Şimdi Ara

|*|*| Sony Ericsson K700i Hakkında Herşey |*|*| (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.316
Cevap
0
Favori
140.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar yaw bu k700 de herhangi bir dosyayı şifrelemek gibi bi şansımız yok mu teli gören saldırıyo valla özelimiz elden gidecek Bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: k700

slm arkadaşlar yaw bu k700 de herhangi bir dosyayı şifrelemek gibi bi şansımız yok mu teli gören saldırıyo valla özelimiz elden gidecek Bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

Arkadaşım, sana kendi yöntemimi anlatayım:
    bendeki XXX resimler vs. bunları bi klasör yapıp onun içine koyuyorum. Klasörün adı da kızların ilgisini çekmeyecek cinsten bişey koyuyorum.(Mesela Fifa 2005 klasörü) genelde millet bakmıyo buna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ambidextrous -- 18 Ocak 2005, 14:12:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ce_za

selam hakan naper lan pis niste:::

selam dostum.yarın alıyorum telefonu.sx1, 6630 ile k700 arasında kaldım ama k700e karar verdim...
  • Arkdaşlar şu K700i için frimware güncellemek için Kadıköyde bir adress verebilirmisiniz ?

Birde data kablosu ile bilgisayardan tema mp3 atabiliyor musunuz ? bunun için de bir software kullanmak gerekiyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Behelit -- 19 Ocak 2005, 0:16:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: niste10

quote:

Orjinalden alıntı: deliadams

Acoustica Mp3 To Wave Converter Plus
    ben bunu kullanıyorum tavsiye ederim...

Teşekkür ederim.Peki bu programı nerden bulabilirim...

download.com dan aratıp bulabilirsin arkadaşım.
  • Yaa Negative dün'e kadar hem fiyat açısından hemde kullanım açısından beynim başım çatladı bu telefon meselesi yüzünden... Bende çok incelemeler yaptım K700İ 'yi gazetede gördüm açıkcası şu anda kullandığım telefon ericsson vede çok memnunum. (Bu işi zaten yıllar öncesine bakarsak ericssonun ne kadar iyi yaptığını hatırlamaktayız.) Benim için en önemli konular hafızası, şarjı, Mp3 çalar ve Radyo çalar olması bunların hepsi anladığım kadarıyla bu cihazda mevcut. Şu anda çok kararsızım Siemens S65 - Nokia 7610 - Ericsson K700İ bende kararımı K700i 'de yoğunlaştırmıştım ama insanın yinede kafası karışıyor. bu 3 telefonu görüp inceleyenler varsa lütfen cevap yazsınlar. Şimdiden teşekkürler. Yazanlara ve yazacak olanlara...
  • bence K700i alma derim. symbian sız telefon bes para etmez bu zamanda
  • Ben bugün k700 aldım.Gayet güzel geldi.Bence sende al.Memnun olursun...
  • k700i alalı bir hafta oldu tuşları yerinden çıkmaya başladı.Horda kullanmadım.Nasıl iş anlamadım?
  • bu tel. e aıty temaları nerden hangı sıteden ındırebılırım yada wap. adresı varsa bu sıtede yayımlayabılrımısınız.. ????
  • www.maxicep.comwww.guduwap.com var.Onlara bi bak istersen...
  • Bu gidişle alamıcaz galiba :) symbian dediğimiz özellik nedir bL00d
  • Eskiden telefon mu vardı...
  • selam beyler.niste nasıl gidiyo lan işler?beğendinmi usb aldıysan güle güle kullan...
  • Selam ce_za...
  • heyyyyy
  • Daha almadım dostum.ama en kısa sürede alıcam.mutlaka gerekli.balıkesire gitmem lazım onun için...
  • Emre bidaha buraya girersen beni çaldır tamam mı..
  • merhaba ben bu ailenin yeni üyesiim k700 ü düşünüyorum ama ne kadar güzel veya ne kadara mal olur diye düşünüyom bu konuda bilgi verirmisiniz.
  • arkadaşlar ben telefonla K700İ ile ilgili yorumları okudum bu telefonu almaya karar verdim yarın doğubank a gideceğim ama yok satıyor diyorsunuz bulabilirmiyim bulamazsan 100 milyon daha yukarı çıkabilirim alternatif arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wisely -- 25 Ocak 2005, 13:02:12 >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.