arkadaşlar mms gönderemiyorum bir bilen varmı turkcellden ayar yükledim yine olmadı
anlamadım şimdi bizim şafak kaç
sony sayfasindan yukle ayarlari otomatik gonderiyolar cebe...
arkadaslar biri bana bu converter olayını anlatabilir mi bu icat tel e mi inio yoksa bilgisayarda mı kalıyo nasıl oluyo bi de bu yeni versiyonlar her servis noktasından yuklenio mu ben genpa dan aldım orda oluyo mu
arkadaşlar ben s700 almayı düşünüyorum ama bir sorum var. k700 ye agile mesennger yüklenebiliyormu.
Arkadaşlar bayığıdır mesaj atıyorum fakat cevap veren yok.Benim bir sorum daha var.Cevap vermiyeceksiniz diye tahmin ediyorum.Fakat yinede soruyorum.Telefon kaç saatte şarj oluyor?
benim tel bir buçuk saatte sarj oluyor..ama çok oynadığımdan hemen bitiyor...
tek bi sorum var arkadaşlar, bu k700 de radyodan veya mp3 den dinlediğimiz şarkıları dışarı verebiliyormuyuz?en dandik nokia modellerinde bu özellik var diye biliyorum k700dede varmı?
quote:
Orjinalden alıntı: muzo2000
tek bi sorum var arkadaşlar, bu k700 de radyodan veya mp3 den dinlediğimiz şarkıları dışarı verebiliyormuyuz?en dandik nokia modellerinde bu özellik var diye biliyorum k700dede varmı?
var
quote:
Orjinalden alıntı: aenesias
arkadaslar biri bana bu converter olayını anlatabilir mi bu icat tel e mi inio yoksa bilgisayarda mı kalıyo nasıl oluyo bi de bu yeni versiyonlar her servis noktasından yuklenio mu ben genpa dan aldım orda oluyo mu
converter bilgisayara yüklenen bi program mp3 ün kalitesini düşürüp boyutunu küçültebilirsin sonra tele yollarsın dosyayı bt veya data cable ile bu kadar. versiyon yüklemeye gelince evet genpa servisleri bu işi ücretsiz yapıyo garanti belgenle gidersen. ancaaaak bugün bırak 5 gün sonra al deniyo hatırlatayım. ben beklemedim ve 2. versiondayım hala. kolay gelsin...
Arkadaşlar k700i de kulaklık takmadan ses direk dışarı verilebiliyor mu?
Bu benim için çok önemli. SX1de hayal kırıklığına uramıştım. Kulaklık olmadan
sesi direk dışarı verebiliyormu? Saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: sky captain
Arkadaşlar bayığıdır mesaj atıyorum fakat cevap veren yok.Benim bir sorum daha var.Cevap vermiyeceksiniz diye tahmin ediyorum.Fakat yinede soruyorum.Telefon kaç saatte şarj oluyor?
1,5-2 saat arası
arkdaşlar telefonu bende bugün aldım ve süper ama bir sorum var telefonla ilk resim çektiğimde görüntü muzzamdı ikinciyi çektiğimde kalite düştü nedeni nedir acaba birde bunun bilgisayarla iletişimini sağlmaka için ne almak gerekli
quote:
Orjinalden alıntı: wisely
arkdaşlar telefonu bende bugün aldım ve süper ama bir sorum var telefonla ilk resim çektiğimde görüntü muzzamdı ikinciyi çektiğimde kalite düştü nedeni nedir acaba birde bunun bilgisayarla iletişimini sağlmaka için ne almak gerekli
evet dostum aynı olay bende de oldu...ilk resmi teli aldığım dükkanda çektim müthişti..sonraki resimler onun kadar iyi değildi...
quote:
Orjinalden alıntı: DeWe®
Arkadaşlar k700i de kulaklık takmadan ses direk dışarı verilebiliyor mu?
Bu benim için çok önemli. SX1de hayal kırıklığına uramıştım. Kulaklık olmadan
sesi direk dışarı verebiliyormu? Saygılar
tabi ki veriyor hemde müthiş bir ses kalitesiyle bence...
quote:
Orjinalden alıntı: deliadams
quote:
Orjinalden alıntı: aenesias
converter bilgisayara yüklenen bi program mp3 ün kalitesini düşürüp boyutunu küçültebilirsin sonra tele yollarsın dosyayı bt veya data cable ile bu kadar. versiyon yüklemeye gelince evet genpa servisleri bu işi ücretsiz yapıyo garanti belgenle gidersen. ancaaaak bugün bırak 5 gün sonra al deniyo hatırlatayım. ben beklemedim ve 2. versiondayım hala. kolay gelsin...
şu dediğiniz gibi bir program söylesenize banabence bütün k700cülerin ihtiyacı bir program..mp3lerin kalitesini düşürüp boyutunu azaltmak için bir program..malum biraz hafıza sorunu var...
bu telefonun son sürümünü yükletince ne değişiyo...yani ne gibi yararları oluyor...bide son sürümü ne bunun...benim R2L001....
arkadaşlar bilen varsa t610 nun sürümlerini sırasyla yazabilrmi??? bendeki R6C005 bunları nasıl takip etcezz???
surumu nerden yukluyosunuz s700 ciktimiki surum
ARKADAŞLAR İMDAT YARDIM EDİN TELEFONLA B.SAYAR BAĞLANTISINI KURAMADIM BİR TÜRLÜ, 2 KEZ KABLO DEĞİŞTİRDİM 1.Sİ ORJİNAL DEĞİLDİ BELKİ ONDANDIR DEDİK, 2.ORJİNAL KABLO, DRV KURULU,KABLOYUDA TANITTIM AMA OLMUYOR, BİR BİLEN VARMI, ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...