Şimdi Ara

Sony Ericsson MW600 FM Radyo Bluetooth Kulaklık İnceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
14
Favori
88.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işte o ıyı degıl varya be numaraların ve sarkı ısımlerınde gorunmsesını ıstıyorudum bu arada samsung bu tarz seylerı urunlerı yok demı u7110
  • şimdilik samsungun böyle bir ürünü yok ama bu ürünün dediğim gibi emin değilim belkide çalışabilir izmirdeyseniz deneyebiliriz veya ben bir bakayım etrafımda badalı telefon
  • valaa dostum cok ıyı olur bak bu arada denizlideyım ızmırde degıl sevindim oyle bişey yaparsan cevrende varsa oyle bısey bı denersen ne den olmasın beklıyorum cevabını en kısa zamanda samsung wawe 2 olursa cok ıyı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atlantıc -- 28 Haziran 2011; 17:18:40 >
  • Gg den bu ürünü aldım gayet güzel bir ürün ancak Sony Ericsson K750i ve İphone4 telefonlarımla aynı anda eşleştirmeyi başaramadım. Birini eşleştirdiğimde diğeri bağlanmıyor. İnternette yaptığım aramalarda hep aynı anlatımlar çıkıyor. İki telefonu aynı anda nasıl kullanabilirim yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
  • Android telefonlarda custom rom kurmayı düşünen arkadaşlar bu kulaklıktan uzak dursunlar, çünkü uyum sorunları var. Lakin, normal kullanımda, orijinal yazılımda performansı oldukça güzel.
  • Valla ben x10'umdan başka alette kullanamadım varsa bi sipsisi paylaşın lütfen.
  • arkadaslar o degıl bıde mw600 bıde mw 100 var arasındakı fark ne dır acaba bu mw 100 her telefonda oldugu soylenıyor ama mw 600 olmuıyor pekı arasındakı farklar ne dır bunu ogrenmek ıstemıstım
  • aynı anda iki telefon aktif olmaz öyle bir özelliği yok bu ürünün,satıcı bazı arkadaşlar koca koca ilanlarına aynı anda aktif diye yazıyorlar ama gerçek bu maalesef secmeniz lazım 1. telfon 2. telefon diye

quote:

Orijinalden alıntı: Mnt1907

Gg den bu ürünü aldım gayet güzel bir ürün ancak Sony Ericsson K750i ve İphone4 telefonlarımla aynı anda eşleştirmeyi başaramadım. Birini eşleştirdiğimde diğeri bağlanmıyor. İnternette yaptığım aramalarda hep aynı anlatımlar çıkıyor. İki telefonu aynı anda nasıl kullanabilirim yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

• nasıl hocam başka bir cihaza bağlamadınmı?

quote:

Orijinalden alıntı: hakanr

Valla ben x10'umdan başka alette kullanamadım varsa bi sipsisi paylaşın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: u7110

nasıl hocam başka bir cihaza bağlamadınmı?

quote:

Orijinalden alıntı: hakanr

Valla ben x10'umdan başka alette kullanamadım varsa bi sipsisi paylaşın lütfen.

Hayır yaa denedim ama olmadı
  • cihazı kapat açma tuşuna ekranda ilk aldığında çıkan dönen işaret görünene kadar basılı tut onu görünce bırak eve ekliyeceğin telefondan arat
  • quote:

cihazı kapat açma tuşuna ekranda ilk aldığında çıkan dönen işaret görünene kadar basılı tut onu görünce bırak eve ekliyeceğin telefondan arat

Şu playe basılı tıttuğumuz da çıkan radyo müzik zamazingosundan bahsediyosun galiba?
  • yok hocam açma düğmesi diyorum
    1- cihazı kapat
    2- cihazı açma düğmesinde elini basılı tut taki ekranda dönen
    işareti görene kadar
    3- işaret çıktıktan sonra tanıtmak istediğin telefon veya herneyse bilgisayarda olabilir bluetooth menüsünden yeni cihaz ekle dersen mw600 ü görürsün şifre isterse 4 tane sıfır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u7110 -- 4 Temmuz 2011; 23:18:17 >
  • quote:

yok hocam açma düğmesi diyorum
    1- cihazı kapat
    2- cihazı açma düğmesinde elini basılı tut taki ekranda dönen işareti görene kadar
    3- işaret çıktıktan sonra tanıtmak istediğin telefon veya herneyse bilgisayarda olabilir bluetooth menüsünden yeni cihaz ekle dersen mw600 ü görürsün şifre isterse 4 tane sıfır

OOOO ben bu olayı bilmiyomuşum daha yeni öğrendim :D 9-10 aydır kullanıyorum heeeee :D malmıyım neyim yaw Saol üstad şimdi media mark'ta gidip bütün makinalarda denicem :D

• estafurullah
    burası paylaşım için var
  • 70 tl ye aldım sıfır gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: honey5555

70 tl ye aldım sıfır gibi

dikkat et bi tarafı bozuk çıkmasında. Güle güle kullan
  • önüzdeki haftalarda yeni mw600 ler geliyor fiyat olarakta 100-110 tl gibi satılacak blginize
  • peki ya bu cihaz bir mp3 çalardan müzik dinlerken aynı anda ikinci cihaz olarak telefona de bağlı kalıp gelen çağrıları kabul edebiliyormu.
  • evet bu sekilde calisiyor,1. Veya 2. Telefonunuzdan yada mp3 calarinizdan dinleyebilrsiniz bunun icin cevaplama tusundan goruseceginiz telefonu,yurutme tusundanda muzik dinleyeceginiz cihazi secmeniz yeterli
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.