Şimdi Ara

sony ericsson kulaklığı 3.5 mm ye çevirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar. ben sony ericssonun kulaklığını kopardım ve içinden çıplak bakır, beyaz, siyah, mavi, yeşil kablo çıktı. bunu 3.5 mm soyduğum jacka lehimle bağlamak istiyorum ama kabloların ne için olduğunu bilmiyorum.

• tahmin yoluyla internetten araştırmalarımla lehimledim. çıplak bakır toprak, mavi sağ, yeşil sol ötekilerin ne olduğunu bilmiyorum.3.5 mm jacke lehimlerken en üste toprağı, en alta sağı onun bir üstüne solu lehimledim ama yanlış mı lehimledim bilmiyorum sağ hoparlörün sesi ikisine de geliyor sol hiç gelmiyor.zaten lehim makinası havya mıdır nedir çok büyüktü. umarım faydalanan olur.bu arada bu sistemin telefona bilgisayarın girişine zararı olur mu bilmiyorum.bilen varsa söylerse sevirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapanci -- 30 Kasım 2014; 13:24:50 >
  • içinden 5 kablo ciktiysa

1i toprak

2 tanesi sağ sol

diğer ikisi ise mikrofona aittir.

ciplak olan ortak uctur. yani toprak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap için sağol. yaptım şimdilik sabredemedim .elimde küçük lehim makinesi olmayınca yapmak çok zor oldu ve tam yapamadım da zaten sağ ses iki kulaklığa da geliyor.sol gelmiyor.şimdi farkettim ses yokken hışıltı geliyor. bu durum cihazlara zarar verir mi?mikrofon için de uğraşmadım.ses gelsin yeter dedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.