Şimdi Ara

|*|*| Sony Ericsson K700i Hakkında Herşey |*|*| (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.316
Cevap
0
Favori
140.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu telefonun fiyatı nezeman ucuzluycak 500ünaltına nzeman iner
  • quote:

Orjinalden alıntı: ganeja

arkadaşlar slm..bende bu topiği okudum ve sonunda k-700 aldım..denildiği kadar üstün telefonmuş..herkese ve topiği açan negative kartdeşe teşekkürler..
    2 sorum var ..cevaplıyabilirseniz sevinirim..
    1)pc den k-700 e her türlü dosyayı gönderiyorum..ama k-700 den sağ tuş..bt ile gönder yaptığım zaman(k-700)pc yi gördüğü halde hiç bir dosyayı gönderemiyorum..yarıda kesiliyor..nelere dikkat etmem lazım?
    2)birde pc den mesela k-700 e bir mpeg dosyası yolluyorum..diğeri adlı klasörün içine kaydediyor.fakat bu diğeri klasörüne kaydedilen dosyayı açamıyorum..ve hiç bir klasöre taşıyamıyorum(herhalde taşıyabilsem..bu mpegi açabileceği 3 gp formatına otomatik olarak dönüştürür değilmi?..)
    teşekkürler..

UP

• Nedense Kolay Kolay Ucuzlayacaga benzemiyor ?

Bak Hala T630 400ytl gibi değerlerde dolanıyor kaldı ki K700i

AmA belli olmaz SonyEricsson'un Satış politikasına bağlı
  • İsteyen varsa k700 ümü 450 ye veririm orj.kulaklığı + USB PC kablosu + CD + şarj + taşıma kılıfı bi sürü yüklü oyun program falan var neden sattığımıda sölim
    kaç gündür tv de s700 reklamı görüyorum telefon rüyalarıma girmeye başladı onu alacağım.
  • quote:

arkadaşlar slm..bende bu topiği okudum ve sonunda k-700 aldım..denildiği kadar üstün telefonmuş..herkese ve topiği açan negative kartdeşe teşekkürler..
    1)pc den k-700 e her türlü dosyayı gönderiyorum..ama k-700 den sağ tuş..bt ile gönder yaptığım zaman(k-700)pc yi gördüğü halde hiç bir dosyayı gönderemiyorum..yarıda kesiliyor..nelere dikkat etmem lazım?
    2)birde pc den mesela k-700 e bir mpeg dosyası yolluyorum..diğeri adlı klasörün içine kaydediyor.fakat bu diğeri klasörüne kaydedilen dosyayı açamıyorum..ve hiç bir klasöre taşıyamıyorum(herhalde taşıyabilsem..bu mpegi açabileceği 3 gp formatına otomatik olarak dönüştürür değilmi?..)
    teşekkürler..

up

• quote:

quote:

teşekkürler..

up

1- Bilmiyorum. Ama BT bağlantılarını baştan yapılandırmayı bi dene istersen.
    2-Çünkü telefon sadece 3gpp(mp4) video destekliyor. Mpeg'lerini 3GPP'ye çevirmelisin.
    Gerekli programın adı: "mpegable X4 live"

Not: O "Diğer" adlı klasör, telefonunu bir nevi disket olarak kullanabilmeni sağlıyor. Mesela bir *.exe dosyasını atarsın telefona, götürürsün arkadaşına.

quote:

Orjinalden alıntı: blackburn

6230 mu k700 i mi diye bocalarken k700i de karar kıldım.Greçekten mükemmel bir kamerası var cayır cayır resim,video çekiyom.Ama MMS olayını yapamadım "internet profilinde hata" diye bir mesaj alıyom MMS gönderdikten sonra.Anlamadım gitti türkcell hattım var işlemi 4440535 i arayarak yaptım.Acep nasıl olacak?

İşlemi bir de turkcell'in internet sitesinden dene. Sorunun çözülecektir. (Ben yaptım, oldu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ambidextrous -- 13 Şubat 2005, 5:44:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Carnesir

k700i nin en stabil son firmware versiyonu nedir bilenler lütfen ?

Bunu ben de merak ediyorum. Bendeki: R2AA03
  • niste10 ve ce_za geldim gittim gibi özel mesajlarınız için forumumuzda bir eklenti mevcut. Lütfen onu kullanın.
  • slm arkadaşlar ben im k700i arıza verdi.Teli açtıktan 2 dakka sonra donuyo tel bataryayı çıkarmadan kapanmıyo hafıza dan desek daha 24 mb boş yer var telde tel celltrade garantili.Benim merak ettiğim sizdede bu sorun yaşandımı yoksa benim tel mi arıalı çıktı.Bu gün de pazar yaa garanti kapalıdır bu gün yarını bekleyecemacil cvp verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SyLvEsTeR

slm arkadaşlar ben im k700i arıza verdi.Teli açtıktan 2 dakka sonra donuyo tel bataryayı çıkarmadan kapanmıyo hafıza dan desek daha 24 mb boş yer var telde tel celltrade garantili.Benim merak ettiğim sizdede bu sorun yaşandımı yoksa benim tel mi arıalı çıktı.Bu gün de pazar yaa garanti kapalıdır bu gün yarını bekleyecemacil cvp verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

kesinlikle telefon arızalı birkere ilk aldığında telefonun hafızası 41mb civarı.ve açılışta böyle bir olayı ilk kez sende görüyorum üzgünüm

