Şimdi Ara

► ♫ ■ Sony Ericsson Live With Walkman Ana Konu ▲ ♪ ►► (322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.519
Cevap
21
Favori
282.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Umut K.

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar cyanogen mod 10 u yükledim ancak telefon açılırken cyanogen mod logosu çıkıyor etrafında ışık dönüyor ama 40dk dan fazladır aynı duruyor telefon..ışık sürekli dönüyor hani durmuyor da takılmış gibi..

ya cm10 un kendi kernelini flashlamadın yada telefon takıldı bi bataryayı cıkar tak acmayı dene.
    bu arada cm10 u pek tavsiye etmem ya sarj falan kalmıyo telefonda...

peki hızlı çalışan sorunsuz bir rom linki verir misiniz onu yükleyeyim? bu cm 10 olmadı takılıyor telefon açılırken..

http://xperiaxmdpi.weebly.com/cm71-miui-live.html
    kur bunu gb rom

bu senin verdiğinin kerneli atınca telefon açılmamaya başladı..ne yapabilirim?hiç bir şekilde açamadım cihazı

fastboot ta da açılmıyor hani tekrar kernel atayım..

Kardes acaba gb ye dusurmeden mı kernel attın
    Hıc acılmıyo mu led yanıyomu

verdiğiniz rom u indirip rar dan çıkardım sonra boot.img dosyasını attım o kadar.

led tepkileri var ancak bir türlü açılmıyor fastboot ta falan..bir de usb kabloyu çıkarıp pili çıkarıp tekrar ikisini de takınca cihaz direk flash mode ta bağlanıyor bilgisayara..başka birşey yapamıyorum..

Buyuk ıhtımal senın cıhazda ıcs vardı sen gb kernel flasladın
    Flash modda baglanıyosa sorun yok gb yazılım flashla...

onu nasıl yaparım..bu android olayında yeniyim de..

Orochının bı konusu var bootloader fln dıye oradan ındır ftf yı sonra onu flashtoolun ftf klasoru olacak onun ıcıne at ,flashtoolu ac flashmode a gır o attıgın ftf yı sec az bı sure sonra senden telefonunu takmanı ıstıcek tak
    Anlamadıysan o konuda anlatım var resımlı. Yaparsın kolay.

teşekkürler hallettim normal yazılımı yükledim..akşam yine rom lara bakacağım..

abı az cok performans aynı oluyo tum romlarda cihazın donanımı belli çok bişi bekleme. kafanı yatanı yükle yani.

eğer normalle diğerleri arasında çok fark yoksa uğraşmayayım bile yani??

bu son yazılım bir süreden sonra çok kasıyor deli ediyor çünkü..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar cyanogen mod 10 u yükledim ancak telefon açılırken cyanogen mod logosu çıkıyor etrafında ışık dönüyor ama 40dk dan fazladır aynı duruyor telefon..ışık sürekli dönüyor hani durmuyor da takılmış gibi..

ya cm10 un kendi kernelini flashlamadın yada telefon takıldı bi bataryayı cıkar tak acmayı dene.
    bu arada cm10 u pek tavsiye etmem ya sarj falan kalmıyo telefonda...

peki hızlı çalışan sorunsuz bir rom linki verir misiniz onu yükleyeyim? bu cm 10 olmadı takılıyor telefon açılırken..

http://xperiaxmdpi.weebly.com/cm71-miui-live.html
    kur bunu gb rom

bu senin verdiğinin kerneli atınca telefon açılmamaya başladı..ne yapabilirim?hiç bir şekilde açamadım cihazı

fastboot ta da açılmıyor hani tekrar kernel atayım..

Kardes acaba gb ye dusurmeden mı kernel attın
    Hıc acılmıyo mu led yanıyomu

verdiğiniz rom u indirip rar dan çıkardım sonra boot.img dosyasını attım o kadar.

led tepkileri var ancak bir türlü açılmıyor fastboot ta falan..bir de usb kabloyu çıkarıp pili çıkarıp tekrar ikisini de takınca cihaz direk flash mode ta bağlanıyor bilgisayara..başka birşey yapamıyorum..

Buyuk ıhtımal senın cıhazda ıcs vardı sen gb kernel flasladın
    Flash modda baglanıyosa sorun yok gb yazılım flashla...

onu nasıl yaparım..bu android olayında yeniyim de..

