6230 da calistigina göre sis degilde jar uzantılı program. aslinda se lerinde calistirmasi lazim. nokia larda her javba uygulamasi calismiyo. ama se den calismaya java uygulamasi görmedim. aslinda türkcellin su programını bulsak bi yerden denesek olur... ama kim bulcak
Herzaman olduğu gibi ayrıcalık nokia modellerine. Sonyericsson kullanıcıları yetim ya vurun anasını
ben ebuddy msn yükledimwww.getjar.com dan canavar gibi çalışıyor bence mig 33 ten daha iyi hemde çok az köntör gidiyor.kendi msn adresinle giriyorsun kişi listen falan aynı pc deki gibi.tavsiye ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: a.xos
arkadaslar yukleyen varmı turkcell msn
Cok az kontor derken ne kadar oluyo? Yani saatte ortalama kac kontor? Bide hattınıda söylersen iyi olur
quote:
Orjinalden alıntı: vebo
ben ebuddy msn yükledimwww.getjar.com dan canavar gibi çalışıyor bence mig 33 ten daha iyi hemde çok az köntör gidiyor.kendi msn adresinle giriyorsun kişi listen falan aynı pc deki gibi.tavsiye ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: a.xos
arkadaslar yukleyen varmı turkcell msn
hattım türkcell hazırkart .süre sınırlaması yok 60 kb ı 1 kontör ama mesaj yazmakla fazla veri transferi olmadıgı için fazla kontor gitmiyor.dene pişman olmazsın...
Ben soruyu düzgün soramamısım. Bide söyle sorayım eBuddy ile 1 saatte yaklasık kac kb gidiyor
programı tel de ilk açtıgında gprs ye baglanmak istiyor onaylayınca 1 kontor gidiyor sonraki gecen sure önemli degil ücreti yazdıgın mesajlar belirliyor ben 45 dakika baglı kaldım bayagı da mesaj yazdım ona ragmen sadece 1 kotor gitti.
Anladım dostum saolasın
quote:
Orjinalden alıntı: taken21
Anladım dostum saolasın
önemli degil inşallah memnun kalırsın..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme