Şimdi Ara

Sony Ericsson MW600 FM Radyo Bluetooth Kulaklık İnceleme (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
589
Cevap
14
Favori
88.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, önceki mesajlarda Iphone'da 4.1 sürümünden sonra MP3 özelliklerinin sorunsuz çalışıldığı yazılmış. Peki Caller ID özelliği de Iphone larda sorunsuz çalışıyor mu?
  • zaten sorunsuz çalışan kısmı trackID ve rehberdeki isimleri göstermesi gelen sorunlarda ise ara sıra bağlanı kopması veya gelen aramalardan sonra kulaklığın üzerinde hala telefonun açık görünmesi gibi ama bunları hiç yaşamayanlarda epey fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: u7110

zaten sorunsuz çalışan kısmı trackID ve rehberdeki isimleri göstermesi gelen sorunlarda ise ara sıra bağlanı kopması veya gelen aramalardan sonra kulaklığın üzerinde hala telefonun açık görünmesi gibi ama bunları hiç yaşamayanlarda epey fazla

Sensation da isim yazdığı doğru mu? Yoksa diğer Android lerdeki problem bunda da var mı?
  • bilmiyorum hocam
  • Güzel inceleme...
  • mrb lar, bende şuanda samsung c3322 var bu cihazda arama için kullanabilirmiyim, gelen aramaları ekranda rehberdeki isim ile verirmi? ve samsung galaxy ace ve Samsung Galaxy S2 de deneyen arkadaşlar varmıdır acaba müzik dinlemede ve konuşma konusunda sıkıntı çıkarırmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abkasi -- 27 Aralık 2011; 0:35:14 >
  • Arayan kişi ismini gostermez ama sorunsuz full kullanirdin muzik ve goruşmede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: u7110

Arayan kişi ismini gostermez ama sorunsuz full kullanirdin muzik ve goruşmede

rehbere girilmiyo o zaman dimi?
  • hayır öyle bir özelliği yok sadece telefonunuz destekliyorsa sesli arama yapılabilir
  • oo güzel kulaklıkmış, sonyericsson aksesuarları kaliteli oluyor ama hep piyasada bulmakta zorlanıyorsunuz,
    ben bu ürünü gördüm çok hoşuma gitti fakat bide liwewiev i merak ediyorum sonuçta para verip almışken
    iyisini almak istiyor
  • Patron PM attim, ilgilenebilirsen cok sevinirim.

Kolay gelsin.
  • samsung c3322 de görüşmede,müzik dinlemede sorunsuz, ekranda numarayıda veriyo isim çıkmıyo sadece, ama güzel ve kullanışlı bir ürün arkadaşlar, bluetoth kulaklık alacaklar için düşünmeden alınması gereken bir ürün.
  • @u7710 incelemeniz için teşekkürler. İncelemeyi okuyup bu modeli yurtdışından satın aldım. Cihaz bugün elime ulaştı.
    Hem fonksiyonlar, hem ses kalitesi olarak şimdiye kadar kullandığım bluetooth kulaklıklar içinde en iyisi diyebilirim. Tek korkum arkadaki klipsin dayanıklılığı konusunda...

Bu arada sanırım iOS 5'le birlikte arayanın adının görüntülenmesi, player kontrolleri gibi fonksiyonlar iPhone'da sorunsuz çalışıyor.
  • Arkadaşlar bu cihaz bluetooth üzerinden mi wireless üzerinden mi bağlantı kuruyor. Kutu resmlerine baktım bluetooth fila yazmıyor hifi yazıyor v.s.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samonite

Arkadaşlar bu cihaz bluetooth üzerinden mi wireless üzerinden mi bağlantı kuruyor. Kutu resmlerine baktım bluetooth fila yazmıyor hifi yazıyor v.s.

Bluetooth
  • Arkadaşlar cihazı bende aldım. 2 cihaz tanıttım biri iphone 4s ve diğeri galaxy NOTE sorunsuz çalışıyor. Keşke 3. cihazda tanıtabilsek süper olacaktı pc boşta kaldı :D

Arkadaşlar cihazı aldım ama memnun olmadığım tek kısmı kulaklığı oda benden kaynaklı. Kulak içine giren kulaklıklar beni çok rahatsız ediyor. Onun için KABLOSU KISA OLAN KULAKLIK ARAMAYA BAŞLADIM. Ama nasıl aratıp bulacağım bilemiyorum. nette hiçbir yerde bulamadım. Nereden bulabilirim bu kulaklığı bilgisi olan tecrübesi olan var mı?
  • AÇIKLAMA: Kulak içine giren derken tüm kulaklıklar kulak içine giriyor :D ama bu tipler tıpa gibi olduğundan kulak hava almıyor ve dış sesi de baya bir kesiyor. bu beni huzursuz ediyor o yüzden :D
  • quote:

Arkadaşlar cihazı bende aldım. 2 cihaz tanıttım biri iphone 4s ve diğeri galaxy NOTE sorunsuz çalışıyor. Keşke 3. cihazda tanıtabilsek süper olacaktı pc boşta kaldı :D

Arkadaşlar cihazı aldım ama memnun olmadığım tek kısmı kulaklığı oda benden kaynaklı. Kulak içine giren kulaklıklar beni çok rahatsız ediyor. Onun için KABLOSU KISA OLAN KULAKLIK ARAMAYA BAŞLADIM. Ama nasıl aratıp bulacağım bilemiyorum. nette hiçbir yerde bulamadım. Nereden bulabilirim bu kulaklığı bilgisi olan tecrübesi olan var mı?

Kulaklığa 3 cihazı tanıtabiliyorsunuz, ben PC dahil üç cihazı eşleştirdim. Sadece aynı anda max. 2 cihazı kullanabiliyorsunuz.

Kısa kablolu kulaklık bulursanız yazmanızı rica ederim. Hatta kulaklığı dışarıda telefon için kullanırken takılacak tekli bir kulaklık olsa süper olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: wakiza

quote:

Arkadaşlar cihazı bende aldım. 2 cihaz tanıttım biri iphone 4s ve diğeri galaxy NOTE sorunsuz çalışıyor. Keşke 3. cihazda tanıtabilsek süper olacaktı pc boşta kaldı :D

Kulaklığa 3 cihazı tanıtabiliyorsunuz, ben PC dahil üç cihazı eşleştirdim. Sadece aynı anda max. 2 cihazı kullanabiliyorsunuz.

Kısa kablolu kulaklık bulursanız yazmanızı rica ederim. Hatta kulaklığı dışarıda telefon için kullanırken takılacak tekli bir kulaklık olsa süper olurdu.

Aslında vardı eskiden bende bir tane kısaydı ama ara kablosu vardı uzatmak için. Bu arada kulaklık Galaxy note'da sıkıntısız ama iphone 4s 'de görüşmelerde sıkıntı yok ama müzik çaldığımda ses kulaklıktan değil telefondan çıkıyor :S

Bulursam kulaklık hemen modelini v.s. yazarım buraya

• Arayan isim görünmüyormu.numara görünmesinin bir avantajı olmuyorki.arc ta isim yok numara görünüyor.
    fotoğraflarda isim görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.