Şimdi Ara

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►► (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.519
Cevap
21
Favori
282.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun süredir yaptığım araştırmalar sonucu samsung galaxy ace almaya karar vermiştim ki sony'nin walkman özelliğini ve android işletim sistemini birleştirmiş olduğu bu telefonu görünce kafam karıştı. Size önceliklerimi sayarsam; wifi, android, yüksek çözünürlük, yüksek hafıza, dahili flash( live'da olup olmadığına bakmadığımı fark ettim ki hemen bakıcam) ve iyi ses kalitesi. Şimdi ses kalitesi, müzik keyfi diyince hiç düşünmeden sony walkman live diyorum daha önce sony ericson walkman telefon kullandığım için. Ama diğer özellikler bakımından wifi, 5.0 mp oluşu vs aynı. Farklı sürümleri var sanırım androidin ama güncelleyebileceğimden çok önemli değil diye düşündüm fakat bu forumun içinde live için bahsedilen bi hız, ram açısından soru işaretlerim oldu. Bu iki telefonu kıyaslayacak olursak siz hangisini tercih ederdiniz ve neden?
  • live walkman samsung niyeyse bana hiç güven vermiyor kasası falan. dahili flash var buarada
  • quote:

Orijinalden alıntı: alt_çizgi

Uzun süredir yaptığım araştırmalar sonucu samsung galaxy ace almaya karar vermiştim ki sony'nin walkman özelliğini ve android işletim sistemini birleştirmiş olduğu bu telefonu görünce kafam karıştı. Size önceliklerimi sayarsam; wifi, android, yüksek çözünürlük, yüksek hafıza, dahili flash( live'da olup olmadığına bakmadığımı fark ettim ki hemen bakıcam) ve iyi ses kalitesi. Şimdi ses kalitesi, müzik keyfi diyince hiç düşünmeden sony walkman live diyorum daha önce sony ericson walkman telefon kullandığım için. Ama diğer özellikler bakımından wifi, 5.0 mp oluşu vs aynı. Farklı sürümleri var sanırım androidin ama güncelleyebileceğimden çok önemli değil diye düşündüm fakat bu forumun içinde live için bahsedilen bi hız, ram açısından soru işaretlerim oldu. Bu iki telefonu kıyaslayacak olursak siz hangisini tercih ederdiniz ve neden?

İşin doğrusu walkman özelliğinin bence pek artısı yok. Sonuçta bir sürü ücretsiz program var android için. Yani bu telefonu alacaksanız sırf walkman özelliği için almayın derim. Dahası walkman özelliğinin eksileri de az değil. Örneğin dinlediğiniz parçayla ilgili bilgi alamıyorsunuz (albüm tarihi, türü, albüm sanatçısı gibi...). Ekolayzır'da kendiniz bir ayar oluşturamıyorsunuz. Eski telefonum htc touch 3g'de bile bundan fazlası var (wm6 işletim sistemi var). Haa ses kalitesi derseniz ona lafım yok ama yinede ekolayzırın ayarlanamıyor olması can sıkıcı.

• bu fiyata daha iyisi yok.Walkmaninin mükemmel olmasından değil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biraylakadam

bu fiyata daha iyisi yok.Walkmaninin mükemmel olmasından değil bence.

Orası doğru. Zaten bende bu telefonu sırf walkman özelliği için almayın diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

quote:

Orijinalden alıntı: osmanhalim

quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Bana kalırsa 500'den fazla etmez. Lakin 600'e kadar alınabilir diye düşünüyorum.

500 den fazla etmez mi ?
    1 ghz işlemci
    adreno 205
    android işletim sistemi
    sonyericsson marka güvencesi

markayı geçtim bu özellikleri herhangi bir telefonda 500 tl ye bul bizde görelim etmez mi eder mi ?
    iddia ediyorum bu fiyat seviyesinde rakibi yok live with walkman in ! aksini düşünen alternatif sunsun . hodri meydan

birde telefonun çözünürlüğünü düşük bulan arkadaşlar 320*480 piksel 3,2 ' bir ekran için oldukça makul. şarjının uzun gitmesi için yapıldığını düşünüyorum.

lütfen hiç bir ürünü incelemeden, üzerinde düşünmeden , BİLMEDEN , ÖYLESİNE(maksat forumda mesaj sayısı artsın diye) , övmeyin ya da karalamayın yazdığınız bir şeyin gerekçelerini yazın . Sonuçta bir çok insan forumdaki yorumlara göre alışveriş yapıyor kimseyi yanlış yönlendirmeyin.

edit: 3,2 yerine 3,7 yazmışım.

