ya bi de tel defterinde numaralar aşağı yukarı kayıyo arada. arama yaparken normal kayıtlı tel. no. gözüküyo ama isime bakarken alt veya üstteki noyu gösteriyo. annamadım gitti. ya başka bi topicte de incelenmişmiydi konu tam hatırlayamadım ama. neyse salıcakla kalın.
Arkadaşlar k700i waw müziklerini çalabiliyor mu? Arkadaş bluetooth ile attı iki tane ikisi birden çalmadı sizce normalmi aynısı sizdede yapıyor mu?
6260 için tr de site war mı böle java oyundu temaydı vs vs
k700 süper bi fiyata gayet iyi almışın ben de 560 a buldumdu kartla alınca 644 e çıktı üstelik beniki 1 yıl garantili senin sorulara gelince valla bende gayet yüksek çıkıo zil sesi melodiyi dinlerken az çıkıor diosan telin yanında kamera tuşunun altında volüme tuşu var onu bi dene denemediysen yazılım konuşunda bilgim yok en son version ne bilmiom ama yüklenebilior k.v.k da garanti kapsamında yaparsın ücretsiz olarak bu garantinin süresini fln etkilemez saygılar
sky captain wav müziklerini çalabilior ama bazı wav lar haricinde Negative anlatmıştı neden çalamadığını forumda araştırırsan sorunun cevabını daha detaylı alabilirsin ben hatırlamıom şuan çünkü saygılar
darkelf bi arkadaşın dediğine göre telin içindeki entegre hafızayı değiştiriolarmış hafıza yükseltiliomuş garanti haricinde tabi ve cihazın garantisi düşüyor içi açıldığı için bu işlem yapılırken şimdilik söylenti henüz bu olayın gerçekliği ile alakalı somut bi kanıt bulamadım saygılar
niste10 çektiğin videoları bilgisayara aktarabilirsin tv de slayt shov olayı içinde tv ye takılan bluetooth aygıtı var onunla yapıosun ek aparat alman lazım yani tv için SE nin sayfasına bi göz at orda olacaktı dediim aletin resmi ve adı saygılar
sky captain 0555 li noların sana mesaj yollayamaması tamamen anormal bir durum böle birşey olamaz en azından tel makinanla alakalı olamaz hangi oparatörü kullanıorsan bi müşteri hizmetlerine danış derim yada 0555 li nodan sana mesaj atmaya çalışan arkadaşına bunu yapmasını söyle mesaj ayarlarında arıza olabilir karşı tarafın Saygılar
deliadams buna benzer olarak başka topicte incelendi bu telefon defteri konusunda çeşitli sorunlar çıkıyor örneğin yeni bir tel nosu kayıt edildiğinde daha sonra baktıınızda isim var numara yok yada komple siliniyor bende komple isimle beraber silinmişti sizin bahsettiğiniz olayda arada oluo bende de version yükseltmenizi tavsiye ederim "k700 de numaralar siliniyor" adlı topice bakarsanız orada bir arkadaş bu sorunun olmadığı bi versionu vermişti saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: GodofThunder
niste10 çektiğin videoları bilgisayara aktarabilirsin tv de slayt shov olayı içinde tv ye takılan bluetooth aygıtı var onunla yapıosun ek aparat alman lazım yani tv için SE nin sayfasına bi göz at orda olacaktı dediim aletin resmi ve adı saygılar
Sağolasın.Sen memnun musun abi k700den.Bi şikayetin varmı.Hafıza sorunu falan oluyor mu.Ben k700i,sx1 ve 6630 arasında kaldım.K700de tv izleniyormu?..
k700i de bir şikayet oldugunu sanmıyorum!
Bir kesim sadece hafıza diyebilir, o da bir şikayet değildir, sonuçta çok iyi bir telefon almak isteyenelr mutlaka k700i alsınlar !
