Şimdi Ara

|*|*| Sony Ericsson K700i Hakkında Herşey |*|*| (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.316
Cevap
0
Favori
140.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar mms gönderemiyorum bir bilen varmı turkcellden ayar yükledim yine olmadı
  • anlamadım şimdi bizim şafak kaç
  • sony sayfasindan yukle ayarlari otomatik gonderiyolar cebe...
  • arkadaslar biri bana bu converter olayını anlatabilir mi bu icat tel e mi inio yoksa bilgisayarda mı kalıyo nasıl oluyo
    bi de bu yeni versiyonlar her servis noktasından yuklenio mu ben genpa dan aldım orda oluyo mu
  • arkadaşlar ben s700 almayı düşünüyorum ama bir sorum var. k700 ye agile mesennger yüklenebiliyormu.
  • Arkadaşlar bayığıdır mesaj atıyorum fakat cevap veren yok.Benim bir sorum daha var.Cevap vermiyeceksiniz diye tahmin ediyorum.Fakat yinede soruyorum.Telefon kaç saatte şarj oluyor?
  • benim tel bir buçuk saatte sarj oluyor..ama çok oynadığımdan hemen bitiyor...
  • tek bi sorum var arkadaşlar,
    bu k700 de radyodan veya mp3 den dinlediğimiz şarkıları dışarı verebiliyormuyuz?en dandik nokia modellerinde bu özellik var diye biliyorum k700dede varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: muzo2000

tek bi sorum var arkadaşlar,
    bu k700 de radyodan veya mp3 den dinlediğimiz şarkıları dışarı verebiliyormuyuz?en dandik nokia modellerinde bu özellik var diye biliyorum k700dede varmı?

var
  • quote:

Orjinalden alıntı: aenesias

arkadaslar biri bana bu converter olayını anlatabilir mi bu icat tel e mi inio yoksa bilgisayarda mı kalıyo nasıl oluyo
    bi de bu yeni versiyonlar her servis noktasından yuklenio mu ben genpa dan aldım orda oluyo mu

converter bilgisayara yüklenen bi program mp3 ün kalitesini düşürüp boyutunu küçültebilirsin sonra tele yollarsın dosyayı bt veya data cable ile bu kadar.
    versiyon yüklemeye gelince evet genpa servisleri bu işi ücretsiz yapıyo garanti belgenle gidersen. ancaaaak bugün bırak 5 gün sonra al deniyo hatırlatayım. ben beklemedim ve 2. versiondayım hala.
    kolay gelsin...
  • Arkadaşlar k700i de kulaklık takmadan ses direk dışarı verilebiliyor mu?

Bu benim için çok önemli. SX1de hayal kırıklığına uramıştım. Kulaklık olmadan

sesi direk dışarı verebiliyormu? Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky captain

Arkadaşlar bayığıdır mesaj atıyorum fakat cevap veren yok.Benim bir sorum daha var.Cevap vermiyeceksiniz diye tahmin ediyorum.Fakat yinede soruyorum.Telefon kaç saatte şarj oluyor?

1,5-2 saat arası

• arkdaşlar telefonu bende bugün aldım ve süper ama bir sorum var telefonla ilk resim çektiğimde görüntü muzzamdı ikinciyi çektiğimde kalite düştü nedeni nedir acaba birde bunun bilgisayarla iletişimini sağlmaka için ne almak gerekli
  • quote:

Orjinalden alıntı: wisely

arkdaşlar telefonu bende bugün aldım ve süper ama bir sorum var telefonla ilk resim çektiğimde görüntü muzzamdı ikinciyi çektiğimde kalite düştü nedeni nedir acaba birde bunun bilgisayarla iletişimini sağlmaka için ne almak gerekli

evet dostum aynı olay bende de oldu...ilk resmi teli aldığım dükkanda çektim müthişti..sonraki resimler onun kadar iyi değildi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeWe®

Arkadaşlar k700i de kulaklık takmadan ses direk dışarı verilebiliyor mu?

Bu benim için çok önemli. SX1de hayal kırıklığına uramıştım. Kulaklık olmadan

sesi direk dışarı verebiliyormu? Saygılar

tabi ki veriyor hemde müthiş bir ses kalitesiyle bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: deliadams

quote:

Orjinalden alıntı: aenesias

arkadaslar biri bana bu converter olayını anlatabilir mi bu icat tel e mi inio yoksa bilgisayarda mı kalıyo nasıl oluyo

converter bilgisayara yüklenen bi program mp3 ün kalitesini düşürüp boyutunu küçültebilirsin sonra tele yollarsın dosyayı bt veya data cable ile bu kadar.
    versiyon yüklemeye gelince evet genpa servisleri bu işi ücretsiz yapıyo garanti belgenle gidersen. ancaaaak bugün bırak 5 gün sonra al deniyo hatırlatayım. ben beklemedim ve 2. versiondayım hala.
    kolay gelsin...

şu dediğiniz gibi bir program söylesenize banabence bütün k700cülerin ihtiyacı bir program..mp3lerin kalitesini düşürüp boyutunu azaltmak için bir program..malum biraz hafıza sorunu var...

• bu telefonun son sürümünü yükletince ne değişiyo...yani ne gibi yararları oluyor...bide son sürümü ne bunun...benim R2L001....
  • arkadaşlar bilen varsa t610 nun sürümlerini sırasyla yazabilrmi??? bendeki R6C005 bunları nasıl takip etcezz???
  • surumu nerden yukluyosunuz s700 ciktimiki surum
  • ARKADAŞLAR İMDAT YARDIM EDİN TELEFONLA B.SAYAR BAĞLANTISINI KURAMADIM BİR TÜRLÜ, 2 KEZ KABLO DEĞİŞTİRDİM 1.Sİ ORJİNAL DEĞİLDİ BELKİ ONDANDIR DEDİK, 2.ORJİNAL KABLO, DRV KURULU,KABLOYUDA TANITTIM AMA OLMUYOR, BİR BİLEN VARMI, ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.