Şimdi Ara

|*|*| Sony Ericsson K700i Hakkında Herşey |*|*| (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.316
Cevap
0
Favori
140.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • spot larda cd kulaklık fln vermiyolar diye duymuştum ama . ne kadara aldın dostum?
  • selam beyler benim konum değil ama olsun bir kaç şey söyleyeyim bende.

ericsson 388 den beri ericsson cuyum ben. bendeki hastalık boyutlu. şimdiye kadar iki adet nokia satın aldım 3 gün içerisinde de iade etmiştim. hiç bir şey ericsson u tutmuyordu benim için. sonra diğer hayran olduğum marka sony ile birleşince aha dedim kör isdedi bi göz olduk 4 göz.

aslında teknik olarak düşünürsek işletim sistemli teller tabiki daha iyidir ama işletim sistemsizde çok iyi teller yapılabiliyor. k700i de bir ram takma sorunu var o kadar o tele ram eklentisi koyulmaz mı be. yazık etmişler tele cenabet olmuş çıkmış. hem o karizma hem o kadar küçük boy bir tel için dediğiniz gibi çok manyak bir tel.

alan arkadaşlara hayırlı olsun ben hiç bir zaman bir k700i kullanamayacam belki ama inanın gh 388 iimi kullanırken aldığım zevki şimdi p910 kullansam almam.
  • K700 i nin dogu bank fiyati nedir arkadaslar????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: z3ro

spot larda cd kulaklık fln vermiyolar diye duymuştum ama . ne kadara aldın dostum?

cvp bekliyorum pls..
  • abi helal olsun cok iyi secim Allah gule gule kullanmayı nasip etsin.bunun hakkinda grcr cekimi iyi degil diye duydum?bide garantili mi aldin ne kadara aldin?+nerden? bide video kayıt suresi ne kadar?
  • aga be guvenerek spot alabilecek bi yer bilen varmi?bi fiyatı...
  • walla kardesh spot alacaksan tanıdıklardan alacan
  • eger telefonun arizasi falan yoksa hic kacirma derim...
  • ya hocam adam tanidiklarda guvenemiyo ki gecen lerde cok iyi bi tel diye bana 2. el bi 3220 gecirdi abi tel viruslu cikti...
  • ya beyler su telefonun garantili ve spot fiyati hakkinda bi sey soyleyecek olan yokmuu yaaav
  • 12345 te olabilir...
  • birisi fiyat versiin yaw bizahmet
  • web'e bağlanmak için ayarların tam olması gerekiyo deniyo.
    teli ilk aldığımda tcelden wap,mms ayarlarını 2222den aldın yükledim. bağlanamadım webe. wapa ok ama web yok. neyse 1 mb civarı bişeyler indirdim faturada 5-6 milyon civarı wapcell geldi. ayne şok oldum 7000 TL/KB ile ücretlenirilmişiz. APN: wap mış. bi şekilde APn i internet olarak değiştirdim zor bela ücret 1750 ye düştü. bu tamamda arkadaşlar bu alet webe girmez mi? web weawer yükle dediler. jar uzantılı dosya diğerlerinin içine gitti.. anlamadım gitti
    yahoo.coma girecem üstte sitenin ismi çıkıyo ama bu seferde desteklenmiyo falan diyo kopuyo. yardım ltf.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Negative®

Timhat hocam valla açıkcası bende artık symbianın bir muhabbeti kalmadı
    Nedenini bende bilmiyorum ama symbianlı telim olsa bişi yüklemeyecegim zaten, kullanmayacagım şeyi neden yükleyeyim yada alayım, işletim sistemsiz en iyi teleofnlardan gidicem gibi artık , işletim sistemine gerek yok, getirilerinden çok götürüleri var, boyut,şarj, yazılım çökmesi vs gibi ..

