kamerasız..... topicinde dedim burada da tekrar hayırlı osun diyelim
İYİ DEMİŞ ARKADAŞ
ya o karelenme kameradan galiba donanımsal yani SW ile pek bir deişiklik olacağını sanmıorum ama olursaki resim çekerkenki kalite bozuklluğudua ortadan kalkabilir ama telde kullanılan entegre kameradan bence kalitenin düşüklüğü SW yükselten arkadaşlar bizi bu konuda aydınlatırsa çok güzel olur saygılar
ayrıca video çekiminde gündüz çekimlerinde karelenme azalıyor benim telde daha netleşiyor yeterli ışıkta ve gündüz çekimlerinde video yu bir deneyin bende güzel çekior zaten buna dayanarak o karelenmenin donanımsal olduğunu düşünüyorum saygılar
Ya arkadaşlar sizindediğinizin aynısını yaptım ama olmutor ekranda hiçbirşey çıkmıyor.yazılımını öğrenemiyorum.
ya hoja neyini yapamıorsun anlamıorum ki normal ekrandayken hani varya türkcell ne yazıor böle saat var orda yapacan işte sana sadece tuş kombinasyonunu uygula nereye girip çıktına bakma telefonun dioz
arkadasım usb kabloyu al blutooth dongle bak keyfine. 4o milyon falan.
Nihayet yaptım.R2AA003 müş benim ki.
aRKADAŞLAR BİDE BENİM BİR SORUNUM DAHA VAR.0555 LİLER BANA MESAJ GÖNDEREMİYOO.SİZCE NORMALMİ?
k700 cüler bu sese kulak verin!... 600 ytl ye alınacak 3 tel var; k700i,6230,6600... 6230 u eledim... 6600 ve k700i kaldı... eksi ve artı yönleri bi zahmet yazar mısınız? aranızda keşke k700 e vereceğim parayla xxxxx alsaydım diyen var mı?
Beyler bu telefonla çektiğiniz videoları bilgisayara aktarabiliyor musunuz.Bide resimler tv'de görüntüleniyo o nasıl oluyo bilen varmı.
Valla benim 6600ı almamla satmam bir oldu.Telefonun kötülüğünden değil esasında,gayet iyi bir telefon.İlk başlarda baya programdı,fotoydu falan uğraşıyor insan ama sonra ondanda bayıyon.Bi kaç hafta sonra bir bakmışım hiç bir özelliğini kulanmıyom,halbuki bir ton program falan yüklemiştim.Tel öylece duruyordu bir köşede.E özelik kullanmadıktan sonra bu teelfon baan büyük geldi tabi(boyut olarak yani),hemen satıp k700 aldım.Eğer boyut senin için önemli değilse al,inan bi zaman sonra pek birşeyini kulanmıyorsun telin sıradan bir tel oluyor.K700 hem küçük hem işlevsel.Ben k700 derim.
Slm arkadaşlar bende k700i alarak sizin kervana katıldım 2 yıl kvk garantili 520ytl ye aldım (bluetooth kulaklık hariç) B u telefon tek kelimeyle mükemmel millette bi nokia takıntısıdır gidiyo ama nokia bu telefonun yanından bile geçemez (nokia bizi kazıklıyomuşta haberimiz yok)Telle ilgili iki soru sorcam yardımcı olursanız sevinirim 1.melodi sesi az çıkıyo t610 veya t630 gibi bağırmıyo sizdede aynı mı ? 2.Benim telin yazılımı R2L001 bu yazılımdan sonra çıkan yazılımlar var mı varsa yüklenebiliyomu,yükletirsem tel garanti dışı kalırmı şimdiden TEŞEKKÜREDERİM cevapları bekliyorum.
merhaba ben k700i kullanıcısıyım niste10 naber len k700i alınca görüşürüz...
hakan al artık şunuda tokuştıralım...
Koçum emrem bea.Oğlum gösterdim pedere karneyi.Mayıştı herif.Bir iki gün içinde alırım.Ama tabi Balıkesire yada somaya gitmemiz lazım.İşte o olmasa şimdiye almıştım burdan hemen.
su k700i nin hafızası bir sekılde yukseltılemıyormu ?? ornegin 512 mb kadar
quote:
Orjinalden alıntı: darkelf
su k700i nin hafızası bir sekılde yukseltılemıyormu ?? ornegin 512 mb kadar
41 mb kadar yükseltiyo
Sınıfta I'm the best oğlum.Bernayla ukdenin ikişer dördü var.Neyse iyi ettin ya buraya geldin de.Ortam güzel.Ya ben telefonu alcam da.İşte nerden daha ucuza alabilirim nerde daha avantajlı ona dikkat ediyom.En uygunu neredeyse ordan alcaz.