Arkadaslar K700i DE ARKADAKİ KAMERA lambasını sadece ihtiyacımız oldugunda kamerayı açmadan nasıl çalıştırabiliriz bilgisi olan varmı ?
400-450 alabilirsin zaten yenisi 550 600 ytl falan daha makul fiyatlarada bulabilirsin dostum
Arkadaşlar,
float's Mobile Agent 2.0.019 isimli bir program kullanıyorum. (PC de). Birçok özelliklerinin yanında telefonun ve akünün ısılarını , telefondaki programın versiyonunu ve telefonun seri numarasını bile görebiliyorsunuz.
float's Mobile Agent 2.0.019 isimli bir program kullanıyorum. (PC de). Birçok özelliklerinin yanında telefonun ve akünün ısılarını , telefondaki programın versiyonunu ve telefonun seri numarasını bile görebiliyorsunuz.
ya mms ile nasıl sms göndericez derste canımız sıkılıyor nokia li hibinatorler cayir cayir gönderiyor ben neden gönderemiyom?Ne yapacaz göndermek için bana bi şeyettirin.lütfen yaaa valla bak
Arkadaşlar K700i nin son versiyonu nedir?Benimki R2AA003.Yani bundan sonra çıkan oldumu.
Bilen yok mu?
1905 Denedim ve halen kullanmaktayım
float's Mobile Agent var.
Media Kontrol isimli programın handy ile ilgisi yok
tesekkurler purzel. yararlı bir programa benziyor.
arkadaşlar bu K700İ de mesaj zil sesi tonunu mp3 yapabiliyormuyuz veya kısa sesler filan ben K700İ kullanıcısıyım sadece verdiği mesaj tonların kullanabiliyorumda bilen varmı
sanmıyorum iyi bir yere değinmişsin ama ben bluetooth kulaklığı nasıl tanıtacağımı bilemiyorum şifre soruyor nasıl bulurum yardım edin lütfen
quote:
Orjinalden alıntı: wisely
arkadaşlar bu K700İ de mesaj zil sesi tonunu mp3 yapabiliyormuyuz veya kısa sesler filan ben K700İ kullanıcısıyım sadece verdiği mesaj tonların kullanabiliyorumda bilen varmı
Mesaj zil sesini telefonda kayıtlı haliyle 6 melodidir. Bunu değiştiremezsiniz..
quote:
Orjinalden alıntı: hidolgoo
sanmıyorum iyi bir yere değinmişsin ama ben bluetooth kulaklığı nasıl tanıtacağımı bilemiyorum şifre soruyor nasıl bulurum yardım edin lütfen