Orochının bı konusu var bootloader fln dıye oradan ındır ftf yı sonra onu flashtoolun ftf klasoru olacak onun ıcıne at ,flashtoolu ac flashmode a gır o attıgın ftf yı sec az bı sure sonra senden telefonunu takmanı ıstıcek tak
    Anlamadıysan o konuda anlatım var resımlı. Yaparsın kolay.

teşekkürler hallettim normal yazılımı yükledim..akşam yine rom lara bakacağım..

abı az cok performans aynı oluyo tum romlarda cihazın donanımı belli çok bişi bekleme. kafanı yatanı yükle yani.

eğer normalle diğerleri arasında çok fark yoksa uğraşmayayım bile yani??

bu son yazılım bir süreden sonra çok kasıyor deli ediyor çünkü..

kafana göre takıl ya zaten cihazın donanımı öyle üstün bişey değil bu romlarda da hata falan oluyo bazen onlarla ugrasıyosun.ben can sıkıntısına takılıyorum bide telefonun görselliği değişiyo biraz. bence sen hazır gbde iken yükle miui gb romu beğenmedin mi orjinale dönersin. ben buralardayım takıldıgın bi yer olursa sor

• Arkadaşlar, WT19i ekran camı lazım; bilen elinde olan lütfen bi yardım etsin...
    teşekkür ederim şimdiden;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedran -- 17 Ekim 2013; 20:31:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedran

Arkadaşlar, WT19i ekran camı lazım; bilen elinde olan lütfen bi yardım etsin...

Anca ebayda vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Anca ebayda vardır

Hocam yardımcı olsanız minnettar kalırım inanın. Telefon gözümden düştü sırf o ekran çatlaması yüzünden..
    hem kredi kartım yok hem de İngilizce özürlüyüz ;) Ücretini fazlasıyla karşılarım inanın:( ...
    saygılar
  • quote:

quote:

quote:

Anca ebayda vardır

Hocam yardımcı olsanız minnettar kalırım inanın. Telefon gözümden düştü sırf o ekran çatlaması yüzünden..
    hem kredi kartım yok hem de İngilizce özürlüyüz ;) Ücretini fazlasıyla karşılarım inanın:( ...
    saygılar

Sorun olmaz kardesım hallederız sen bana kac paraysa havale yaparsın ben alırım sana.

• arkadaşlar bu telefona headphones önerisi olan var mı bir türlü bulamıyorum ne denesem olmuyor yada SONY MH-EX300AP uyar mı acaba yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: fth-bsky

arkadaşlar bu telefona headphones önerisi olan var mı bir türlü bulamıyorum ne denesem olmuyor yada SONY MH-EX300AP uyar mı acaba yardım lütfen

Sennheiser cx200 uyuyor ben bi tek bunu denedim

• Umut K. kullanıcısına yanıt
    bana mikrofonlu kulaklık lazım ama acaba yeni seriler uyuyor mu onu bilsem ebay den alacam ama net bir bilgi de yok eskiden sony nin sitesinde yazardı almak sorun olmazdı en azından şimdi o da yok
  • Abi bi tane avm'ye gir tek tek dene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknomarketlerde acık kulak içi bulamazsan metan a git istanbuldaysan. Sennheiserleri denersin

• Merhabalar ben bu rom işinde yeniyim rom yukledım ama acılmıyor ne yapmam gerekiyor bir baştan anlatırsanız sevinirim
  • bende w995 vardı 2. elden sattım. şimdi 2. elde bu telefon dikkatimi çekti. w995 kadar iyi bir müzik performansı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: g.enver

bende w995 vardı 2. elden sattım. şimdi 2. elde bu telefon dikkatimi çekti. w995 kadar iyi bir müzik performansı var mı?

Sanmam ama hoperlor sesı baya yuksek

• ustadlar telefon sabah kapanmış şimdi açılmıyor sarja takıyorum tık yok.bataryayı çıkarıp taktım sabahtan beri bir türlü açamadım ne olmuş olabilir?
  • LegaxyXperia bizim telefonlara (2011 xperia) android 4.4 ü getirmiş, adamlar yapıyor ya :)
    Ben de onların yaptığı 4.3 (cm 10.2) kullanıyorum bikaç gün önce release olarak çıktı,sürüm gayet iyi,bir problemle karşılaşmadım biraz wifi hotspot sıkıntılı o kadar,bir de fm radyo yok.

Sıkıntısız isterseniz freexperia'nın cm10 romları var onlar da problemsiz ve güzel. Yani telefon için yeni bir şeyler arıyorsanız xda'ta bir bakın hala telefonlarımız için güncel çalışmalar mevcut.
  • Satan varsa talibimm bu veya mix walkman de olabilir ulaşın forumdan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonda kayitli kisileri nasil gmail hesabina aktariyoruz bilen var mi? Biraz arastirdim fakat bulamadim. Genelde yeni olusturulan kayitlar icin anlatmislar, mevcut kayitlari aktarmanin yolu var midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: gin!

Telefonda kayitli kisileri nasil gmail hesabina aktariyoruz bilen var mi? Biraz arastirdim fakat bulamadim. Genelde yeni olusturulan kayitlar icin anlatmislar, mevcut kayitlari aktarmanin yolu var midir?

ayarlar hesaplar google kişileri senkronize et
  • Zendagi Migzara kullanıcısına yanıt
    Ayarlar menüsü altında hesaplar menüsünü bulamadım, fakat hesaplar ve senkronizasyon menüsünü kastediyorsanız orada gmail hesabım altında zaten "senkronize et:kişiler" seçili. Oradaki senkronizasyon sanırım gmaile kayıtlı olan numaralar için geçerli. Fakat ben telefon rehberine kayıtlı numaraları aktarmak istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.