Şimdi Ara

|*|*| Sony Ericsson K700i Hakkında Herşey |*|*| (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.316
Cevap
0
Favori
140.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: #soul#

480 Milyon Nakit...

abicim spot alırken yanında kulaklık cd vs.. donanımlarını veriyolar mı ben bunu soruyorum?
  • veriyolar bt yi vermiyolar tabii`
  • anlaşıldığı kadarıyla k700i iyi hoş güzel telefon.

peki bu telefonun 510 kayıtlık telefon defteri hafızası durumu nedir? bir şekilde arttırılabiliyor mu? hani 41 mb bellek var ya...

bir de her kişiye 5 numara kaydedilebiliyormuş. peki bu kayıtlar 510 kontenjanının içinde mi? yani bir kişiye 2 numara girersem 2 kayıt mı sayılıyor 1 mi?
  • Ya, K700'üm var da, 2 olay kafamı kurcaladı:
    1-Bu televizyon ya da bilgisayarı, bluetooth ya da infrared'le kumanda edebiliyor muyuz? Nasıl?
    2-Messenger(MSN ya da Yahoo) kullanabiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ambidextrous -- 30 Aralık 2004, 22:16:02 >
  • bt derken kulaklıktan mı bahsettin????bende bluetooth cihazı var ztn de kulaklık veriyolar mı?
  • #soul# hay çok yaşşa sen emi çook çok saol linkler için büyüük adamsın vallaaa

mtiske hojam sana da helall çok saglam yazmisin sana katiliorm mp3 dinlerken gezemion üstüne geldinmi parça deisio ve resimlere zoom yapip izlenmemesi sinir biji ama mesajda türkce karakterler bende çikio tez zamanda version yüklet derim ama kvk ya götürürsen 3 gün bekletiolar makinayi söliim sagilarrrr
  • Abi benim telin Quickshare yazısı çıktı. Her tarafı aramama rağmen bulamadım. Bunu herhangi bi serviste bulabilirmiyim?
  • benimkide kilifa yapisti pöhehehe=)))) bastim japonu kendine geldi
    agemennon yaziyi kaybettiysen istanbuldaysan kadiköyde telin yedek parçalarini satan bir magaza biliyorum belki orda olabilir
  • ben k700i dusunuyorum ama fiyatı duserse s700i ama kzo daha ii bir kotu yanı var HaFıZa onu yukselte bılsek cok ii olcak
    bana bir oneri yaparmısınız hangi tell i alıyım yardımm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkelf -- 1 Ocak 2005, 7:14:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GodofThunder

benimkide kilifa yapisti pöhehehe=)))) bastim japonu kendine geldi
    agemennon yaziyi kaybettiysen istanbuldaysan kadiköyde telin yedek parçalarini satan bir magaza biliyorum belki orda olabilir

İstanbul'dayım. Mağazanın yerini söyleyebilirmisin. Telefon benim değilde çok acil bulmam gerekiyor. Benim olsa önemli deil hatta bana kalsa bu hali de güzel görünüyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Negative®

Ayarlar doğru yapılandırılmamıştır

Girmemesi için hiçbir neden yok, ne olabilir ki ?

negative hocam ben bir telefon iyi foto çeksin, bluetoth olsun, ve en önemlisi iyi müzik dinleyebileyim bu özellikler olacak telefonu araştırdım bana k700i al dediler sana da bi danışayım dedim ne dersin bu tel iyimi alayım mı tavsiye ediyormusun cevabını bekliyorum
    mutlu yıllar dilerim
    saygılar
  • Abi çok acil bu quickshare yazısını bulabileceğim bi yer war mı?
  • Arkadaşlar spot alıpta ciddi problem yaşayan oldumu hiç. he bide aldığımız spot telefon diyelimki bizaman sonra bozuldu. kime götürücez teli ,elimizde patlamıyo dimi?

Ben K700 almayı düşünuyorum. spot alırsam hangi aksesuarlarını veriyolar??? blutooth kullaklık vermiyolardır heralde
  • arkadaşlar k700i ninen son sürümünün adı nedir?
  • Bende s65 e398 ve k700i arasında düşündükten sonra k700de karar kıldım ve aldım.Telefon egrçekten çok hoş.Hemn küçük hem hafif hemde işlevsel.Ama birşey sormak istiyorum,kamerasında 640 modunda görüntü çok güzelde çektikten sonra görüntü bozuluyor biraz.Böyle nokta nokta yapıyor,küçük çözünürlükte bi sorun yok.Bu normalmi,6600ın ki gibi kalitesi yok sanki bunun vga kamerasının.
  • bende 640 ve 1280de gece modunda dediğiniz gibi karıncalanmalar var. bilgisayara göderince de aynı şekilde ama gündüz veya yeterli ışıkta oldukça güzel resimler çekiyo hatta bil.e gönderince oldukça başarılı.
    ancaaak şu kamera kayıt olayı oldukça hatta çok kötü be. karelenmeler acayip çok. kamera sabit obje sabit olunca ii ama hareketli objelerde kötü. ama seviyorum telefonumu vazgeçmeeem.
    b,i de mesaj bölümünde ulusal karakterleri açınca tr harfle ok ama bu seferde sms kapasitesi hemen bitiveriyo. sms2 yazıyo deli ediyo. kapalı yapmak enn iisi heralde...
    herkese ii yıllar tekrardan...
  • deliadams sadece gece modundamı oluyor,normal modda 640da falan olmuyormu bu karıncalanma?Bende normaldede var çünkü,ama tahminim telin kamerası boyle.Bende hakikaten çok hoşlandım telden,tüm ihtiyaçlara cevap veriyor.
  • beyler benim için en önemlisi kamera video çekimidir yani siz bunlara kötü mü diyosunuz
  • kalteli bi kamera ve foto çekimi istiyosan s700 al..
  • Arkadaslar birisi cikipta K700 ile cektigi fotografi buraya koyarsa cok faydali olucaktir
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.