Şimdi Ara

|*|*| Sony Ericsson K700i Hakkında Herşey |*|*| (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.316
Cevap
0
Favori
140.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende öyle bir şey söz konusu değil görüntü herzaman mükemmel
  • tamam
  • k700i aldım fakat telefona nasıl oyun atacağımı çözemedim. internetten bir sürü oyun indirdim. hepsi zipli ziplerini açıyorum dosyaya donusuyor. dosyayı attığımda oyun olarak gormuyor. bunu nasıl çözebilirim.
    ilginiz içöin şimdiden teşekkürler.
  • ARKADAŞLAR SX1 İLE K700 ARASINDA KALDIM.. HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ?..
  • quote:

Orjinalden alıntı: weckld

k700i aldım fakat telefona nasıl oyun atacağımı çözemedim. internetten bir sürü oyun indirdim. hepsi zipli ziplerini açıyorum dosyaya donusuyor. dosyayı attığımda oyun olarak gormuyor. bunu nasıl çözebilirim.
    ilginiz içöin şimdiden teşekkürler.

o dosyayı da aç..içinde jar dosyası olması lazım..asıl onu atacaksın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hulusi

ARKADAŞLAR SX1 İLE K700 ARASINDA KALDIM.. HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ?..

k700 al bence...gördüğüm kadarıyla bütün kullananlar memnun...bende dahil...
  • Orjinalden alıntı: niste10

k700 i mükemmel bir telefon bende kullanıcısıyım kamera felan müthis k700 i en iyi seçim
  • quote:

Orjinalden alıntı: niste10

quote:

k700 al bence...gördüğüm kadarıyla bütün kullananlar memnun...bende dahil...

Bende K700i ile SX1 arasında kalmıstım ama baktım k700i daha kibar ve kullanışlı benim işteklerimi yeterli derecede karsılıyor

K700i aldım ama sen bide kendi açından 2 cihazı karşılaştır !!!

• arkadaşlar k700i de hansfree özelliğini nasıl kullanıyoruz beceremedim de
  • k700i nin en stabil son firmware versiyonu nedir bilenler lütfen ?
  • oğlum sana ne sen mi kurdun forumu ister k700i hakkında konuşurum ister geldim gittim derim.sen çok mu konuşuyon lan kaç gündür herkes put gibi konuşan yok ya bu telefondan anlayan yok yada toplum içinde konuşmaya utanıyor insanlar.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: L_o_T_u_S

NE BU YAW GELDİM GİTTİM NERDESİNMİŞ OKMİŞ . BURASI FORUM ARKADAŞLAR BİRŞEYLER PAYLAŞILABİLSİN DİYE OLUŞTURULMUŞ SİZİN ÖZEL İHTİYAÇLARINIZ İÇİN DEĞİL

her işe burnunu sokma

• selam beyler telefonlar nasıl gidiyo hakan selam kimin bi sorunu varsa bana söylesin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ce_za

selam beyler telefonlar nasıl gidiyo hakan selam kimin bi sorunu varsa bana söylesin...

benim bi sorunum var turkchat e gel de orada konuşalım çabuk ben ordayım....
  • arkadaşlar slm..bende bu topiği okudum ve sonunda k-700 aldım..denildiği kadar üstün telefonmuş..herkese ve topiği açan negative kartdeşe teşekkürler..
    2 sorum var ..cevaplıyabilirseniz sevinirim..
    1)pc den k-700 e her türlü dosyayı gönderiyorum..ama k-700 den sağ tuş..bt ile gönder yaptığım zaman(k-700)pc yi gördüğü halde hiç bir dosyayı gönderemiyorum..yarıda kesiliyor..nelere dikkat etmem lazım?
    2)birde pc den mesela k-700 e bir mpeg dosyası yolluyorum..diğeri adlı klasörün içine kaydediyor.fakat bu diğeri klasörüne kaydedilen dosyayı açamıyorum..ve hiç bir klasöre taşıyamıyorum(herhalde taşıyabilsem..bu mpegi açabileceği 3 gp formatına otomatik olarak dönüştürür değilmi?..)
    teşekkürler..
  • 6230 mu k700 i mi diye bocalarken k700i de karar kıldım.Greçekten mükemmel bir kamerası var cayır cayır resim,video çekiyom.Ama MMS olayını yapamadım "internet profilinde hata" diye bir mesaj alıyom MMS gönderdikten sonra.Anlamadım gitti türkcell hattım var işlemi 4440535 i arayarak yaptım.Acep nasıl olacak?
  • biriniz bana sölermisiniz k700i nin güncel fiyatını?

Garantili/garantisiz?
  • 570 e aldım
  • garantili 2 yıl
    ama bluetooth kulaklık almadım ortalıkta uzaylı gibi dolaşmak istemedim.kulaklıklı fiyatlar 620 filan burada(izmit)
  • arkadaşlar lütfen burada tartışmayın valla atarlar
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.