Şimdi Ara

|*|*| Sony Ericsson K700i Hakkında Herşey |*|*| (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.316
Cevap
0
Favori
140.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eyvallah saolsın ama şimdi de ses gelmiyor ne iş bu anlamadım ya
  • merhaba arkadaşlar
    k700 i kullanıyorum.bir tane bluetooth aparatı aldım.usb ye taktım.fakat sürücüsü yok.sürücü yükle diyor.
    aparatın üstünde bir marka yazmıyor.bu aparatın sürücüsünü nerden bulabilirim?sizden yardım bekliyorum.
    ikinci olarakta cep telefonundaki çekilen video ve resimleri nasıl bilgisayara aktarıcam.
    yardımlarınızı bekliyorum.
    kullandığım işletim sistemi xp home editiona sp1 ve 2 yüklü değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: geforce4

merhaba arkadaşlar
    k700 i kullanıyorum.bir tane bluetooth aparatı aldım.usb ye taktım.fakat sürücüsü yok.sürücü yükle diyor.
    aparatın üstünde bir marka yazmıyor.bu aparatın sürücüsünü nerden bulabilirim?sizden yardım bekliyorum.
    ikinci olarakta cep telefonundaki çekilen video ve resimleri nasıl bilgisayara aktarıcam.
    yardımlarınızı bekliyorum.
    kullandığım işletim sistemi xp home editiona sp1 ve 2 yüklü değil

Sürücüsüz tanıtamazsın. Mutlaka sürücü lazım
  • 6 aydır kullanıyorum. Joystik problem çıkarmaya başladı. Connectcell'i soran arkadaşa cevap: BT modem olarak T68i'yi seçerek GPRS üzerinden internete bağlanabiliyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: voidnull

wisely
    telefonda sesler bölümüne gir zil sesini yapmak istediğin mp3üseç seçimden kullan de ordanda zil sesi yapabiliyorsun

ben onu biliyorum benim dediğim mesaj zil ses tonu sadece telefonda var olanları kullanabiliyormuşuz
  • İkinci el aldım 370 milyona fakat kulaklığı yok. Elinde kulaklığı olan varsa satabilir mi?

ayrıca telefon kilidini bulamadık. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

ve kamera ışığı nasıl yanıyor ben onun yandığını hiç görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopath -- 26 Mart 2005, 2:42:02 >
  • Fotoğraf modunda iken 5 nolu tuşa basarsan kamera ışığı yanar.
    Bahsettiğin tuş kilidi ise yıldız tuşuna bas ve üstte sağdaki tuşa bas. Açmak istersen aynı işlemler.

quote:

Orjinalden alıntı: pckopath

İkinci el aldım 370 milyona fakat kulaklığı yok. Elinde kulaklığı olan varsa satabilir mi?

ayrıca telefon kilidini bulamadık. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

ve kamera ışığı nasıl yanıyor ben onun yandığını hiç görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fuzulî -- 27 Mart 2005, 12:11:37 >
  • 90 ytl ye satabilirim. 2 veya 3 defa kullandım. Orjinal Sony kılıfı ile birlikte. Normal de bu kılıf kutusundan çıkmıyor.
  • arkadaşlar, k700i tema dosyalarını (.thm) bilgisayarda gosterebilen bir program var mı?
  • themes creator diye bi program var bende, tema yaratabiliyo ya da modifiye edebiliyosun tabi dolayısıyla görebiliyosun da
  • nerden bulabilirim onu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Negative

Telefon küçük, hafif , görünümü karizmatk ve kısaca mükemmel bir telefon..

Her türlü sorunuzu buraya sorabilirsiniz, kullanan arkadaşlar cevap verecektir muhakkak ..
    Saygılar ..

abi daha yeniyim bu K700 e hafıza kartı takılıyormu
  • takılmıyo maalesef.sadece kandı hafızasıyla ıdare edıcen.ama cokta kötü bi hafıza degıl zaten.
    quote:

Orjinalden alıntı: ___ Mesut ___

quote:

Orjinalden alıntı: Negative

Telefon küçük, hafif , görünümü karizmatk ve kısaca mükemmel bir telefon..

Her türlü sorunuzu buraya sorabilirsiniz, kullanan arkadaşlar cevap verecektir muhakkak ..
    Saygılar ..

abi daha yeniyim bu K700 e hafıza kartı takılıyormu
  • ben e-mule'dan indirmiştim çeşitli temelarla birlikte.

googledan ismiyle bi ara, bedava olması lazım

"sony ericsson themes creator"
  • Son çıkanlar R2AE033 idi. Yeni yazılım çıkmış herhalde fakat (O2) ne demek anlamadım. Site almanca.

http://www.se-world.info/firmwares.php
  • quote:

Orjinalden alıntı: Charon_tr

ben e-mule'dan indirmiştim çeşitli temelarla birlikte.

googledan ismiyle bi ara, bedava olması lazım

"sony ericsson themes creator"

saol dostum. internetten buldum
  • arkadaşlar k700 ile bir görüşme yaptıktan sonra "bitir" tuşuna bastığımda "seçim" tuşunun seçenekleri olan "sesi kapat, bluetooth'u aç, vs.vs." menüsü ekrana geliyor. siz de bu durumla karşılaşıyor musunuz? görüşmeyi hangi tuşla sona erdiriyorsunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: deliadams

quote:

Orjinalden alıntı: Atakan

arkadaşlar k700'de doğum günü hatırlatıcı yok mu? iyice karıştırdım bulamadım. her yıl aynı zamanda hatırlatması lazım. önceki telefonum siemens c55'de vardı. k700'de yoksa benim için büyük hayal kırıklığı olur.

ajanda+seçim+yeni randevu

sayın deliadams,
    aljanda+seçim+yeni randevu'yu seçersek sadece belittiğimiz tarih ve saatte hatırlatır. ben her sene aynı tarih ve saatte hatırlatmasını istiyorum. bu özellik siemens telefonlarda çok kullanışlıdır. k700'den önce kullandığım siemens c55'in bu özelliği vardı.
  • arkadaşlar bu tbölümü daha yeni okuyorum bende bir soru soracağım izninizle ben s700 hastasıyım ve k 700 kullanıyorum özelliği süper kişi başına ton olarak mp3 veya melodi atıyorum s700 de bu özellik varmı kullanımı nasıl açıp kapatırken kapağı laşkalaşıp bozuluyormu s700 mü alayım yoksa k750 yimi bekleyeyim size soruyorum teşekür ederim cevap bekliyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Atakan

arkadaşlar k700 ile bir görüşme yaptıktan sonra "bitir" tuşuna bastığımda "seçim" tuşunun seçenekleri olan "sesi kapat, bluetooth'u aç, vs.vs." menüsü ekrana geliyor. siz de bu durumla karşılaşıyor musunuz? görüşmeyi hangi tuşla sona erdiriyorsunuz?

Biz daha bitir tuşuna basamadan seçim tuşu çıkıyor. Bitir derken aslında seçim tuşuna basmış oluyoruz. Olay ondan kaynaklanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.