Şimdi Ara

|*|*| Sony Ericsson K700i Hakkında Herşey |*|*| (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.316
Cevap
0
Favori
140.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: muzo2000

nokiadaki uygulamaları,k700de açabiliyormuyuz,nokiadaki oyunları videoları görüntüleri btdan yolladığımızda k700 bunu destekliyormu?

Kardeş videoların genelini açıyor ve resimleride aynen öyle ama oyunlarını desteklemez ama internette kanaatimce 6600 dan daha güzel oyunları var... Hoş güzel bir telefon ben çok memnunum... Karar senin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooBy -- 2 Mart 2005, 10:40:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xafer

BEYLER Bİ TANIDIK ARKADASIN SİMDİ ELİMDE K700'ü WAR.

BLUETOOTH KULAKLIGI ESLESTIRDIM AMA SESİ NASIL KULAKLIGA VERCEGIMI BİLMİYORUM???

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM!!!!

BT aç ve daha sonra kulaklığı aç telefon otomatik olarak kulaklığı anımsıyacak ve sonrada aksesuarlar kısmından bağlan diiyeceksin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Atakan

arkadaşlar k700'de doğum günü hatırlatıcı yok mu? iyice karıştırdım bulamadım. her yıl aynı zamanda hatırlatması lazım. önceki telefonum siemens c55'de vardı. k700'de yoksa benim için büyük hayal kırıklığı olur.

bende bulamadım ya.heralde yok.bendeki de büyük hayal kırıklığı
  • arkadşlar k700 ile çekilen video görüntülerini nasıl pc ye aktarıyoruz,ve diğer formatlara çevrilebiliyor mu?beni kurtarın,bi arkadaş başımın etini yiyo,sen anlarsın hallet diye.telefon da yok,hiç bişey bilmiyorum.lütfen yardım.
  • Videoyu bluetooth ile pc ye gönderirsin, pc de de 3GP Player yada Real one player daha da yetmedi ise Quick Time Player ile izleyebilirsin..
  • sağol dostum,peki videoları mpeg'e çevirebiliyormuyuz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Atakan

arkadaşlar k700'de doğum günü hatırlatıcı yok mu? iyice karıştırdım bulamadım. her yıl aynı zamanda hatırlatması lazım. önceki telefonum siemens c55'de vardı. k700'de yoksa benim için büyük hayal kırıklığı olur.

ajanda+seçim+yeni randevu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliadams -- 5 Mart 2005, 2:56:33 >
  • slm arkadaşlar
    k700 aldım ve bu telefonun keyfini çıkarmaya devam ediyorum. çok mükemmel bi telefon.
    k700 e her mp3 yükleniyo mu? kullanma kılavuzunda örnekleme hızı maksimum 16 khz olması falan gerekiyor diyor. yükleyen arkadaşlar varsa bana anlatsınlar.
    ona göre bi bluetooth aleti alıcam???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanc -- 5 Mart 2005, 22:55:24 >
  • Bilgisayarındaki her türlü mp3 ü yükleyebilir ve melodi olarak kullanabilirsin.
  • bir de önerebileceğiniz bi bluetooth cihazı var mı? sorun yaşanıyo mu bağlantı kurarken??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanc -- 5 Mart 2005, 23:00:59 >
  • Ben EPoX marka aldım. Tabii tamamen tesadüf. Kurulumu kolay ve hiç bir sıkıntısı yok bana göre. 30 metre mesafeli 35 ytl gibi bir rakamdı.
  • fuzuli teşekkür ederim bilgilerin için, saol..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanc -- 6 Mart 2005, 12:09:17 >
  • ya arkadaşlar bu k700i alırken yanında bileklik askısı veriyorlarmı?k700i kutulu resmini gördümde yabancı bisitede içinde bileklik askısı vardı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: muzo2000

ya arkadaşlar bu k700i alırken yanında bileklik askısı veriyorlarmı?k700i kutulu resmini gördümde yabancı bisitede içinde bileklik askısı vardı ?

Türkiye deki K700i lerde henüz böyle br şey yok olsa güzel olurdu ama
  • Dostlar gaza geldim, 6600dan vazgeçip 0 bir 700i aldım. ama hem alet 0 hem ben 0. Hadi bana azıcık bilgi verin ben bu aletle neler yapabilirim.?
  • Fiyatını da söyliyim axeess card ile Boynerden 100 milyon hediye çeki +boyner anahtar card 25 milyon hediye çeki + baskül hediyeli bluetooth kulaklık ile birlkikte tek çekim 575'e aldım.
  • hediye çeki kazanmak için illa taksitmi yapmak gerekir peşin ödemelerde hediye çeki vermiyorlarmı
  • Heidye çeki her 250milyona 50 milyon için axessten, boynerinki 500 YTL'ye 25 YTL şeklinde taksit fark etmiyor ama fiyatı artırıyor.
  • Benim bir de sorum var. Bazı telefonlara resim müzik atayabilmeme rağmen bazılarına öldür Allah olmuyor. Bunun sırrı nedir?
  • k700i berbat bir telefon iki ay oldu alalı ve aldıgımdan iki hafta sonra bozuldu sonra nemi oldu kvk bana yenisini gönderdi aaa oda bozuk çıktı daha sonra tabi yine yeni telefon yolladılar oda bozuk çıktı su anda 2 aydır 4. yeni k700i 'yi kullanıyorum telefonu kvk perşembe yolladı bakalım bu nezaman bozulacak
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.