Bu telefonu neden şahsiyetiniz ile bütünleştirdiniz anlayamadım doğrusu. Elin gavuru yapmış işte. Alan alır almayan almaz. İsteyen de kendi görüşünü belirtir.

Ayrıca ben olaya pazarlamacı gözü ile baktım. Belki de bu telefon Vatan Bilgisayar'a 200 TL gibi bir fiyata geliyordur. Satış fiyatına bakacak olursak, en son 679 TL idi.

Piyasadaki diğer telefonlar ile karşılaştıracak olursak telefonun fiyatı makul. O konuda haklısınız. Bana karşı diklenme noktasında ise haksızsınız. Üç beş tane sinirli surat ifadesi koyarak bir yere varılacağını düşünmüyorum.

mesajımda sizden alıntı yaptım evet ama yazdığım mesajın sadece küçük bir bölümü sizeydi ve diklenme olarak kesinlikle algılanmamalı . Zaten büyütülecek bir mesele de değil. Bu arada beni haklı bulduğunuz için sevindim

• quote:

orjinalden alıntı: alt_çizgi

Uzun süredir yaptığım araştırmalar sonucu samsung galaxy ace almaya karar vermiştim ki sony'nin walkman özelliğini ve android işletim sistemini birleştirmiş olduğu bu telefonu görünce kafam karıştı. Size önceliklerimi sayarsam; wifi, android, yüksek çözünürlük, yüksek hafıza, dahili flash( live'da olup olmadığına bakmadığımı fark ettim ki hemen bakıcam) ve iyi ses kalitesi. Şimdi ses kalitesi, müzik keyfi diyince hiç düşünmeden sony walkman live diyorum daha önce sony ericson walkman telefon kullandığım için. Ama diğer özellikler bakımından wifi, 5.0 mp oluşu vs aynı. Farklı sürümleri var sanırım androidin ama güncelleyebileceğimden çok önemli değil diye düşündüm fakat bu forumun içinde live için bahsedilen bi hız, ram açısından soru işaretlerim oldu. Bu iki telefonu kıyaslayacak olursak siz hangisini tercih ederdiniz ve neden?

quote:

orjinalden alıntı: biraylakadam

live walkman samsung niyeyse bana hiç güven vermiyor kasası falan. dahili flash var buarada

alt_çizgi bende senin gibi galaxy ace almaya karar vermiştim ama hem daha önceki sonyericsson kullandığımdan hemde samsung kullanan çoğu kişiye sorduğumda cihaz arızalarının çok olduğunu duydum. Belki galaxy ace olmaya bilir ama bir çok modelinde telefonunu teknik servise gönderen cok kişi var. o yüzden biraylakadama katılmadan edemiyorum. Nerdeyse aynı özelliklere sahipler ama maddi açıdan walkman live daha ekonomik. Buarada matrax-38 'e teşekkürler bu hafta sonu gitmemiştim vatana siyahı ile beyazını karşılaştıracağım kısmetse 31 aralıkı bekliyorum:)

• quote:

Orijinalden alıntı: kaydediliyor

quote:

Orijinalden alıntı: scream1818

quote:

Orijinalden alıntı: jaka­®

quote:

quote:

Walkman livede Xperia Raydaki gibi Flash Player varmı?

Cevap veren yokmuu :/ ?

Flash player yoksa bile android marketten indirebilirsin zaten

Ben Xperia Ray ile Walkmanin arasında kaldım yaa :/ Walkmanin ekranı xperia rayın ekranından daha geniş gibi...Sence hangisini alayım ?

İkisinde de flaş desteği var.ray de 1500ma batarya,daha fazla pikselli ekran var.fakat eni dar boyu uzun live daha orantılı,bende ikisi arasında kaldım.

Aslında Rayı istiyordm 8mp kamerası ,pikseli iyi ve cok ince ,şık oldugundan ama ekranı cok dar geldi :S internette gezinirken , oyun oynarken falan dar oldugundan pek zevk vermez die düşünüom şimdi.. Walkmande Baya Kalın :S Samsung galaxy Wonderde alabilirm ama samsungtada kulaklıkla müzik dinlerken ses cok az cıkıormuş :S pff.

