Şimdi Ara

|*|*| Sony Ericsson K700i Hakkında Herşey |*|*| (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.316
Cevap
0
Favori
140.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • agamennon abi kadiköyde bi pasajda 2 ci katta fakat pasajin adini unuttum sanirim kuyumcular çarsisi olacakti bu yazici ogluunun olduu binada ama ön tarafta yani is bankasimi halk bankasimi emin dilim ordan girisi görürsün zaten yazisini üst kata çik merdivenlerden aninda görürsün dükkani kendini çok belli edio çünkü orda bulursun büyük ihtimal cok boktan adres verdim biliorm bagisla uzun zamandir gitmiorm dogru düzgün hatirlayamiorm bankaydi mekandi gibi yerlerin isimlerini tekrar özür herkeze mutlu yillar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Always0007

Arkadaslar birisi cikipta K700 ile cektigi fotografi buraya koyarsa cok faydali olucaktir

Bu benim arkadaş. Gündüz 15.00 civarı, Ege Kampüsü....
    K700 ii telefon ba!!

• Arkadaşlar Bursada 500 YTL ile 600 YTL arasında alabileceğim bir yer biliyormusunuz?(bt kulaklık,orjınal şarz aleti,kaçak olmucak.garantili olcak) bunlar dahil olcak.Bt kulaklık olmasa da olur.Yeterki bu fiyatlar arasında olsun.
  • SİMDİ ARKADASLAR BU K 700 MU NEYSE,6230 DAN NE FARKI VAR?NASIL BİSEY BU...TELİ GORMEDİGİM İCİN 6230 ALDIM..
  • quote:

Orjinalden alıntı: GEREDELİ

SİMDİ ARKADASLAR BU K 700 MU NEYSE,6230 DAN NE FARKI VAR?NASIL BİSEY BU...TELİ GORMEDİGİM İCİN 6230 ALDIM..

bknz.www.sonyericsson.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: AMD_4ever

quote:

Arkadaslar birisi cikipta K700 ile cektigi fotografi buraya koyarsa cok faydali olucaktir

K700 ii telefon ba!!

evet işte gündüz aynen böyle.süper çekim bence.

• quote:

Orjinalden alıntı: deliadams

quote:

Orjinalden alıntı: AMD_4ever

quote:

K700 ii telefon ba!!

evet işte gündüz aynen böyle.süper çekim bence.

aynı fikirdeyim k700i nin çekimleri çok iyi tabi s700i kadar değil

• k 700 ü gündüz tek geçerim ama loş ortamlarda aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
  • selam dostlar şuan bende 6600 var ve bende k700i almayi dusunuyorum ama kafamda bi soru işareti var k700i nin foto ve kamera kalitesi 6600 a oranla nasil?Eger onun kadar iyi ise takas edicem yardimlarinizi bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: mhosafci

selam dostlar şuan bende 6600 var ve bende k700i almayi dusunuyorum ama kafamda bi soru işareti var k700i nin foto ve kamera kalitesi 6600 a oranla nasil?Eger onun kadar iyi ise takas edicem yardimlarinizi bekliyorum

arkadaşım foto ve kamera olarak 6600 dan çok çok iyi diyebilirim özellikle gündüzleri çok iyi çekim yapıyor ama symbian yok ona göre
  • yakın objeleri çekerken çok iide gece dahil uzak objelerde 640 ve 1280 de biraz karlanma var.
    ama züüpper genede...
  • Arkadaşlar benim K700i de ayarlardan kilitlere giriyorum ordan telefon kilidine, ordanda korumaya,orda açık seçeneğini seçiyorum sonra tel.kilit kodunu istiyo benden ,ben tel. kodunu hiç değiştirmedim ve galiba kodta 0000.Sonra kodu giriyorum ama yanlış kod diyo.Yani ben mi yanlış kodu giriyorum yoksa bilmediğim bişey mi var anlatın bi yardımcı olun.
  • 1234 veya 12345 i denesene ben denemedim sadece olabilir diyorum. ona görekitlemeyesin teli:)
    kolay gelsin
  • Arkadaşlar K700i nin fiyatını 5 dakka önce sordum.bana 68o ytl dediler.sizce çok değilmi.normal fiyatı nedir acaba bt kulaklık data kablosu olcak
  • işte gece çekimi !

• vincentvega gece çekimi rezil bu aletin sen isigi bol bir noktadan resmi çektigin için böyle iyi görünüyor biraz daha los yada karanlik bi ortamda çek anlarsin ne demek istedigimi 6600 gece cekimi bence k700i nin gece çekimine 1000 basar tamam oda kötü ama hiç degilse daha net çekiyor biraz daha düzgün k700e göre.

k700 kamerasinda tek dikkat edilecek nokta isik arkadaslar isik yeterliyse 1 mpixel kamerasi olan 7610 bile halt etmis yaninda ama biraz los olsun bombok oluor yinede islevsel bir alet ihtiyaclara karsilik veriyor bircok kisi hafizasinin yükseltilememesinden sikayetci ama Allah için bi düsünün hafiza yükseltilse hadi icine 100 mp3 koydunuz acaba kaç kere kaç tanesini dinlersiniz??? biraz sınırlı yasamayi ögrenmek lazim 6600 kullandim buyrun hafiza yükseltiliordu telde ama orjinal 32 mb lik kartiyla kullandim 9 ay hiçte hafiza sikintisi çekmedim hatta istedigim her seyide yükleyebildim arti k700 43 mb bide bunu düsünün mb hesabi yaparak belki ucu ucuna ama en sevdigim 20 mp3 ü sigdirdim tele halada bos yerim var video resim vs için kisacasi profesyonel kullanicilar istedikleri gibi her seyi sigdirabilir bu alete hafizanin yükseltilip yükseltilmemesi çok büyük sorun ifade etmiyor he gelelim tele yüklenen oyundu programdi temaydi e arkadaslar memleketimizin %90 artik hayatinin bi döneminde symbianla tanisti artik en alakasiz adamlarin bile elinde 6600 fln var e sorarim size symbianli bi tele 1 saat iskence cekerek program oyun vs yükleyip silmekten gina gelmedimi artik k700e 50 tane tema yüklediniz misal bu 50 temanin en az 10 tanesini kullanmayacaksiniz bile e o zaman ne gereksiz islerle ugrasiosunuz? yazimi okuyan cogu kisiye belki saçma gelebilir düsüncelerim fakat bunlari herkez almasin zaten sözüm hafiza yükseltilemedigi için bu cihazin yetersiz oldugunu düsünenlere verdigim rahatsizliktan dolayi bagişlayin saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodofThunder -- 7 Ocak 2005, 1:21:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: vincentvega

işte gece çekimi !

Eevet ben de kabul ettim artık
    K700 ile resim çekilmez Resim KAlitesi yoktur.
  • mtiske paşam çokta kötümser olmamak gerek yeterli ışık olduğunda bir telefona göre güzel çekim yapabiliyor ama gece çekiminde hayatımda gördüğüm en rezil alet gece düzgün çekim için arkasındaki flash led i kullanın diye yazıyor kitapçıkta neyde ama yanınızda bi prejektör taşısanız anca çekilen resmin ne oldugunu anlamaya yeter Sony'i kınıyorum nasıl böyle rezalet bi kamera yapabilmiş
  • Yani ben resim için almadığımdan dolayı rahatım
    Zaten Cep Tel ile çekilen resimden hiçbir zaman kalite arayamam.
  • Evet bende resim için almadım zaten, ama ufak anların çekilmesinde tatmin edici bir kalitede diyorum ben yine de ..
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.