Şimdi Ara

Sony Ericsson Live with Walkman V.s. Huawei U8800 IDEOS X5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ikisi arasında gidip geliyorum
    yardımcı olabilirmisiniz
    http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Ericsson-Live-with-Walkman-vs-Huawei-U8800-IDEOS-X5

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=57634 (Sony Ericsson Live with Walkman)

http://www.hepsiburada.com/Liste/huawei-u8800-ideos-x5-2-gb/productDetails.aspx?productId=telcephuau8800&categoryId=371946 (Huawei U8800 Ideos X5 )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MagnificenTurk -- 6 Aralık 2011; 16:56:15 >

• ben sonyciyimdir ama x5 derim
  • Android 2.3 sürümü ile geliyormuş direkt, 1 GHZ işlemcisi ile Icecream Sandwich güncellemesi alacaktır büyük ihtimalle. Çözünürlüğü biraz daha yüksek olsa 1.000 Lira'dan aşağıya alınmaz bu telefon. İlk kez görüyorum; ama ben oldukça beğendim
  • x5 in bir tek ekran çözünürlüğü çazip. ama benim tercihiğim live with walkmanden yana olurdu ICS güncellemeside alıcak.
  • performans ve fiyatına göre sony cazip duruyor
    2 telefonuda kullanmış olan var mı
  • Sanmıyorum, Live With Walkman daha yeni çıktı sayılır. Video incelemesini beklemek iyi olur.
  • psychô x5 den memnun musun ?
  • İlk Android telefonum olduğu için ilk aldığım zamanlarda memnundum. Bir şeyler öğrendikçe istekler artmaya başlıyor zamanla ve telefon bu isteklere cevap veremiyor. Bir de bu güncelleme işleri insanın canını çok fazla sıkıyor. Eylülden beri ay sonu diye diye geçtiğimiz ay sonunda çıkara çıkara beta sürüm çıkardılar. Her şeye rağmen başlangıç için güzel bir telefon. Tabii şansına ses, wireless, ekran açıklığı sorunu olmayan bir telefon alırsan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychô

İlk Android telefonum olduğu için ilk aldığım zamanlarda memnundum. Bir şeyler öğrendikçe istekler artmaya başlıyor zamanla ve telefon bu isteklere cevap veremiyor. Bir de bu güncelleme işleri insanın canını çok fazla sıkıyor. Eylülden beri ay sonu diye diye geçtiğimiz ay sonunda çıkara çıkara beta sürüm çıkardılar. Her şeye rağmen başlangıç için güzel bir telefon. Tabii şansına ses, wireless, ekran açıklığı sorunu olmayan bir telefon alırsan.

o zaman sony ericsson alarak işi şansa bırakmayım
  • iki ürün arasında;
    ben sony derim ama diğer huawei modelleri piyasa girerse onları tercih et. Honor, X6 vs.
    Bence acelen yoksa en iyisi şubat ayına kadar bekle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 8 Aralık 2011; 14:20:25 >
  • Sony Ericsson Vatanda %20 indirime gitti 601 tl oldu kdv dahil
    Huawei X5 598 Tl. Sony almayı kararlaştırdım
  • Ben x5 kullaniyorum gayat memnunum tavsigede ederim
  • Sadece konuşma sırasında "Ses" sorunu yüzünden bile Walkman tercih edilebilir. İlk önce telefon net ve düzgün şekilde konuşma kalitesi sunmalı ve bu X5'te ne yazık ki yok.
  • 3.2 inc biraz ufak degil mi?
  • Ben X5 alacağım zaman bu telefon olsaydı kesinlikle bunu alırdım.
  • Şuan SonyEricsson Vatan Bilgisayar'da 601 TL. X5 yerine kesinlikle alınması gereken bir telefon. X5'de kamera çok tırt maalesef. 2mp w810 kamerası bile X5'le yarışır durumda. Eğer ikilemde kaldıysanız kesinlikle Walkman Live'ı tercih edin.
  • konuyu hortlatacagım ama belki bakan arkadaşlara faydam olur ideos x5 i 2 ay kadar kullandım ekranı büyük ve internet hızı daha iyi ancak geriye kalan herşeyde sony ericsson tokatlar hatta tekmeler üstelik güncelleme olaya çok güzel ve telefon walkman ben x5'im serviste anakart değişti sizde rom yüklicem diye bu dertlere düşebilirsiniz hatta rom yazan biride bu derde düştü ;) bence se gerçekten yapmış varanda 641 tl hafta sonları tavsiye derim...
  • Ekran çok küçük. Müzik dinlemek için de bu kadar para verilmez. 100 liraya mp3 çalar alırım.X5 te müzik dinlemek için tonla program var. Neden bu küçücük telefona bu kadar para vereyim ki? Kamerası bile x5 ten farksız hem. Sırf marka diye tuzağa düşmeye değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hyde

Ekran çok küçük. Müzik dinlemek için de bu kadar para verilmez. 100 liraya mp3 çalar alırım.X5 te müzik dinlemek için tonla program var. Neden bu küçücük telefona bu kadar para vereyim ki? Kamerası bile x5 ten farksız hem. Sırf marka diye tuzağa düşmeye değmez.

Katılmıyorum. Müzik dinlemek için olsaydı 1ghz işlemci koymazlardı müzik keyfini extra özellik olarak düşünmelisiz, huawei ile sony'nin kamerasını kıyaslamaksa... sony'e hakaretten başka bir şey değildir... arasında da pek bi fiyat farkı yok...

Konu biraz eski heralde almışsındır telefon sony mi aldın?
  • umarım x5 almışsındır alanlanr öyle düşünüyorumki pişman olmaz ben kullanıyorum memnunum elit rom 9.7 romunu kullanıyorum romun yapımcısı terraminoya çok teşekkürler alın inannınki pişamn olmazsınız..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.