• quote:

Orijinalden alıntı: zeking

Arkdaslar beklemek doğru mu sızce? şimdi kdv de vermıyoruz o da elimden kaçmasın.. bir de bu klavye mouse bağlama hakkında bılgısı olan var mı?

edit:http://www.youtube.com/watch?v=1EVC7cP86Nk

Vaay! süpermiş :)
  • Arkadaşlar walkman'a ihanet gibi olacak ama ben telefona winamp pro 1.22 yükledim. 10 band ekolayzır, şarkılar arası crossfading geçiş, shoutcast radio.... daha birsürü süper özellik var. Bence cihazın walkman yazılımından kat kat iyidir winamp.
  • Cevaplar için teşekkür ediyorum. Vatan bilgisayarda satılıyormuş sadece 679 tl şu an. İndirim olur mu bu aralar almayı düşünüyorum ama?
    Dahili hafızası 512 mb micro sd destekliyo denmiş. Hafıza kartı ile satılmıyo sanırım?
    Evet dediğiniz gibi programlar indirebilirim, walkman sadece ilk çeken bi özellik sadece walkman özelliği için almayacağım alırsam.
    İlgimi çeken uygulamaları indiricem sürekli, o şekilde bi kullanımım da söz konusu olacak. Hız olarak düşünürsek samsung galaxy ace den mi sony ericsson live'den mi bu yönde iyi bi performans alırım?
    Çok soru sordum galiba:)
  • harbi video süpermiş,beklemek doğru olur mu bende aynı şeyi düşünüyorum şimdi?:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biraylakadam -- 20 Aralık 2011; 21:32:27 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alt_çizgi

Cevaplar için teşekkür ediyorum. Vatan bilgisayarda satılıyormuş sadece 679 tl şu an. İndirim olur mu bu aralar almayı düşünüyorum ama?
    Dahili hafızası 512 mb micro sd destekliyo denmiş. Hafıza kartı ile satılmıyo sanırım?
    Evet dediğiniz gibi programlar indirebilirim, walkman sadece ilk çeken bi özellik sadece walkman özelliği için almayacağım alırsam.
    İlgimi çeken uygulamaları indiricem sürekli, o şekilde bi kullanımım da söz konusu olacak. Hız olarak düşünürsek samsung galaxy ace den mi sony ericsson live'den mi bu yönde iyi bi performans alırım?
    Çok soru sordum galiba:)

ben vatan şubelerine gidiyorum onumuzdekı gunlerde ındırım beklemıyoruz dedıler ama ben belkı olur dıye beklıyorum. yanında da 2 gb hafıza kartı verıyorlar. performans olarak da ace değil ama bi kaç tel ile karşılastırma var.http://www.youtube.com/watch?v=xsyLcHbZJUo aceden hızlı oldugunu düşünüyorum.

Ben geçen hafta vatandan 600 TL'ye alırken yanında 8 GB class 4 micro sd kartı 18.90'a verdiler. Resmen kampanyanın kampanyası oldu :)

• 600 e düşsün şimdi alırım hoş world veya axess im de yok ya! bana 650 ye patlıyo yine:) yılbaşına güveniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biraylakadam -- 20 Aralık 2011; 21:21:57 >
  • Main disadvantages:

" Poor screen contrast and viewing angles
    No smart dialing
    No DivX/XviD video support out of the box
    Non hot-swappable memory card
    No custom equalizer setting
    No video calls support"

diyor! yok heralde.
  • quote:

Şebeke üzerinden görüntülü görüşme kesin yok demi walkman live da?

Bildiğim kadarıyla hiçbir androidli telefonda yok.
  • ram 512 ama kullanılabilen free 320mb yanılmıyorsam digeri telefon için 320 programlar için
    orjinal sitedede böyle

http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/live-with-walkman?cc=tr&lc=tr#view=features_specifications
  • Arkadaşlar dünden beri winamp pro kullanıyorum, tavsiye ederim.
    İşte indirme linki:
    http://www.rlslog.net/winamp-pro-v1-2-7-android-p2p/
  • Birşey farkettim, kullandığım diğer telefon Samsung G810 ve şarjından kulaklıklarına kadar bütün aksesuarları Sony ericssonla uyumlu. Şu anda Samsung'un kulak içi kulaklıklarını kullanıyorum walkman ile. Kulaklık üzerindeki arama tuşu bile çalışıyor enteresan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsy

Arkadaşlar walkman'a ihanet gibi olacak ama ben telefona winamp pro 1.22 yükledim. 10 band ekolayzır, şarkılar arası crossfading geçiş, shoutcast radio.... daha birsürü süper özellik var. Bence cihazın walkman yazılımından kat kat iyidir winamp.

'78 den beri walkman üreten bir fimanın deneyimiyle, winamp'ı karşılaştırmak garip olsa gerek. ki winampın android sürümünün iğrenç ötesi olduğunu saymıyorum bile. lütfen kıvamında yorum yapın.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.