Şimdi Ara

|*|*| Sony Ericsson K700i Hakkında Herşey |*|*| (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.316
Cevap
0
Favori
140.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu telefonla bilgisayar iletişimi için K700İ me bluetooth alıcısımmı alayım yoksa orjinal kablosunumu kablo diyorsanız aşağıdakilerden hangiini tercih edeyim
    Sony Ericsson DRS-11
    Sony Ericsson DCU-11
    arkadaşlar birde ekliyorum benmkinin sürümü R2AE033
    hangi sürüm eski mi yeni mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wisely -- 28 Ocak 2005, 17:50:13 >
  • ya ben delirecem e-mail ayarlarını detaylı bi şekilde anlatında telefonumuz e-mail olsun yawwww
  • mms yollayamayan arkadaş msj ayarları+mms ayarları+kullanıcı ayarları+lim yerine kapalı yap o yazıların hepsini
  • niste10 teşekkürler dostum sorumun cevabını aldım

ancak bir sorum daha olacak. Bende bir T630 var.

Gerçek sesler zil sesi olarak çalınamıyor. Bu problem

düzeltilmiş mi? Kendi sesimi dahi zil sesi olarak kullanabiliyor öuyum?

(örn: polis telsizi T630 da zil sesi olmuyor)
  • DeWe nickli arkadaş SX1cidir
    quote:

Orjinalden alıntı: DeWe®

niste10 teşekkürler dostum sorumun cevabını aldım

• e sx1 de de kulakliği takmadan ses dişari werilebiliyor.we hatta sx1 çok kısık ama k700iden çook daha fazla ses çıkıyor.
    eğer dişari ses werecek bi tel istiyosan piyasadaki tel dahili stereo hoparlörü olan e398 alacaksin.
    2dk da SX1 i sattin
    quote:

Arkadaşlar k700i de kulaklık takmadan ses direk dışarı verilebiliyor mu?

Bu benim için çok önemli. SX1de hayal kırıklığına uramıştım. Kulaklık olmadan

sesi direk dışarı verebiliyormu? Saygılar

• Orjinalden alıntı: timhat

DeWe nickli arkadaş SX1cidir

dostum ben sx1 i satalı 1 hafta oldu. Ayrıca

SX1'de kulaklığı takmadan ses dışarı verilmiyordu.

Ben maymun iştahlıyım. Piyasadaki tüm yeni telefonlar

beni cezbediyor. Şimdide k700i ye taktım kafayı ve yakında alırım

Sx1ci nokia'cı diyede bir taraf tutmuyorum. Hoşuma ne giderse o.

Bilmem yardımcı olabildim mi ?
  • fiyat konusunda yardımım dokunur belki estore.com.tr de sonyericsson K700İ 670 milyon 18 ay taksitle belki lazım olur sony 'cilere...
  • Aaaa söylemeyi unutmuşum sadece bonus card'a 18 ay taksitle sonyericsson K700İ BLUUTOUTH kulaklık hediyeli hemde... Bence kaçırılmaz bir fırsat ben aldım yarın teslim edicekler adresime kargo ile
  • quote:

niste10 teşekkürler dostum sorumun cevabını aldım

evet dostum..ben mesela sesimi kaydettim ve onu zil sesi yapabiliyorum...şuan baktığım kadarıyla benim teldeki bütün ses türlerini zil sesi yapabiliyorum...mp3,amr,midi bütün hepsi zil sesi olabiliyor...
  • arkadaşlar konu kirliliği yaratmamak için buraya yazıyorum bu o2 olayını açıklayabilirseniz sevinirim ne oluyor o2 olunce bende K700İ aldımda 4 gün önce 2 yıl garanti var o2 varsa götüreyim güncelleyip sorunu çözsünler yani o2 olup olmadığını nasıl anlayacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: deliadams

ortada joistik var ya dostum işte onu önce bikere sağa ittir. yıldıza bas.sonra 2 kere sola it gene yıldız ve en son sağ ve yoldız yaniiii >*<<*<* bu kadar.
    kolay gele...

Abi bu coook eski bir sifre bunu hala nokia kullanıyomu benim GH388 GH688 SH888 de falanda vardı bu sekilde servis bilgilerine ve karakter eşlem temel yapısına ulaşolabiliyordu wayyybe hala kullanılıyormu pess doğrusu saols bu bilgi için
  • HARICINDE SARJ NE KADR GİDİYORSİZİN k700İ LERDE

VE NASIL KULLANIYORSUNUZ ? (BT/KONUSMA/MP3/RADİO GİBİ AKTİVİTELERİ)

BİRDE WAV DOSYALARINI TANIYOR AMA ÇALMIYOR NASIL BİSEY BU NASIL WAV ÇALMASINI SAĞLAYABİLİRİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoT_CLaN -- 1 Şubat 2005, 0:53:11 >
  • evet beklenen gun geldı cattı K700i yollarda suzuluyor kargo ıle bana yaklastıkca yaklasıyor K700 ü olanlar sıkı durun sızlerı makınem gelır gelmez soru yagmuruna tutacagım bekleyın ayrılmayın bır yere...
  • offf beee zevke bak k77ümü bağlamışım bilgisayarıma yedeklerimi yedekledim mp3 lerimi salladım 10 tane kadar melodi yarattım butun tel defterimide outloka yükledim (bunu tesadüfen yaptım bu özelliğini bilmiyordum) klipdi mp3 dü resimdi ekran koruyucuydu derken akşam oldu işte bide versiyon güncellemesini becerebilseydim cok tatlı olacaktı beah...

neyse canım allah k700 ü olmayana k700 nokiyası olana akıl versin .... hadi bay ben biraz daha dorusu sınırsız video çekmeye gidiyooom...
  • Arkadaşlar K700 hakkında o kadar çok yazı yazılmış ki inanamadım, Bu forum başlığını açan arkadaşa teşekkür ediyorum(negatif selam ). Ben operatör mağazasında aktif satış yöneticilik yapıyorum.Kullanmadığım telefon yoktur.Ukallık gibi algılanmasın sakın.Symbian yazılımları ile de o kadar çok vaktimi harcadım ki anlatamam.

Sonunda bugün bir K700 elime geçti.Şu an piyasa değeri 655 milyon lira.hakikaten müzik kalitesi, kullanılılabilirlik bakımından süper bir telefon.Arkadaşlar herşeyi yazmışlar zaten.Tümünü de okuyamadım.Olumlu tüm yazılara katılıyorum.

K700 ile ilgili bir forum daha açtım.Alma satma ile ilgili işlemler için ziyaret edebilirsiniz.Forum adı "K700 isteyenler buyursun." beklerim.

msn ; ssaka@hotmail.com

• hakan ne yazıkki telefon yanımda değil inşallah burdasındır...
  • bu telefon windows 98 i tanırmı?
  • malesef xp istiyor telefonumuz...
  • k700i gerçekten mükemmel bir telefon ben 6230 la arasında kaldım ama en iyi seçim k700i. Bide beyler bilen varmı bendeki telefonun sesi nokialara göre az çıkıyor bunun nedenini bilen varmı veya nasıl açıldığını
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.