Şimdi Ara

|*|*| Sony Ericsson K700i Hakkında Herşey |*|*| (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.316
Cevap
0
Favori
140.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalinden alıntı: lastdeja

k700i ye T9 turkce sozluk nasil yukleyebilirim? bir de shutter sound nasil yokedileblir? firmware versiyonum en son guncel R2AY004. tesekkurler

T9 türkçe sözlük zaten içinde mewcut telefonun ama belki senin güncel wersiyonunda ingilizce olabilir.. # tuşuna basılı tutunca sessiz çekiyo.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: st_emx

quote:

k700i ye T9 turkce sozluk nasil yukleyebilirim? bir de shutter sound nasil yokedileblir? firmware versiyonum en son guncel R2AY004. tesekkurler

T9 türkçe sözlük zaten içinde mewcut telefonun ama belki senin güncel wersiyonunda ingilizce olabilir.. # tuşuna basılı tutunca sessiz çekiyo.

bendeki telefon yurtdisindan gelme bu yuzden t9 turkce sozluk yok. ayrica sessiz modda hala ses cikartiyor. yine de ilgilenip cevap yazdigin icin tesekkurler. evet arkadaslar bu konularda yardimci olabilecekler varmi?

• -
  • arkadaslar ben k700i yeni aldım anak sadece video çekerken 2x optik zoomu kullanabiliyorum 4x dijital zoomu bir türlü bulamadım.lütfen yardımcı olun...
  • 4x zoom en küçük resimde aktif oluyor ,160 da yani
    320 de 2x zoom var
    640 ve 1280 de zoom yok
  • ÇOK TESEKKÜR EDERİM ARKADSIM
  • Bu gün Doğubank'tan K700i aldım.Bluetooth kulaklıklı,garantili 400ytl.Nasıl fiyatı iyi mi?
  • quote:

quote:

Orijinalinden alıntı: st_emx

quote:

bendeki telefon yurtdisindan gelme bu yuzden t9 turkce sozluk yok. ayrica sessiz modda hala ses cikartiyor. yine de ilgilenip cevap yazdigin icin tesekkurler. evet arkadaslar bu konularda yardimci olabilecekler varmi?

yok mu cevap??

• ARKADASLAR K700DE VİDEO ÇEKTİKDEN SONRA BİLGİSAYARA ATIYORUM AMA BİRTÜRLÜ OYNATAMIYORUM BİLGİSAYARDAN TELEFONA ATTIGIMDADA YİNE OYNATAMIYORUM.BİRDE BU TELEFONDA 4X DİJİTAL ZOOM OLMASI GEREK AMA SADECE OPTİK ZOOM VAR BU KONULARDA BİLGİSİ OLAN LÜTFEN YARDIMCI OLSUN.....
  • quote:

Orijinalinden alıntı: sin_an

MİLLET K700i ile çektiğim videoları bilgisayarda izleyebileceğim bir program yok mu? quick player dediler ama o da açmadı.

bellki burda uygunsuz olucak ama;
    telefon videoları 3gp çektiğine göre, nokia multimedia player yada quicktime'a gereklie eklentiyi indirip rahatça izliyebilirsin
  • arkadaslar k700i,ye internetten bazı oyunlar buldum fakat bunları nasıl yükleyebilirim.
  • internetten indirdiğin oyunu ya kızıl ötesi ile yada bluetooth ile gönderebilirsin .yani anlayacağın bilgisayarına o ikisinden birini alacaksın bence kızıl ötesi al ben öyle yaptım veri transferi bluetooth a göre biraz yawaş ama hemen hemen bütün telefonlarda kızıl ötesi var eşe dosta kızılötesi ile oyun melodi atarsın belki para da kazanırsın...

• Bende zaten bluetooth cihazı var ama bu oyunları nasıl yükleyecegim telefona attıgım zaman oyun olarak değil normal bir dosyaymıs gibi gösteriyor ve ben bu dosyaları sadece gönderebiliyorum yani baska hiç bir işe yaramıyor.bunun setup'ı falan yok mu??????????????
  • dostum kızılotesi bluetooth dan hizlidir bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeusy -- 15 Ağustos 2005, 22:51:13 >
  • quote:

Orijinalinden alıntı: elvis21

Bende zaten bluetooth cihazı var ama bu oyunları nasıl yükleyecegim telefona attıgım zaman oyun olarak değil normal bir dosyaymıs gibi gösteriyor ve ben bu dosyaları sadece gönderebiliyorum yani baska hiç bir işe yaramıyor.bunun setup'ı falan yok mu??????????????

uzantısı zip olduğu içindir büyük ihtimalle

uzantısını jar olarak değiştir öyle gönder direk oyunlara atar ..
  • slm arkadaşlar bende k700i aldım hepsiburadadan 440ytl/8... telefonu şarjdayken fişten cekip tekrar takdığımda gösterge hic şarj olmuyor gibi görünüyor ve hızlı şarj yazıyor bunun nedenini öğrenebilirmiyim bide bu olayın zararı varmı telefona...
  • quote:

Orijinalinden alıntı: eric cartman

slm arkadaşlar bende k700i aldım hepsiburadadan 440ytl/8... telefonu şarjdayken fişten cekip tekrar takdığımda gösterge hic şarj olmuyor gibi görünüyor ve hızlı şarj yazıyor bunun nedenini öğrenebilirmiyim bide bu olayın zararı varmı telefona...

hayırlı olsun hızlı şarj telefon açıkken oluyor ve 2 saate doluyor telefon
    ama ben ilk şarjı 1 gün yapmıştım,şimdi ortalama 3 gün gidiyor şarjım
  • benim telefonun uzaktan kumandası çalışmıyo bide bu firmware nedir?? ne işe yarıyo
  • uzaktan kumanda pc ile bt ile oluyor ama ben kullanmadım
    firwawe yazılım oluyor
    şu an benimki r2ae033 yenisi çıktımı bilmiyorum
    yazılımla bazı problemler giderilmek için yapılan birşey kısaca
  • quote:

Orijinalinden alıntı: gren

quote:

Orijinalinden alıntı: eric cartman

slm arkadaşlar bende k700i aldım hepsiburadadan 440ytl/8... telefonu şarjdayken fişten cekip tekrar takdığımda gösterge hic şarj olmuyor gibi görünüyor ve hızlı şarj yazıyor bunun nedenini öğrenebilirmiyim bide bu olayın zararı varmı telefona...

hayırlı olsun hızlı şarj telefon açıkken oluyor ve 2 saate doluyor telefon
    ama ben ilk şarjı 1 gün yapmıştım,şimdi ortalama 3 gün gidiyor şarjım

oncellikle saol bende ilk sarjı telefon kapalıyken yaptım..peki şimdi telefon acık veya kapalıyken sarj etsem sarjın gitme süresi ne ölcüde degişir..bide telefon acık sarjdyken sarj oldugu bile belli olmuyor nasıl anlayacam sarj oldugunu ve pilin tamamen sarj oldugunu...

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.