Şimdi Ara

|*|*| Sony Ericsson K700i Hakkında Herşey |*|*| (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.316
Cevap
0
Favori
140.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

6kere yenilenmiş yazılım galiba
  • arkdaşlar ben bluetooth ile yazılım yükleye bilirmiyim pc den.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoRiS -- 19 Şubat 2005, 13:38:04 >
  • İsteyen varsa k700 ümü 420 ye veririm orj.kulaklığı + USB PC kablosu + CD + şarj + taşıma kılıfı bi sürü yüklü oyun program falan var neden sattığımıda sölim
    kaç gündür tv de s700 reklamı görüyorum telefon rüyalarıma girmeye başladı onu alacağım.
  • HER ZAMAN SONYERİCSSON
  • 8-Mail işine el atim dedim.Sony'nin türkiye sitesinden bir ayar çekeyim dedim. Superonline ile başka bir sitenin adresini vermiş. Anlamadım bu işten bir şey.Yani illaki bu 2 dandik siteden mi e-mail hesabı mı almamız gerekiyor.

• k700 e msn messenger-icq felan yükleniyor mu? bi de bunun programlarını nereden bulacağım maxicepte 3 tane program var
  • benim telefonda (k700) video çekimi 10 saniye yapılabiliyor. daha uzun nasıl çekebilirim?
  • Kamera çekim bölümüne girince seçim-video uzunluğu var. Oradan limitsiz seçeneğini aktif hale getir.
  • arkadaşlar araştırdım ama bulamadım K700İ nin firmware sürümünü nasıl öğreniyoruz yani ben telefonun firmware sürümünü öğrenmek istiyorumda
  • Joystick'i bir sağ yap * bas, iki sol yap * bas, bir sol yap * bas.
    Buradan Sevis menüsüne giriyorsun. Servis bilgileri -> Yazılım bilgisi diye girebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fuzulî

Joystick'i bir sağ yap * bas, iki sol yap * bas, bir sol yap * bas.
    Buradan Sevis menüsüne giriyorsun. Servis bilgileri -> Yazılım bilgisi diye girebilirsin

Eyvallah kardeş
  • K700i nin SPOT fiyatını bilen varmı arkadaşlar ??? acil
  • arkadaşlar,
    ben de k700i aldım. harika bir telefon.
    çok memnunum. fakat sanırım bir sorun var.
    teli şarja taktığımda "charging alien battery" diyor ve günlerce şarjda takılı tutsanız bile "pil dolu" simgesi yanmıyor. sürekli şarj halinde gözüküyor. Kullanım kılavuzunda bu durumun pilin orijinal olmamasından kaynaklanacağı yazıyor. Fakat pilin üzerinde "made in japan finished in sweden" yazıyor. aynı sorunu yaşayan var mı? pili değiştirmeli miyim?
  • Nokia telefonlardaki net monitor programının benzerini k700i için arıyorum. Bilgisi olan varsa lütfen cevap versin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Always0007

K700i nin SPOT fiyatını bilen varmı arkadaşlar ??? acil

BURAYA 2. ELİN GİRMESİ DOĞRU DEĞİL AMA ÇOK FİYAT SORAN OLDUĞU İÇİN YAZIYORUM..

22 AY GARANTİLİ, SIFIRDAN FARKI OLMAYAN(bluetooth kulaklık yok), k700i CEP TELEFONU 450 YTL'YE SATILIKTIR.

BILGINIZE....

ZAFER GÜLTEKİN - 0 (536) 613 10 40
  • arkadaslar ben k700i hastasıyım yannız videoda cektigim 3gpp formatını vcd formatına ceviren programı nereden bulabilirim.yannız illada birsey soylemek gerekiyorsa k700i nokiaya 5 degil 10 basar.
  • vallaha tel bende aldım çok guzel.tabi hatasız kul oömaz şarj çok çabık bitiyor oynadın mı 1 gün oynamdınmı 2 gün .
  • vet benim şarj da hiç dolu yazmıyo heo sarj oluyo diyo
  • beyler bikaç hafta sonra şarjın süresi uzayacaktır ben fazla pırkalamayınca 5 gün gidiyo. çok kullanırsam 2 gün gece kapamadan bi de :)
  • Bir arkadaşta bana linkteki PDA le takas edelim mi demiş bende bu topiği buldum walla aklıma yatıyor yavaştan http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=1042123
    ayrıca ilgilenen varsa konuşalım.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.