Bildirim
sony ericsson kulaklığı 3.5 mm ye çevirme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tahmin yoluyla internetten araştırmalarımla lehimledim. çıplak bakır toprak, mavi sağ, yeşil sol ötekilerin ne olduğunu bilmiyorum.3.5 mm jacke lehimlerken en üste toprağı, en alta sağı onun bir üstüne solu lehimledim ama yanlış mı lehimledim bilmiyorum sağ hoparlörün sesi ikisine de geliyor sol hiç gelmiyor.zaten lehim makinası havya mıdır nedir çok büyüktü. umarım faydalanan olur.bu arada bu sistemin telefona bilgisayarın girişine zararı olur mu bilmiyorum.bilen varsa söylerse sevirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapanci -- 30 Kasım 2014; 13:24:50 > -
içinden 5 kablo ciktiysa
1i toprak
2 tanesi sağ sol
diğer ikisi ise mikrofona aittir.
ciplak olan ortak uctur. yani toprak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cevap için sağol. yaptım şimdilik sabredemedim .elimde küçük lehim makinesi olmayınca yapmak çok zor oldu ve tam yapamadım da zaten sağ ses iki kulaklığa da geliyor.sol gelmiyor.şimdi farkettim ses yokken hışıltı geliyor. bu durum cihazlara zarar verir mi?mikrofon için de uğraşmadım.ses gelsin yeter dedim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X