Şimdi Ara

|*|*| Sony Ericsson K700i Hakkında Herşey |*|*| (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.316
Cevap
0
Favori
140.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lütfen yardım edin.birşey yapamıyom.yalnış birşey yapcam diyede pek kurcalamak istemiyom.
  • WAP boşluk telefon markası 2222 gönder
    MMS boşluk telefon markası 2222 gönder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peynir Alti Suyu Tozu -- 11 Ocak 2005, 20:33:35 >
  • sağol allah senden razı olsun.
  • yaw kusura bakmayin yazi yazmi_tim ama sadece o bagrinan sey çikmis pcde bi problem war pardon...diodum ki bunun full aksesuar kutulu dogubank fiyati nedir??
  • Arkadaşlar telefonun yazılımını nasıl öğrencez?Arkadaşlar ilk sayfalarda yazmışlar ama anlamadım.Nerden sağ yapca tıklıcaz iki sol yapcaz ben anlamadım.
  • ortada joistik var ya dostum işte onu önce bikere sağa ittir. yıldıza bas.sonra 2 kere sola it gene yıldız ve en son sağ ve yoldız yaniiii >*<<*<* bu kadar.
    kolay gele...
  • Gerçektende slayt gösteri modunda fotolardaki karıncalanma kalmıyor ilginç
  • Ya arkadaşlar bende K700i alcam.Sırf mp3 özelliği için.Fakat bunun için USB kablosumu gerekiyor.Ve nasıl atılıyor bu mp3ler telefona anlamadım.Kopyala yapıştır gibi bişey mi oluyor.Hiçbir bilgim yok o yüzden...
  • Beyler ben daha yeni katıldım forma.Şeyi sorcaktım şuan USB kablosunun fiyatı ne kadar.Bununla her bilgisayara bağlanıyor dimi.Bide bluetooth özelliği olan lap-toplara kablosuz bağlanıyo dimi.Lütfen bana yardımcı olun.Şimdiden teşekkürler...
  • Arkadaşlar benim sorduğum o bir sağ yap falan diğil onu anladım normal ekran varken mi yoksa menüdeyken mi? nerden yapcaz sağ sol yukardada nerden sağsol yapcaz demiştim siz yalniş anlamışsınız.nereye girip sağ sol yapcaz benim normal ekranda sağ yapınca kısayol oluşturulsun mu falan deniyoooo....
  • sen bakma ne çıktığına,yukarda yazdıkları giib yap zaten çıkıyo versiyon bilgileri.
  • k700 e bilgisayardan transfer için:
    bluetooth kurulumu için önce bluetooth u bilgisayara anlatıldığı gibi kurunuz daha sonra k700i cd sinde pc suiti kurunuz. phone monitor programı otomatik bilgisayara yükleniyor. my blutooth place e geldimizde ve cihaz arat dediğimizde phone monitorotomatik cihaza tanıyor ve my computere my phone bolumune tıkladıgımızda ilgisayar telefonu harddisk gibi goruyor....

ikinci ve pratik yol bluetooth u bilgisayara kur. resme sağ tıkla send to de ordan blutooth placeden find device dan k700 unu seç ve gonder... sayet paird device la tel le computer i eşleştirirsen telefonu her defasında aratmana gerek kalmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky captain

Arkadaşlar benim sorduğum o bir sağ yap falan diğil onu anladım normal ekran varken mi yoksa menüdeyken mi? nerden yapcaz sağ sol yukardada nerden sağsol yapcaz demiştim siz yalniş anlamışsınız.nereye girip sağ sol yapcaz benim normal ekranda sağ yapınca kısayol oluşturulsun mu falan deniyoooo....

yav boşver nediyor sen soylenileni "ekrana bakmadan" yap. gerisi geliyor
  • dostum bekleme modumda yani ana ekrandayken yap. kısayol falan takma.
    bi kişide laptopa bağlantıyı sormuştu. sanırım biçok laptopta kızıl ötesş satandart. bununla veri transferi yapılabilir. ancak biraz uzun sürebilir işlem. kolay gele...
  • quote:

Orjinalden alıntı: akton

Resimlere slayt gösterisi şeklinde bakarsanız karıncalanma kalmıyor.Slayt sırasında joystick e basarsanız slayt duruyor,resme istediğiniz kadar bakın,tekrar joystick e basarsanız slayt devam ediyor.
    Ayrıca foruma bir başlık açmıştım,'Tel le çektiğiniz resimleri netleştirin....' diye ordaki programı bilgisayara kurarsanız tek bir işlemle resimler inanılmaz netleşiyor.

Ne yaparsan yap karıncalanma gitmiyor
    Resimi PC de görmek veya Kağıda basmak için mi çekeriz!..
    Yoksa ömür boyu tel ekranından bakmak için mi çekeriz!..
    Çoğunluk PC veya kağıt diyecektir.
    Yoksa tel hafızası resimlerle dolar.
    Slayt da yapsan karıncalanma gitmez, gitmiyor
    Tel resim kalitesini mi düzeltecek içinde Photoshop falan mı var!.. ( Şaka tabii )
    Neyse K700 resim için ideal değil bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 13 Ocak 2005, 8:55:58 >

• Abi sagol.Peki bilgisayara resim aktarırkende mi böyle bişey yapıcaz.Bluetooth özelliği olmayan pclerde USB kablosu kullanılıyor dimi.Şuan USB kablosunun fiyatı ne kadar.bilen varmı.Bide sony ericssonun wap sitesi varmı.Oyun falan indiriliyormu yani.
  • Beyler bu telefonda video çekimi sınırsız dimi.Hafızan aldığı kadar çekebiliyorsun heralde.Hiç bilgisayardan görüntü çektinizmi.Yansıma gibi bişeyler yapıyomu acaba.
  • Şimdi bu aletin fiyatı tam olarak kaç para.KVKda yada GENPAda falan ne kadar bilen varmı.Kredi kartına 12 taksitle kaç para ediyo...
  • Arkadaşlar bizim telefonların video çekiminde yaşadığımız karelenme sorunu bir versiyonla falan halledilebilir mi? Ya ben bizim arkadaşın 7200 dı galiba adı işte o kapaklı telefondan video çektim. Ama karelenme sorunu hiç yok ancak çekerken bayağı bi oynatırsanız karelenme oluyo ve az.Ama ondada görüntü akışı iyi değil yani bizim telefon bu konuda iyi ama en ufak bir oynatmada basıyo kareleri ama çekerken süper. Tabi burda 7200 vs K700i yapmıyorum zaten onda zoom yok ama nokiaların kamerası bu konuda daha iyi galiba ama tel. imi seviyorum herşeye rağmen.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.