Şimdi Ara

|*|*| Sony Ericsson K700i Hakkında Herşey |*|*| (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.316
Cevap
0
Favori
140.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok haklısın Negative dostum ufak anlar için ideal bende sizin gibi fotograf amaçlı almadım benim için önemli olan 1 ekran çözünürlük kalitesi 2 mükemmel ses kalitesi 3 mp3+radyo özelli işte bunlar mest etti beni =)))
  • Arkadaşlar,bu telefon iyi güzelde bazıları eski SçE demişler.
    Bu telefonun 2 versiyonu mu va varsa telefonun S.E olup olmadığını(almamak için)nasıl anlayacağız?
  • Ya arkadaşlar sorduğum soruyu kimse cevaplamıcak mı? Dün sorduğumda adam bana 680 ytl dedi.sizce 650 milyonun üstüne çıkmıcak tel nerden alabilirim.(burasada)
  • Relo arkadasım sen olayı yanlıs anlamıssın.

SE demek Sony Ericsson demek

Yani SE K700i Sony Ericsson K700i demek

olur boyle vakalar :)
  • Doğubanktan bu telefonu alan arkadaşlar, Şuan da enson sürümü neoluyo? Ayrıca telefon alırken nelere dikkat etmeliyiz? Bu telefonlar nerenin üretimi oluyo Japonya mı? enson fiyatı nedir?
  • Resimlere slayt gösterisi şeklinde bakarsanız karıncalanma kalmıyor.Slayt sırasında joystick e basarsanız slayt duruyor,resme istediğiniz kadar bakın,tekrar joystick e basarsanız slayt devam ediyor.
    Ayrıca foruma bir başlık açmıştım,'Tel le çektiğiniz resimleri netleştirin....' diye ordaki programı bilgisayara kurarsanız tek bir işlemle resimler inanılmaz netleşiyor.
  • K700i aldım 6230 ve 6600 ın nekadar dandik bir telefon olduğunu anladım sx1 i ise bilemiyorum ama daha iyi olduğunu sanmıyorum
  • arkadaslar symbian nedir ??? ne ise yarar, napar ve bu ozellik k700i de yok sanirim dimi
  • Arkadaşlar yardım etmediğiniz için teşekkürler.Ama sizden yardım almama gerek kalmadı.Çünkü 2 saat önce gidip aldım.

• quote:

Orjinalden alıntı: sky captain

Arkadaşlar yardım etmediğiniz için teşekkürler.Ama sizden yardım almama gerek kalmadı.Çünkü 2 saat önce gidip aldım.

Arkadaşım kızma hemen ya! Ben mesela bi kaç gündür giremedim foruma.
    Ama izmir carrefour'dan aldım. 669YTL/10 taksit
    Her 20 YTL'ye 1 YTL de alışveriş çeki veriyorlar.(33 YTL kazandım buradan)
    Üzerine 6 YTL koyup Bluetooth aldım.
    GARANTİLİ
    EKONOMİK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ambidextrous -- 8 Ocak 2005, 22:27:08 >

• Bende tanıdıktan aldım 620 ytl yaptılar içinde herşey var.bu arada network ayarlarını nasıl yapcaz şimdi?
  • arkadaşlar duyduğum bir olaya göre k700'ün hafızası geliştirilebilecekmiş ama garantiyi feda etmek gerekebilir çünkü içini açıp parçayı değiştiriyorlarmış işte o zaman mükemmel olur
  • yaw beyler bu aletin video cekim suresi ne kadar yaw.+program yuklenebiliyormu+bluetooth kulaklikla radio dinlene bilyormu?simdiden sagolun...
  • bluetooth kulaklik ile radyo da mp3 de dinleyemezsin sadece konusma
  • Arkadaşlar benim sorunum bilgisayarla bluetooth yapmıyo. nasıl yapcaz bunu?
  • bilgisayarla bluetooth yapmıyo nedir abi ?

biraz daha anlasılır yaz da yardım edelim.
  • Bende düşünüyorum Garantili mi yoksa Kaçak mı alsam
  • arkadaşlar bende k700 e ait olan usb data kablosu vardı.şimdi bunu blue toth dongle ile değiştirmek istiyorum.data kablosunu satıp dongle alacağım bunlardaki data kablosunun fiyatı nedir acaba.bilenvarsa bir mesaj yazsın.selamlar
  • KARDES BENDE ALALI 2 HAFTA OLDU. AMA BI SORUNUM VAR YA SINIRSIZ VIDEO NASI CEKIYORUZ. EN FAZLA 10 SANIYE CEKIYOR NASI AYARLAYACAGIZ.
  • Arkadaşlar internet ayarlarını yapamıyom. lütfen negative anlatırmısın?
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.