Arkada_lar bu k700i in doubanktaki son fiyat1 nedir. bide doubanktan almay1 tavsiye ediyomusunuz? yanii ilerde yamuk olurmu???
quote:
Orjinalden alıntı: forzaturkey
arkadaşlar ben k700 e bazı dosyalar indirdim netten fakat jar uzantılı bu dosyaları cep e indirdiğim zaman program çalışmıyor. cep e yüklendikten sonra onları diğer uygulamalara atıyor ve çalıştırmıyor ne yapmam gerekir jar dosyası çalıştıramıyorum
aynı sorun bendede var web weawerı indirdim diğerin içine salladı. nası olcak bu jar işi. yardım ltf...
ya sayin arkadaslar Allah için biri söylesin bu zimbirti neden web'e balanmio??? web'e balanmadan msn e girmior boktan 3510i bile girior nasi is bu yaw çok kil oldum bilen yardim etsin bir bilen Allah için
Ayarlar doğru yapılandırılmamıştır
Girmemesi için hiçbir neden yok, ne olabilir ki ?
e baba ya 1 kiside üsenmeyip su ayarlari yazsa ya suraya olmuor valla bu tükcell müsteri hizmetlerindekiler artik aradigimda yinemi sen seklinde acmaya basladilar yaw yazin bütün ne ayar varsa hep bereber kurtulalim su dertten gördüm ki benimle ayni durumda baskalarida var bide benim tel o2 bundan kaynaklanio olabilirmi??? FW de R2A041 saygilarimlaaaa
sende turkcell kullanıyorsan yaz 2222 ye wap, mms, gprs diye cebnine gelsin ne kasıyon ki aaa herbiri iin ayrı mesaj 2 mesaj ile üçretlendiriliyor bilgine hadi şimdi eywallah!...
benimkide o2 iken giriyordum üşenme hazır bulmak kolay git turkcell yada diğer op web sayfasına bak ayarla alla allaa...
Arkadaslar biraz gec oldu ama guc olmasin ,daha yeni alabildim teli super valla... Forumun tamamini okudum,emegi gecenlerin elllerine saglik cok sey ogrendim..benim tek sorunum bt cihazi alana kadar kizilotesi ile oyun atim dedim oyunler zip dosyasi halinge diger klasorune kaydoluyo ama acamiyorum...bi yardim eden olursa sevinirim....
arkadaslar ne olur mp3 ve oyunlari kizilotesi ile tele atiyorum.degerin icine kaydediyor ve calistiramiyorum.oyunlarida bu forumda verilen siteden indirdim ama...bt almadan bu is cozulmeyecekse soyleyin lutfen...
slm sayın k700i kullanıcıları (çok resmi oldum heralde) Bende k700i kullanıyorum bu telefon tek kelimeyle mükemmel yanlız benim bi sorunum var telefon menüsü yavaş menü ben tuşa bastıktan sonra geliyo yani benim arkamdan geliyo.Benim sorum sizlerinde aynı sorunu yaşayıp yaşamadığınız tşk...
arkadaslar hepinize selam ben de 2 hafta kadar once k700i aldım. Beni yazılım konusunda bilgilendirebilecek
olan var mı ben bu yazılımı nerde veya nerelerde nasıl yukleyebilirim
Die4SaXo arkadasim ne siddet ne bu celal ya benim derdim gprs ayari zarti zurtu diil abim türkcell bilgi islemde çalisio nereye ne mesaj yollarsam ne gelir iyi biliorum ama haklisin yazarken tam olarak derdimi anlatamamisim benim sordugum telefonun kendi içindeki ayarlar ben ilkkez SE kullaniorum ve nokia gibi diil bu melet biraz karmasik her türlü ayar tam alette ama web e girmior yinede hatta-10 kontörle bile balaniorm gprs ye veb e girmior sanda sözüm burasi birbirine yardimci olan kisiler toplulugu diye biliordum milleti azarlayanlar toplulu diil
SyLvEsTeR senin soruna gelincede o normalmis ben kvk yada götürdüm normal dediler suan benim telimde öyle geç algilio ama bu bi ariza diil
gprs ayarlarindaki bir eksik yada yanlisliktan dolayimi balanmior web'e? o2 ne ise yariorki ya
quote:
Orjinalden alıntı: SyLvEsTeR
slm sayın k700i kullanıcıları (çok resmi oldum heralde) Bende k700i kullanıyorum bu telefon tek kelimeyle mükemmel yanlız benim bi sorunum var telefon menüsü yavaş menü ben tuşa bastıktan sonra geliyo yani benim arkamdan geliyo.Benim sorum sizlerinde aynı sorunu yaşayıp yaşamadığınız tşk...
Yavaşlık kesinlikle yok. Eski SE modellerinde vardı ama K700 de bu sorun giderilmiş
Sende eger bu yavaşlık varsa, mutlaka servise götür zira ya yazılımsal yada donanımsal ciddi bir sorun.
Negative® Forumdan cevap alamadım ...Sen bi yol goster lutfen . Kızılotesı ile attıgım oyunlar ,musıkler vs.. telefonda acamıyorum,zip olarak diger menusunun içine atıyor.Bluetooth olmadan almaz mı bu iş.Simdiden teşekkurler...
Bu dosyaları zip ile PC de açacaksın Ondan sonra telefona göndereceksin Müzik Uzantısı mp3 olacak Oyunlar da jar uzantılı olacak Zipli oyunların uzantısını jar olarak değiştir bir de böyler dene bakalım
Katılıyorum. Ben daha önce p900, ve 6600 kullanmış adamım bu kadar keyif aldığım tel görmedim. sakın p910 almayın bu daha iyi. Tek eksiği normal internet sitelerine giremiyorsunuz.
İçinde flash olmazsa sayfa boyutu yaklaşık 500 kB geçmezse özel javascript yoksa
girilebiliyor.
.oO°Oo.
negative spot mu aldın garantili mi? merakım spotlarda data kablosu kulaklık vs.. şeyler vermiyorlar da birde spot ile garantili fiyat ta hangisini tercih etmeliyim bende de 6600 var satıp bu teli alıcam cok ovdunuz kardesim
Ben de doğubank ve spot aldım ekim 2004 Şarz cihazı,kulaklık ve CD bile verdiler Zaten sorup ta almıştım.