Şimdi Ara

|*|*| Sony Ericsson K700i Hakkında Herşey |*|*| (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.316
Cevap
0
Favori
140.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağol baba eyvallah zaten baktım bekleme modundayken seçim tuşundan kapatabiliyomuşuz sesi ama tabi sesi kapatınca biri bizi aradığında telefon çalmıyo.Neyse
  • arkadaslar... bana k700i nin mms gönderebilmek için ayarlarını nasıl yapacağımı tarif eder misiniz?
    turkcell hattım var..
    az önce telef modelini yazarak 2222 ye msj gönderdim. ama böyle bir model yok diye cwp geldi.. sanırım telefondan direk ayarlar yapılabiliyor..
    şimdiden teşekkürler...
  • muşteri temsilcine bağlan
  • arkadaşlar ikinci el k700i aldım.390 ytl orjinal kulaklık ve data kablosu ayrıca oyun ve temaların olduğu bir cd ile beraber geliyor ne dersiniz.fikir verin bana.
  • nerden aldin?
    quote:

Orjinalden alıntı: talip

arkadaşlar ikinci el k700i aldım.390 ytl orjinal kulaklık ve data kablosu ayrıca oyun ve temaların olduğu bir cd ile beraber geliyor ne dersiniz.fikir verin bana.
  • Sanırım biliyorsundur; # tuşuna birkaç saniye basılı tuttuğun zaman telefonun sesi kapanıyor, işlemi tekrarladığında ses açılıyor...

Acizane teklifim şudur:

Eğer resim çekerken çıkan ses seni çok rahatsız ediyorsa, resim çekmeden önce "tek tuşa basarak" telefonu sessiz moda al, resim çektikten sonra düzeltirsin...

quote:

Orjinalden alıntı: _jackal_

Sağol baba eyvallah zaten baktım bekleme modundayken seçim tuşundan kapatabiliyomuşuz sesi ama tabi sesi kapatınca biri bizi aradığında telefon çalmıyo.Neyse

• k700i oyun siteleri verirmisinizama çok fazla oyun olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: talip

arkadaşlar ikinci el k700i aldım.390 ytl orjinal kulaklık ve data kablosu ayrıca oyun ve temaların olduğu bir cd ile beraber geliyor ne dersiniz.fikir verin bana.

abi düşüyomu bu menetin ikinci eli okadar yau.. valla iyi bi fiyat yani alan için ama satan için deil..
  • biri bana sürüm yenilemek ne işe yarar açıklarsa sevinirim
  • http://www.k-700.com dan media yı secerseniz oyun tema wallpaper bi suru sey var
  • sürüm güncellemesi ne işe yarar çok derin bi soru yaaa!
    Ne istediğine bağlı pil uzun gider, bazı hatalar düzeltilir, yeni sorunlar çıkabilir vs....

quote:

Orjinalden alıntı: turusan

biri bana sürüm yenilemek ne işe yarar açıklarsa sevinirim
  • ya DCU-11 kablo aldım...

ama içinden çıkan cd deki driver ları görmüyo bilgisayar...

bi türlü install edemedim...

yapan varsa ya da elinde driver olan varsa bi zahmet yardım etsin...(xp için)...
  • Beyler bana mühendislere yarayacak bi hesap makinası lazım bol fonksiyonlu sahip olan varsa ne olur yollasın hesap makinası taşımaktan gına geldi K700 varken ne gerek var değil mi???
  • k700i 1 mega pixel mi???????????
  • hayır ama en az o kalitede
  • 640*480 de süper şekilde çektigi fotoları fazla bozmadan 1 mpx hale getirebiliyor, o yzden basit bir şekilde 1 megapiksel diyebiliriz ..
  • k700de ses kaydı varmı?varsa bunları zil sesi olarak kullanabilirmiyim?
    bide gerçek ses olarak hangi formatları destekliyor (amr,wav)?
  • cok celiskide kaldim sx1 mi k700i mi diye
    sonrada sx1 aldim
    sebebini soylemem gerekirse
    eger elimin altinda bir pc varsa ve ben bu pc ile sadece internete girmek disinda pek cok sey
    yapmak istiyorsam
    buna birde mobile phone ekleyim dedim
    bundan once symbian filan alakam yoktu ancak
    bundan sonra telefondaki isletim sistemleri ile baya bi ilgilenecegim
    gelisen teknolojiye ayak uyduralim
    bide ericsson sanki cabuk bozulan cok sorun cikaran bi telefon gibi
    yani kullanicilari ne der bilmiyorum ama k700i bi yere kadar
    o yerden sonra yola yayan devam etmemek icin sx1 derim
    41 mb hafizasi neden bu kadar az koymuslar yapsalardi sunu 256
    k700i alabilirdim
    ama sx1 da adamlar piyasa kaygisi gudmemisler yok yeni cikaracagimiz modele
    ekleyelim dememisler
    ne var ne yok doldurmuslar telefona
  • Bende dün bir k700 aldım.Telefon hakikatten çok güzel,ses kalitesi harika.Ama kamera umduğum gibi iyi değil.Özellikle aksamları iyi foto çekemiyor.Neden acaba?.1mp kalitede çekiyo falan demişsiniz,yoksa sadece benim tel demi böyle...
  • ya boşver akşamki kalitesini yau hangi telefonda kalite iyiki hepsi aynı bunların ışık güzel geliyosa iyi çeker yoksa biyerden ışık bul olmadı git doru düzgün bir fotoğraf makinası al...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peynir Alti Suyu Tozu -- 18 Aralık 2004, 17:07:48 >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.