Ama telefondan çok şey bekleyenler, yeni çıkan 6630,p910i gibi telefonlara yönelsinler, olay bundan ibaret !
k700 de bildiğim kadarıyla tv izlenmior ama ileride java olarak bi program yazılabilir belki valla ben çok memnunum telden hiçbi şikayetim yok arada ufak tefek ayarlardan dolayı sorunlar oldu mms gibi düzelttim şimdi sorun yok hafıza herkeze az gelior ama bana yetior temaydı oyundu videoydu resimdi mp3 tü hepsine yetiyor ama mp3 fln atarken tele ben kb hesaplayarak koyuyorum ondan yetior =)) bazı mp3ler 10 mb fln onları converterlarla 5 mbye fln düşürerek koyuyorum ama telefonun ses kalitesi ile ekranına hayran kalacaksın eğer k700 alırsan forumdada okuduysan peşinen söliim kamerası gece çekimlerinde tam bir rezalet ama gündüz mükemmel çekim yapabilrsin geceleyin ışıklı bir ortamda telin arkasındaki flash led i kullanarak normal modda biraz daha düzgün çekimler yapabilirsin ama sen sen ol gece modunu açıpta resim çekme resim resimlikten çıkıyor bunun haricinde süper bir alet küçük hafif işlevsel symbiansız tel sınıfının en isi sybianda sonradan yüklenen bütün programlar böle çok atraksionlu olanları hariç(ezan sesiydi sivrisinek ilacıydı zarttı zurttu) hepsi dahili olarak var cihazda bu topicin 1inci sayfasında Negativenin yazısını okursan daha detaylı bilgi alabilirsin şahsen ben 6600 ı satıp aldım negativenin yazısını okuduktan sonra =)) saygılar
Ekonomik bir nedenden dolayı hakkında 15 sayfa -ve çoğu pozitif- yorum yapılan çok sevdiğim K700i mi satılığa çıkarmış bulunmaktayım...
orjinal şarj orjinal batarya orjinal "kablolu" kulaklık..(aldıımda maalesef bluetooth verilmiyordu)
kutusuyla tüm dökümanlarıyla faturasıyla vs vs..kısacası aldıım gibi satıyorum..genpa garantisi devam ediyor..
Ama ekranında, anahtarlığımla birlikte cebimde taşıdığım için ufak tefek çizikler var..
bunun dışında tamir görmedi..herbişeyi düzgün çalışıyor.. fiyat : 450 ytl mail od@hotmail.com.tr
Arkadaşlar sağolun.Yarın inşallah bi aksilik çıkmazsa k700i alıyorum.Ben zaten gece devamlı evde olduğum için resim çekmem.Yani benim için sorun değil.Önemli olan gündüz.Okulda falan arkadaşlarla çekiliriz.Hafıza bana da yeter heralde...Bide bu mp3lerin boyutunu nasıl azaltıyoruz abi.Hangi programla oluyor bu.Yani herkes k700den memnun dimi.Alırsam pişman olmam sanırım...
Acoustica Mp3 To Wave Converter Plus ben bunu kullanıyorum tavsiye ederim...
Bence paranın satın alabileceği en yararlı (en iyi demedim) telefon... Hem de bu fiyata....(Garantili+Bluetooth kulaklıkla 600-650 YTL arası) Bence kaçmaz.... ----------------------------------ve kaçırmadım---------------
arkadaşlar merhaba ben de bu sitedeki forumu takip ederek k700 aldım.telefonumdan da çok memnunum.yalnız bi sorunum var.telefonda 4xzoom yazmasına rağmen joystick'i yukarıya hareket ettirdiğimizde sadece 2xzoom yapıyor.nasıl 4xzoom yapılacağını bilen var mı? yardımcı olursanız sevinirim.herkese teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: deliadams
Acoustica Mp3 To Wave Converter Plus ben bunu kullanıyorum tavsiye ederim...
Teşekkür ederim.Peki bu programı nerden bulabilirim...
selam hakan naper lan pis niste:::
quote:
Orjinalden alıntı: umutkaraca
arkadaşlar merhaba ben de bu sitedeki forumu takip ederek k700 aldım.telefonumdan da çok memnunum.yalnız bi sorunum var.telefonda 4xzoom yazmasına rağmen joystick'i yukarıya hareket ettirdiğimizde sadece 2xzoom yapıyor.nasıl 4xzoom yapılacağını bilen var mı? yardımcı olursanız sevinirim.herkese teşekkürler.
Resim Boyutu'nu "Küçük 160x120" ye getir. Fotoğraf çekerken joystiği 2 kere yukarı çek. Önce 2x, sonra 4x oluyor...!