|
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem552 -- 5 Aralık 2023; 17:15:46 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Tuşlu telefon zamanı hatta Nokia zamanı ve daha öncesinde Dünya’da insanlar önemli anları fotoğraflamak ve video kaydı almak için ekstra büyük ayrık cihazlar kullanıyordu örn. Kompak fotoğraf makineleri gibi. Şuan bu ayrık cihazları kullananlar çok az. Akıllı telefonlarda kameraya abanmalarının sebebi de bu ayrık makinelere olan bağımlılığı azaltıp verileri herkes için daha ulaşılabilir kılmak. Bu ‘influencer’ denilen ‘etkileyen kişi’ ünvanlı insanlarla konunun pekte bir alakası yok aslında. Bu etkileyen insanlar tanıtımını yapıyorlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kamera benim için en önemli özellikti. Fakat üç yıldır Instagram'a bir şey atmıyorum. Galerime girdim geçen gün. Düzgün fotoğraf çekmemişim. Yaşlanıyor muyum ne bilmiyorum ama artık ortalama bir kamera işimi görür gayet. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRONOS48 -- 5 Aralık 2023; 14:18:49 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
Bu kadar fazla zoom yapıp yakınlaştırma yapmıyorsunuz ki gerçek hayatta. Çok fazla aşırı gezen travel odaklı sürekli natural manzara çekeceğim veya şehir merkezlerinde bina ağaç cadde vs çekeceğim derseniz de çok işinize yaramaz. Önemli olan ana kamerayı kaliteli yap. 1 inç sensör baya gelişim sağlayacaktır ana kamerada. Onun dışında 100x zoom saçmalığına girmemeleri gerek dediğim gibi zoom kaç kere kullandın hayatında. He 10x optik zoom olsun kaliteli yeter. Onun dışında işlemcisi GPU su falan zaten tatmin ediyor. Her sene de amiral gemisi telefon çıkmaması gerektiğini düşünüyorum. 2 senede bir çıkmalı. 14 pro max aldın diyelim 2 sene sonra 15 pro max çıkmalı. Aynı şey bütün markaların amiral gemisi için geçerli. |