Şimdi Ara

SONY ERİCSSON P 990i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    se p990i kullanmağa yeni başladım
    telefonun kapağı aktif durumda kullanılıyormu acaba
    gelen çağrılarda kapağı açınca cevaplama
    görüşme bitince de kapağı kapatarak sonlandırma
    yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehada -- 12 Temmuz 2007; 3:12:28 >

• p990i forumunda aradığın bütün cevaplar var.Oraları bir karıştır bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kozcivan

p990i forumunda aradığın bütün cevaplar var.Oraları bir karıştır bakalım

var mı ki acaba bn bulamadım yaf güzel soru meheda
  • konuyu deil sorunun cevabını ,konunun içinde bulamadım
  • Kullanma kılavuzunda yok mu acaba sorunun cevabı?

(Kullanma kılavuzunuz yoksa Sonyericsson Türkiye sitesinden indirebilirsiniz).
  • quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Kullanma kılavuzunda yok mu acaba sorunun cevabı?

(Kullanma kılavuzunuz yoksa Sonyericsson Türkiye sitesinden indirebilirsiniz).

en akıllıcası bu sanırım ,teşekkürler akay bi bakmalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kapağında microfon yokki. Neden kapağı kaldırıp cvp lamam ihtiyacı duyasın?
  • quote:

bu sayfada cevabı var galiba

http://forum.donanimhaber.com/m_9059151/mpage_35/key_p990i%2Ctu%3F%2Ctakymy/tm.htm

link için teşekkürler kozvican orda da böle bi özellik yok sanırım denip konu kapanmış ben şimdi kullanım kılavuzuna bakıyorum bulursam yazarım
  • ya arkadaşlar kusura bakmayın ama bu telefonu ocak 2007'den beri kullanıyorum ama hiç telefon çaldığında kapağını açıp cevaplama ihtiyacı hissetmedim.Bu bir alışkanlık mıdır?Ama telefonum ilk çaldığında öyle açıcam bakalım neler olucak.

Benim asıl merakım kullanan arkadaşlar kapaklı mı kapaksız mı kullanıyor telefonu.ben bi ara çıkarttım ama kapaklı daha seksi geliyor telefonum.
  • quote:

ya arkadaşlar kusura bakmayın ama bu telefonu ocak 2007'den beri kullanıyorum ama hiç telefon çaldığında kapağını açıp cevaplama ihtiyacı hissetmedim.Bu bir alışkanlık mıdır?Ama telefonum ilk çaldığında öyle açıcam bakalım neler olucak.

Benim asıl merakım kullanan arkadaşlar kapaklı mı kapaksız mı kullanıyor telefonu.ben bi ara çıkarttım ama kapaklı daha seksi geliyor telefonum.

ben de hiç kapağını açıp cevaplama ihtiyacı hissetmedim ama böle bi özellik war mı merak ettim kapağı açsan da çalmaya dewm ediıyo evet veya haır demeni kesinlikle istiyo bence güzel de bişi tel çalarken kapağını açıldığında direk açmış olmuyosun iyi bişe belki teli çaldırmakta ısrar eden birisi o sırada teli kurcalıyosunuz nese ,,

kullanım kılavuzuna baktım eğer gözümden kaçmadıysa öyle bir özellik yok ama şöyle bir özellik war tel çalarken mesela sihirli sözcük diye bişi warmış yanıtla diyince yanıtlıyomuş ,sadece açmak için de değil birini ararken de konuşma sırasında o sözcük geçse de aramıyomuş anlıyomuş yani öle yazıo sen isteyince arıyomuş sen isteyince yanıtlıyomuş başka bişiler yapıo mu sesle bilmiom ayrıntılı bilgi için sony ericsson kullanım kılavuzı A1 kitapcığı

konuyu başlatan arkadaşın da nerden aklına geldise p990i için daha önce kendi topiğinde de konusu geçmiş ona da baktm

• ama telle konuşurken noluyo bilmiom ama telin kapağını açıp kapatim devam edio o bence böle daa ii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turingma -- 11 Temmuz 2007; 23:34:39 >
  • sihirli sözcük bataryadan acayip yiyomuş telefon devamlı sen sihir yapacan diye teyakkuzda beklediği için
  • quote:

sihirli sözcük bataryadan acayip yiyomuş telefon devamlı sen sihir yapacan diye teyakkuzda beklediği için

hokuss pokuss sihir yapcaın zaman haber ver sen de
  • quote:

Kapaklı.
    Ben de birsürü telefon var. P990i yi plaja gideceğim zaman alıyorum. Radyosun kaliteli.
  • Merhaba herkese !!!

Arkadaşlar ben diğer P990i formundan geliyorum, o kısım çok fazla doldu , diğer arkadaşların da fikrini alıyorum, eğer kabul ederlerse artık P990i için

sadece burayı kullanalım ne dersiniz ??

Yeni bir konu açmaya gerek yok, bir de konuyu açan arkadaş Konu başlığını düzeltebilir ve daha ilgi çeken bir başlık yazabilirmisin ??

Bundan sonra P990i konuları burda toplansın diyorum, ne dersiniz ??? Cevaplarınızı bekliyorum, diğer kısım bayaa bir doldu

ve artık ulaşmakta zorluk çekiyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayBağatur -- 12 Temmuz 2007; 0:49:43 >
  • Yarın bir cevap verirseniz sevinirim, tüm P990i konuları için tek bir konu açarsak daha uygun olur.

Konuların dağılmasını istemiyorum.Burası uygun, diğer arkadaşlar da onaylarsa burada devam edelim, konu başlığı da değişirse çok iyi olur,

daha ilgi çeken bir başlık uygundur.

3. bir konu açma gereği duymuyorum, mümkünse cevap bekliyorum...
  • Olabilir hemde çok iyi olur diğer forumda artık konular öyle dağılmış durumdaki takip ediyorum ama neyin nerde olduğu belli değil ( tabi bu benim görüşüm )
    selamlar
  • Dolunca başka konudan devam etmek çok saçma, kaç sayfalık topic var orda, bence bu konu kilitlenir

quote:

Orjinalden alıntı: kurnuc

Merhaba herkese !!!

Arkadaşlar ben diğer P990i formundan geliyorum, o kısım çok fazla doldu , diğer arkadaşların da fikrini alıyorum, eğer kabul ederlerse artık P990i için

sadece burayı kullanalım ne dersiniz ??

Yeni bir konu açmaya gerek yok, bir de konuyu açan arkadaş Konu başlığını düzeltebilir ve daha ilgi çeken bir başlık yazabilirmisin ??

Bundan sonra P990i konuları burda toplansın diyorum, ne dersiniz ??? Cevaplarınızı bekliyorum, diğer kısım bayaa bir doldu

ve artık ulaşmakta zorluk çekiyoruz...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.