Şimdi Ara

|*|*| Sony Ericsson K700i Hakkında Herşey |*|*| (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.316
Cevap
0
Favori
140.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben de k700i var. bilgilerimizi paylaşalım mesela temalar oyunlar vs. gibi olan arkadaşlar gönderirse sevinirim
  • Çok pahalı ama çıktığı ilk günden beri hayranım bu teL'e.Bursa da 590 dan aşağı bi fiyata bulamadım. Şu ana kadar Bursa da daha ucuz bi fiyata bu tel'i gören war mı?. Harbi merak ediyorum warsa eğer bi yanıT.
  • arkadaşlar ben yurtdışından k700i almayı düşünüyorum ama bir sorun var menüsü türkçe değil türkiyede türkçe ye çevirirsin diyor yurtdışındaki arkadaşım menüyü türkçeye çevirebilecek bir program var mı varsa maliyeti ne kadar
  • aloooooo bu forumda hiç kimse yok mu yaaaav
  • @LoGaNj
    en son 540 milyona var. altıparmak civarına bak
  • sakın almayın.ben aldım aldığıma 1000 pişman oldum.1.hafıza çok az.2.bazı videoları göstermiyor.3.wav dosyalarını çalmıyor.4.internet sitelerini normal göstermiyor.5.symbian yok.6.bazı avantajlar sadece nokia ya geliyor.ayrıca şarjı çok az dayanıyor.ben alalı 1 ay oldu tuşları dökülmeye başladı.
  • ben boynerden (ZAFER PLAZA) 575'e aldım axees ile 100 ytl boyner anahtar ile 25 ytl heiye çeki aldım. 450ye geldi. bir de baskül veriyorlar yanında. :) telefonum 532 387 5950 Bursadan arkadaşlarla iletişmek isterim. 2465050'den mesai saatlerinde Dr ersan diye de arayabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turusan

k700i berbat bir telefon iki ay oldu alalı ve aldıgımdan iki hafta sonra bozuldu sonra nemi oldu kvk bana yenisini gönderdi aaa oda bozuk çıktı daha sonra tabi yine yeni telefon yolladılar oda bozuk çıktı su anda 2 aydır 4. yeni k700i 'yi kullanıyorum telefonu kvk perşembe yolladı bakalım bu nezaman bozulacak

Valla SAna öyle denk gelmiş ben aldım bir ay oldu.Sapasağlam müthiş bi tel. Daha önce 6600 vardı değiştim memnunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky captain

sakın almayın.ben aldım aldığıma 1000 pişman oldum.1.hafıza çok az.2.bazı videoları göstermiyor.3.wav dosyalarını çalmıyor.4.internet sitelerini normal göstermiyor.5.symbian yok.6.bazı avantajlar sadece nokia ya geliyor.ayrıca şarjı çok az dayanıyor.ben alalı 1 ay oldu tuşları dökülmeye başladı.

Hafızası çok az demişsin alırken standart hafıza olduğunu bilmiyomuydun kardeş, symbıan yokmuş. Bunlarıda mı bilmiyodun.
    Sen herhalde teli tahtakaleden tezgahlardan felan mı aldın.
    Ben de bir aydır kullanııyorum tuşlarıda sağlam çizik dahi yok temiz kullan bişiy olmaz.

Bu telefonu gereksiz yere kötülediğin için seni lıyorum

• Tuşlar sorunsuz, ama joystick hassasiyetini kaybetmeye başladı. Cep-Aile'den günde 20 mesaj atınca herhalde dayanamadı. İyi ki oyun bir de oynamamışım...

Bir de telefon defteri yeterince iyi değil. Yazılımını imzamdakine çıkardıktan sonra bazı kayıtların isimlerini karıştırmaya başladı. Ben arayınca arama esnasında normal adı görünürken çağrı/görüşme sonrasında çağrı listesinde telefon defterinden başka birinin adı görünüyor. Karşımdaki beni arayınca sanki SIM karta takılıymış da rehberde yokmuş gibi işaret (SIM numarası ikonu) çıkıyor.

Çözemedik gitti...

.oO°Oo.
  • k700 şok süper geçen bilgisayarı kontrol ettim çoksüper oluyo..savaştepeden selamlaraaaaar
  • arkadaşlar yeni bi k700 kullanıcısı olarak hangi oyunlar var bu alet için bilmiyorum.

k700 için tavsiye ettiğiniz oyunlar neler?

ve nerden (özellikle wap siteleri) indirebilirim?
  • arkadaşlar k700 ile turkcell den bilgisayarı gprs ile internete bağlayabilen varmı?
    turkcell in hazırda bi connectcell diye bi yazılımı var ama içinde k700 desteği yok.
    bu telefona gprs i kullanmayalım diye mi koymuşlar???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanc -- 21 Mart 2005, 23:09:29 >
  • yaaa benimde quick share yazısı çıktı yolda düştü telefon duvar gibi duruyo...
  • k700i nin isletim sistemi s40 mi?bu sinifa mi giriyor
  • k 700i aldım yabancı terimler nedeniyle yükleme işlemlerini anlayabilmiş değilim teknik terimleri türkçe yazarsanız sevinirim özellikle binbaşıdan...mp3 nasıl yüklenir
  • bence bu telefon daha da ucuzlayacak almak isteyenler biraz beklesin çünkü nokia6630 la 3g teknolojisine geçti bütün markalar şimdi edge li 3g li optik zoom lu ve 2-3 megapikselli telefon modellerini çıkartmaya başlayacak k700 iyi bir telefon fakat hafıza kartı olmaması yüzünden eksikliği var onuda k750 ile kapatacaklar o telefonda çok yakında piyasaya çıkar biraz daha bekleyin derim.
  • bekle bekle nereye kadar kaç haftadır fiyatlar sabit duruyo,düşse bile 20-25mlyon düşer belki..
  • çok iyi bir alet birde hafıza kartı olsaaa offf
  • ya millet k700i yi ikinci el kaca alabiliriz
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.