM ÖNCE NOKİA 6230 KULLANIYORDUM GARANTİLİ NOKİYAYI VERİP SPOT K700 ALDIM 150 MILYON ÜSTE PARA VEREREK TELFONDAN ÇOK MENMUNUM ÖZELLİĞİ VE KULLANIMI BENİ TATMİN EDİYOR YALNIZ BENİM İÇİN ÇOK BÜYÜK SORUN OLAN TELEFONDAKİ NUMARALARI OKUMAKİÇİN YAKIN GÖZLÜĞÜ KULLANMAK ZORUNDA KALIYORUM 6230 DA BU SORUN PEK YOKTU O YÜZDEN TELEFONU DEĞİŞTİRECEĞİM S700 NASIL BU SORUN ONDADA VARMI? YOKSA 6230İ Mİ ALACAĞIM NOKYAYIDA PEK SEVMİYORUMLÜTVEN YARDIM BEKLİYORUM K700 YAZILIMLA DÜZELTİLİRMİ İNTERNETDEN ÖNERECEĞİNİZ BİR ADRES YAZILM VARMIBU KONUDA SİZLERDEN YARDIM BEKLİYORUM LÜTVEEEEEEN

• Arkadaşlar telefona oyun göndermek istiyorum sağ tıklayınca gönder menüsünde bluetootha ilgili bir şey çıkmıyor neden olabilir telefonum k700i
  • talip dostum bende senin kulaklık ve data kablonu almaya talibim.. bana özelden istediğin şartları yaz lütfen..
  • sayın NEGATİVE arkadaşı her türlü sorun için yazınız demişsin malesef benim sorunlarımı dikkate alan olmadı anlayan arkadaşlar kemalerg adı altındaki sorunlarımı lütven okuyunuz ve yanıtlayınız teşekürler
  • Bana içinde oyunlar klasörünü gösteren bi bluetooth tavsiye edermisiniz teşekürler...
  • Arkadaşlar bisey duydum... K700i wav dosyalarını açmıyor deniyor... Dogrumu?
  • evet k700i wav dosyalarını açmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.