Saygılar

ayni seyi bende dusunuyorum,sx1 aldim,1hafta kullandim,bir sürü program kurdum,sonra bir baktim hic biri gercekten bir ise yaramiyor,olsada olur olmasada,yaninda birde o buyuk telefonu tasima hammalligi bedava:),o sebebten tekrar sattim

gercekten symbian kullanan arkadaslar,symbianda cok önemli bir program,olmazsa olmaz program söyleyebilirler mi?divx codec haric

ahhh be su k700i nin kart slotu olacakti,ekran bomba gibi,süper olacakti

• Ekim 2004 te almıştım
    Doğubank zemin kattan aldım
    Taksit veya KK yok
    Peşin para
    Ama doğubank yakınlarındaki dükkanlarda taksit veya kk olabilir.
    Ben 550 ye aldım
    Şimdi fiyatlar bayağı düşmüştür.
    500 falan diye forumda okumuştum.
    Benim son 2 ylık mesajlarımda K700 ile ilgili her türlü bilgiyi bulabilirsiniz.
    İyi yönlerini herkes biliyor
    Ben benim hoşumagitmeyenleri yazıyorum
    Ama gene de telden vazgeçmem.

Mp3 dinlerken diğer şarkılara joystickle bakılamıyor.Hemen gezdiğin şarkı çalıyor.
    Kamerası çok hassas 640*480 de çekimden sonra bozulma var
    Adaptör ve kulaklık çıkışlarının kapaklı olması anlamsız
    Çekilen resimler gerçek boyunda görülemiyor ekran ne verirse o görülür büyütme yok
    Gerçek boyut için PC ye atmak gerekir
    Şarkı çalarken menüde gezilirse, çok dikkat edilince menüde yavaşlama var
    100 kb dan büyük resimlerde slayt gösterisinde takılmalar var.
    Mesaj ve diğer yazılarda tr harfler yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 30 Aralık 2004, 8:56:00 >

• LÜTFEN MİLLETİ YANILTMAYALIM. iste gercekler :)

mp3 calarken diger sarkılara bakabiliyorsun.ustune basarsan o sarkı calıyor. basmassan calmıyor.
    640X480 den sona bozulma olacak tabi vga kamera.
    resmin gercek boyuntunda gosterilememesi kotu gercekten.
    mesaj ve yazılarda nasıl tr olmaz ya yunan harflerini bile yapabiliyorsun sadece sen degistirecein yeri bilmiyorsun heralde.
  • Ciğerim
    yanlış bilgi vermem için bir sebep söylesene bana
    Ben başkasından gördüğümü değil kendi kullandığımı söylüyorum.
    Konuya yanlış bilgi diyeceğine
    Versiyon farkından olabilir yorumu daha makul değil midir?
    Ben yazdığım özelliklerden tümünden eminim.
    Büyük İ harfi yok mesajlarda.
    Ğ harfi harfi de yok mesela
    Telfon menu TURKÇE
    Diğer tellerin resimlerinde bozulma yok Ama K700 i de bozulma çok abriz benim telde.
    Ben telefonu resim için almadığımdan çok da büyük değeri de yok benim için
    MP3 konusu da aynen yukarda yazdığım gibidir.
    Eski mesajlarımı okumanı tavsiye ederim
    Ayrıntılı yazılarım var
    Biraz daha pozitif düşünerek yorumlarsan daha uygun olacaktır.

Dahası da var
    Quicksshare yazısı kalkıyordu bir damla japon attım
    Sağdaki online yazısının kağıdı kalkıyordu bir damla japon da oraya attım
    Şimdi sağlam
    Dersen ki niye aldın bu teli küçük ve estetik olduğu için aldım
    Kulaklıkta MP3 sesi; sony ve Phlips pahalı kulaklıklardan bile daha düzgün sesi var
    Çevirici jack bulsam Müzik setinde de bu kulaklıkla müzik dinleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 30 Aralık 2004, 11:44:44 >

• Arkadaşlar MMS ayarlarını aşagıdaki link ile yapabilirsiniz...

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=tr&lc=tr&ver=4000&template=ps1_1_1_3&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10139

• 480 Milyon Nakit...
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.