Şimdi Ara

Sony Ericsson Live with Walkman V.s. Huawei U8800 IDEOS X5 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • daha önce w810i walkman telefon kullanmıştım haziran 2011 de de x5 aldım. sony nin ses performansını çok özlüyorum. benim aldığım dönemde sony nin bu modeli olsaydı kesinliklikle bunu alırdım. tercihin sony olsun. eğer aldıktan sonra pişman olursan benim x5 le değiştirmeye hazırım. ha bu arada x5 te radyo da yok bilgin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhlis bey

daha önce w810i walkman telefon kullanmıştım haziran 2011 de de x5 aldım. sony nin ses performansını çok özlüyorum. benim aldığım dönemde sony nin bu modeli olsaydı kesinliklikle bunu alırdım. tercihin sony olsun. eğer aldıktan sonra pişman olursan benim x5 le değiştirmeye hazırım. ha bu arada x5 te radyo da yok bilgin olsun.

X5'te radyo var. Spirit FM programini indirip Regional band Turkiye secin, var mi yok mu gorursunuz.
    Pardon yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Teknik

quote:

daha önce w810i walkman telefon kullanmıştım haziran 2011 de de x5 aldım. sony nin ses performansını çok özlüyorum. benim aldığım dönemde sony nin bu modeli olsaydı kesinliklikle bunu alırdım. tercihin sony olsun. eğer aldıktan sonra pişman olursan benim x5 le değiştirmeye hazırım. ha bu arada x5 te radyo da yok bilgin olsun.

X5'te radyo var. Spirit FM programini indirip Regional band Turkiye secin, var mi yok mu gorursunuz.
    Pardon yani.

bende biliyorum ancak orjinal romda spirit fm çalıştırabilirmisiniz hadi çalıştırdınız ses kontrol nerde. terranın romunda denemiştim ne zaman reset attıracak diye kalbim güm güm atıyordu.
    basit bi radyo dinlemek için bu eziyet niye. bırak arkadaş sony alsın, eğer beğenmezse benim x5 le değişmeye hazırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhlis bey -- 25 Şubat 2012; 22:14:31 >

• x5
  • dr. teknik
    bu arada seni sitenin en renkli, hareketli ve afacan üyesi adaylığına öneriyorum. konular arası geçiş hızına yetişilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhlis bey -- 25 Şubat 2012; 22:15:02 >
  • Yahu X5 fanatigi degilim. Zaten onumuzdeki cumaya kadar HTC Evo 3D alabilirim.
    550 liraya satilik X5
  • quote:

dr. teknik
    bu arada seni sitenin en renkli, hareketli ve afacan üyesi adaylığına öneriyorum. konular arası geçiş hızına yetişilmiyor.

Yillarin getirdigi bir meleke:-)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.