Şimdi Ara

|*|*| Sony Ericsson K700i Hakkında Herşey |*|*| (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.316
Cevap
0
Favori
140.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya dün bi arkadaşta nokia 6600 vardı, yan yana koyduk kamerada öyle bir fark vardı ki, yani serçenin yanında bmw durur gibi. bilgilerinize.
  • Ben sana özel mesajdan sormustum aliyimmi diye al demistin kendin almissin bende kesin aliyorum artik ya yarin ya bugun
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertfirat

vet benim şarj da hiç dolu yazmıyo heo sarj oluyo diyo

aynı sorun ben de vardı. geri goturdum. telim su an sony ericsson servisinde. pil ortalama 4 saatlik bir şarjdan sonra dolu gozukmeli. eğer hiç dolu gozukmeyip surekli sarj oluyor diyorsa ve sarja taktığınızda "yabancı sarj" (charging alien battery) diyorsa pilde bir sorun var demektir.
  • DEVAMLI ŞARJ OLUYOR YAZMASI ŞARJIN BOZUK OLDUGUNUMU DEMEK İSTİYOSUNUZ...
  • evet. sarj aslında doluyor ama hiç dolu ikonu yanmıyor. ben 2 gun sarja takılı bırakmıstım dolu ikonu yanmamıstı. zaten eğer bi problem varsa ilk sarja taktığınızda belli olur. yabancı sarj diyorsa dukkana koşun.
  • ya ben bişiy sorcam bu k700 e hangi tür oyunlar yüklenir java dan başka.. birde İzmir de en ucuz nerde bulurm..
  • yaw bu şarj olayına açıklık getirin nedir bu yaw,millete dandik şarjmı geçirildi nedir bu şarj problemi?
  • dostum bu olay benim basıma geldi.
    sıfır telefon aldım, sarja taktım "charging alien battery" diye bir yazı cıktı. ben teli inglizce kullanıyorum ve Türkçe'sinin nasıl olduğunu gormedim (sanırım "yabancı sarj" yazıyormus). fakat batarya dupeduz orijinaldi. geri goturdum ve servise gonderildi. hala bekliyorum. aynı sorun varsa teli geri goturun bence
  • Telefonu genpa garantili olarak yeni aldım. Kamerayı kullanırken ekranında birtane piksel arızası olduğunu farkettim. Telefonunda bu tür arıza olan varmı ve bu durumda ne yapılması gerekir.
  • yani telefonu garantili alıyoruz ama hiç bi .oka yaramıo ya başka yok mu yorumu olan şarj hakkında buna mutlak bi çözüm gerek pili geri vermekten başka çünkü geri verdikmi alamayız .başka telimde başıma geldi tam 3 ay boyunca tel açmak zorunda kaldım olan tel faturasına oldu
  • beyler bendede şarj oluyor yazısı sürekli ekranda yani batarya full olarak fösüküyo ama hala şarj oluyo diyo.ama yabancı batarya gibi bi yazı yok. ayrıca bi sorum daha olucak bu tel.e daha güçlübi batarya alıp taksak bekleme süresi uzarmı?
  • soruyu sony-ericsson musteri hizmetlerine sordum iste gelen cevap:

"Şarj Oluyor" ifadesi, telefonunuzu şarj aletine her takıtığınızda karşınıza çıkacak olan standart bir ifadedir. Bu ifade telefonunuzu her şarja taktığınız da karşınıza çıkacaktır. Bataryanın dolduğunu ekranda yer alan batarya ikonundan kontrol edebilisiniz.

Müşteriye ayrılan zaman en değerli üründür anlayışı ile sizlere en iyi hizmeti vermek için iletişimimizin devamlı olmasını dileriz.

Saygilarimla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuZZLuCK -- 25 Şubat 2005, 10:27:51 >
  • sağol yaa helal olsun kardeş...
  • k700i efsanesi bitmesin arkadaslar devam edelim yardımlaşmaya varsa farklı birşeyler paylaşın pls...
  • ben paylaşayım sınıfta çocuğun teki benim K700İ min Bluetooth teknolojisine berbat dedi oracıkta kafayı koyu verdim bir aha telefona laf edeceği kalmadı
  • nokiadaki uygulamaları,k700de açabiliyormuyuz,nokiadaki oyunları videoları görüntüleri btdan yolladığımızda k700 bunu destekliyormu?
  • son olarak,butelefonun buzmavisi satılmıyormu?benmi göremiyorum doğubankta veya mağazalarda
  • Ben eskiden nokia 6610i kullanıyordum şimdi k700i'ye transfer ettim...Bence her yönüyle nokia teknolojisinden iyi...
    Bana göre birkaç ufak eksiklik:
    1.Şarjı çabuk bitiyor
    2.Rehberde 1 kişi için cep numarasını kaydettikten sonra aynı kişi için bir başka cep numarasını kaydetmek isterseniz başka tür (sembol) seçmek zorundasınız (yani ev,iş,diğer seçeneklerinden birini kullanmak zorunda kalıyorsunuz)....(Bilmem anlatabildimmi, tabi bunu k700i'ciler daha iyi anlar)
    3.(eski telefonumun radyosunda vardı) Radyo kanallarını isimli kaydedemiyorsunuz....
  • herkese selam bana usb kablosu satacak birisi var mı?
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.