Şimdi Ara

Sony Ericsson PSP Cep Telefonları Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok uzun zamandır Sony Ericsson’un PSP telefon ile birlikte adı anılıyordu ancak bunu hiçbir yetkili bugüne kadar PSP cep telefonunu resmileştirmemişti.

Sony Ericsson PSP Cep Telefonları Geliyor

Uzun zamandır PSP cep telefonu ile adı anılan Sony Ericsson’un PSP telefon dedikodularına elektronik pazarlama ve küresel pazarlama sorumlusu Mr Dick Komiyama son noktayı koydu. Yaptığı açıklama ile PSP cep telefonlarının çok yakında Sony Ericsson patenti ile satışa sunulacağını açıklayan Mr Dick Komiyama birçok kullanıcının yüzünü güldürmeyi başardı.

Profesyonellerin akıllarındaki en büyük soru işareti ise PSP cep telefonları küresel piyasada yer alan Nokia N97 Nokia 5800 XpressMusic ve iPhone 3G devleri ile baş edebilecek mi? Tabii ki bu sorunun en bariz cevabını zaman gösterecek.

• T3 'ün yabancısı değilim, dikkat etmiştim de (özellikle iphone çıktıktan sonra) 2006'dan beri derginin her 4-5 sayısından birinde Sony Ericsson markalı böylesine orijinal(!) tasarımlara sahip psp cep telefonu haberleri gördüğümü söyleyebilirim.
    Bu bana gayet ucuz bir fikirmiş gibi geliyor ama yine de satışlarını artırabilmek için Sony Ericsson dan böyle bi ucuz hareket beklenebilir.
    Ticari sebeplerden ötürü sırf bazı rakipleri öyle yapıyor diye sony nin de psp yi cep telefonu haline getirmesinin PlayStation konseptine hakaret olacağını düşünüyorum şahsen, o yüzden böyle birşeye piyasaya çıkana kadar inanmam, hakkında çıkan haberlere de prim vermem.Çünkü bu ilk değil, sonuncu da olmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 10 Mayıs 2009; 0:24:32 >
  • sony nin psp yi telefonla birleştirmesi ... hadi diyelim iphone a rakip olsun diye çıkaracaklar , apple iphone u
    oyun oynansın diye geliştirmedi ki ... internet müzik film izleme foto çekme gibi özellikleri dokunmatik ekranla
    buluşturduğu için geliştirdi ... madem sony iphone a rakip olucak oyun makinesini telefona sığdırmamalı elinde
    var olan telefon projelerini geliştirip dokunmatik ekran daha iyi kamera gibi özellikler eklemeli ... ayrıca bu
    haberin ne kadar gerçekçi olduğu ayrı bir tartışma konusu psp 2 diye google da arattığımızda bir sürü saçma
    sapan haber bulurken ...

( not : tek gerçeklik payı var bu konunun oda ekran kartı üreticilerinin telefonlar için küçücük bir anakart üzerine işlemci ekran kartı ve ram sığdırıp telefona koyacağı haberi ama bu psp nin telefona uyarlanacağını kanıtlamaz ... )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkz -- 9 Mayıs 2009; 18:58:49 >
  • psp phone çıksa bile

1. büyük olur cepte taşınmaz.

2.si küçük olur ekranıda küçülür gene adam gibi oyun oynanmaz.

kısacassı 2 ucu b.klu deynek.

saçma bi fikir...
  • ne kadar olur acaba
  • yanlış hatırlamıyorsam sony ericsson bu konuda ciddi bir açıklama yapmıştı. üzgünüm ama psp phone yanlızca hayalden ibaret!
  • T3'ün 2006'dan beri bu tür dedikodular yayınladığını arkadaş yazmış, zaten resim de 2008 hazirandan kalma. Ama kesin olmaz da diyemiyoruz, Sony için aslında mantıklı bir yaklaşım. Kobiyama'nın sözü tam olarak "“a PlayStation mobile, building on the Walkman and Cybershot phones, could happen.” imiş. Yani Walkman ve Cybershot telefonların özelliklerini içeren bir PSP üretme ihtimalimiz var demiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony psp halen alınabilirmi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1- Başına Dedikodu Yaz
    2- PSPhone diye kro bi alet çıkmaz
    3- Resim Fake
    4- Mr.Dick gülmekten öldüm
  • Gerçekten var öyle bir adam Dedikodu değil, adam düşünüyoruz demiş.
  • pspyi ilk aldıgımdan beri hep aynı dedikodu....
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

psp phone çıksa bile

1. büyük olur cepte taşınmaz.