• telefon kendine geldi bea bluetooth u açtım ark bişi gönderdi telefon düzeldi donmuyo dahanası oldu bende anlamadım yoksa teli garantiye götürecektim ayrıca tel 41 mb ben telde 24 mb boş yer kaldı dedim neyse teşekkürler...ha benim telin yazılımı r2l001 bu yazılım yeni mi yoksa daha yeni bi yazılım var mı?tşk
  • benim bildiğim kadarıyla o son yazılım.........herkese respect
  • arkadaşlar en sonunda karar verdim ve bikaçgün sona k700i alcam ama bazı sorularım var
    butelefonu doğubanktan nerden almalı,
    butelefonu alırken neye dikkat etmeli yanında neler geliyor?
    yazılım olayı nedir hangi yazılımı almalı?
    telin ve aksesuarların orjinalliği nasıl anlaşılır?
    telin garantili garantisiz fiyatı nedir?garanti önemlimi?
    başka bana söylüceğiniz veya tavsiyeleriniz neler var?
    teşekkürler...
  • yokmu yaw cevap yazıcak birisi
  • arkadaşlar bugün ben de bir K700 aldım. tam inceleyemedim ama zil seslerinin içinde T610'larda olan old phone (klasik telefon zili) melodisini göremedim. yok mu acaba?
  • yok maalesef

bu arada e-mail servisinden nasıl yararlanılıyor? se web sitesinden ayarları kurdum... hatta önce superonline'den mail aldım bunun için

ne yapabilirim...
  • K 700i telefonumu 1 hafta önce aldım. Telefondan gayet memnunum. Bende Sx1 ile K700i arasında gidip gelenlerdenim. Önce 2. el Sx1 aldım. Bir hafta kullandım. Söylendiği gibi pili 2 gün bile gitmiyor. Ara sıra takılmalar oluyor. Telefon normalden biraz büyük olunca taşıma zor oluyor. Taşıma kılıfını da zor buluyorsunuz ve da hantal duruyor. Sonra telefonu aldığım yere 20 ytl eksiğine sattım. Daha sonra K700i aldım. Veeeeeeeee telefon süper....... 2 yıl garantili taksitle 12 * 50 YTL.

Forumu baştan sona okudum. Okuduğum kadarıyla bazılarının kafasına takılan soruları cevaplamak istedim.

1-Bazı arkadaşlar kullandıkları sürümün son sürüm mü olduğunu soruyorlar Şu anda son sürüm R2AE033 dür. Ellerindeki telefonun sürümünühttp://www.se-world.info/firmwares.php adresinden kontrol edebilirler.

2-Eğer bedava themes isteyenler varsahttp://www.esato.com/logos/colour/k700themes.php?p=302 adresinde bol miktarda mevcut. Hem de süper theme ler mevcut.

3-Bazı arkadaşlar illa da bağlantı kablosu soruyor forumda okuduğum kadarıyla. Bana sorarsanız kablo ile uğraşmayın. Alın bir Bluetooth rahat edin. 30 metre mesafeli Epox marka 35 YTL. Sorunsuz her türlü dosyayı transfer edebiliyorsunuz. Dahası gelen yazılım sayesinde telefonla oturduğum yerden mouse u istediğim gibi yönlendirebiliyorum. Bilgisayardan dosya açıyorum, yazdırıyorum,menülere giriyorum, müzik başlatıyorum.....gibi. Kısaca bilgisayarı uzaktan kumandayla kullanıyorum telefon sayesinde.

4-K 700i kullananlar telefonun çok iyi fotoğraf çekmediklerini belirtmişler olabilir. Sonuçta bu bir telefon, Fotoğraf makinesi değil. Çok iyi kalitede fotoğraf çekecekler 300-400 euro arası bir digital makine alabilir.

5-Telefon radyo sesini kulaklık olmadan dışarıya verebiliyor. Ses de baya tatmin edici. Ancak kulaklık takmadan telefonun sesi dışarıya vermesi mümkün değil. Çünkü kulaklık anten görevini yerine getiriyor. Zaten kulaklığı talmadan radyo menüsü çalışmıyor.

6-Ben genelde isim ve telefon numaralarını sim kartta tutmam. Windowsun adres defterinde tutarım. Diğer model ve telefonlarda var mı bilmiyorum ( Nokia 6100 da yoktu ) ama K700 i Windowsun adres defterini destekliyor. Adres defterini bilgisayarda düzenliyorum sonra K700i ye gönderiyorum ( Senkronize etmek ). 2 dakika içinde telefonun rehberi elimin altında oluyor. Adres defteri ve K7001 % 100 uyumlu çalışıyor.Öyle isim ve tel. numaralarını küçücük tuşlarla gireceğim diye uğraşmıyorum. Yalnız adres defterinde göbek adı kısmını boş bırakın. Yazsanız telefonda göstermiyor. Diğer yerlerde proplem yok.

• 7- Radyo sesini kulaklık ile dinlersen stero , hoporlörden dinlerseniz mono çıkıyor ve 20 istasyonu ister otomatik isterseniz manuel olarak kayıt edebiliyorsunuz
  • 8- mailden de 2satır bahsetseniz
  • benim telefonun yazılımı R2A041 bundan daha yeni yazılım varmı
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.