2.si küçük olur ekranıda küçülür gene adam gibi oyun oynanmaz.

kısacassı 2 ucu b.klu deynek.

saçma bi fikir...

aynen.

zaten eski psphone konusu bayağı gerilerde kaldı. tazelenmiş oldu bu konu ile. bu konuda geride kalır, yeni konu açılır. ama psp phone nerde? yok!
  • yok arkadaşlar saçma değil ewt psp phone dedikodusu yaklaşık 3-4 yıldır var çok iyi hatırlıyorum hatta üstteki resim dikkat ederseniz eski bir telefon konsepti gibi duruyor 3 yıl önce de o resim vardı:D

en son 1 ay kadar önce sony açıklama yaptı psp ile telefonu birleştirmeyi düşünmüyoruz die daha dorusu bu açıklamayı ericsson yetkilileri yaptılar yoksa sony bu fikre hazır görünüyordu

ancak son zamanlarda şirket kötü gidiyor hatta sonyericsson kaynak sıkıntısı çekiyordu ve sony yardım etti daha sora tekrar psp phone la ilgili bir açıklama geldi bu şekilde yani hiçte mantıksız değil yapabilirler hatta çok bile geç kaldılar

asıl önemlisi bazı arkadaşlara katılmıyorum büyük olur cepte taşınmaz diyen arkadaşım emin ol o kadar büyük olmayacaktır eğer yaparlarsa bir de küçük olur ekranı da küçülür oyun oynanmaz demişsin zira iphone da gerçekten oyun oynamak çok keyifli ekranı da tatmin edici büyüklükte

ama tek sorun psp phone u dokunmatik ekran oalrak mı normal olarak mı yapacaklar konusu...
    eğer dokunmatik falan olursa iphone faln kalmaz ortada mobil teknoloji yeni bir sıçrama yapabilir psp öle yabana atılacak bir konu değil çığır açmış bir cihazdır...
    ve yine bir çok oyuncu benim gibi 3-4 yıldır bu telefonu beklemekteler aynı apple telefon yapacağını duyurduğunda apple fan larının iphone u yıllara bekledikleri gibi...

not: benim aldığım bilgilerin kaynağı chip-com-tr dir! belirtmek istedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpediem23 -- 20 Mayıs 2009; 19:22:51 >

• Senelerdir aynı kelime oyunlarını duyuyoruz böle bir cihaz çıkmayacak çıksa bile adı psp phone yada benzeri bişey olmıyacak tasarımı ise yukarıdaki resim yada google aratılan resimlerle alakası olmayacak...
  • Ben bir haber sitesinden buldum bu bilgiyi , hemde çok güvenilir bir haber sitesi ; chip , yoksa körü körüne açmadım konuyu...
  • böyle bir haber daha öncede çıkmıştı ve çıkmayacağı söylenmişti daha sonra
  • http://forum.donanimhaber.com/m_31555770/tm.htm buradaki resimler daha güzel, ama yalandır bence
  • yaw yine aynı chip bi haber daha yaptı ve çıkacağı ile ilgili bir haber yaptı diyorum ayrıca tabi ki bu resimdeki gibi olmayacak zaten o resim 4 yıl önceki bir tasarım chip e bakıp link i veya haberi post edicem...

ALINTIDIR:

Yoksa PSP-telefon gerçek mi oluyor?
    Ceyhun Seval
    Uzun zamandır üzerinde konuşulan PlayStation telefonu gerçek mi oluyor? İşte sürpriz gelişme...

* Resimlerle: Akıllı telefon yolunda kilometre taşları

Yoksa PSP-telefon gerçek mi oluyor?
    Büyük resmi görmek için tıklayınSony Ericsson PSP telefon projesine göz kırpıyor.
    Sony Ericsson yönetim kurulu başkanı Hideki Komiyama, şirketin kârlılığını arttırmak için bütün projeleri değerlendirdiklerini ve PSP telefonun da Xperia gibi gündemlerinde olan bir proje olduğunu söyledi.

Xperia serisini Sony Ericsson için oldukça olumlu gelişen bir proje olduğunu belirten Komiyama ileride Android ve Symbian işletim sistemine sahip Xperia'ları da yakında piyasaya süreceklerini söyledi. Yeni Xperia'larla ilgili detayları
    burada bulabilirsiniz...

buyrun işte haber tarihi de 10 mayıs 2009...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpediem23 -- 25 Mayıs 2009; 10:51:00 >

• Fake
    Hatta bu haber/resim için forum içi anket yapalım.. %90 dan fazlası fake diyecektir
  • kaç senelik bu resim yahu...2006 model bu olay ve tutmayacak bir projedir...kimse psp nin telefon özelliği taşımasını istemez....
  •  Sony Ericsson PSP Cep Telefonları Geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.