Şimdi Ara

Sony Ericsson SATIO U1i, 12.1mpx 16:9-16M Renk Ekran!!! (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.300
Cevap
2
Favori
180.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SAMSUNG İ8910 HD yi kabaca inceledim form sayfasında hakkında yazılanları okudum, tercihim yinede SATİO dan yana...

Sony Ericsson SATIO U1i, 12.1mpx 16:9-16M Renk Ekran!!!
  • Halil ustteki resimdeki telefon senin kendi telefonun mu? o resimdeki connectorun ucundaki 3.5 mm kulaklik girisi mi yoksa baska sarj aletini kullanabilmek icin cevirici vs gibi birsey mi?
  • bende lg km 900 var..
    dokunmatik olayına alışamadım...
    muadili bir sony ericsson ile takas etmek istiyorum..
    ilginenen arkadaşların dikkatine..
    melikozer@hotmail.com
  • Sayın xxx,

Sony Ericsson olarak ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Sony Ericsson Satio model telefonumuzun planlanan çıkış tarihi, 2010 yılının, ilk çeyreğidir. Ürün piyasaya çıktığında, fiyat bilgisini yetkili distribütörlerimizden edinebilirsiniz. Ürünlerimizin özellikleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye,www.sonyericsson.com/satio adresinden ulaşabilirsiniz.

Yorum ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız, ürünlerimizi tercih ettiğiniz ve bize ayırdığınız zaman için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Diğer sorularınız için, lütfen bize yeniden yazın.
    Sony Ericsson Çağrı Merkezi

Tel: 0212 473 77 77
    Mail:questions.tr@support.sonyericsson.com

• hocam o parça iki işe yarıyor, biri, radyo çalışırken anten vazifesi görüyor hopörlerden radyo dinlemek istersen anten olarak kullanabilirsin. ikincisi, 3.5 mm kulaklık girişi, dinlemek istediğin radyo veya mp3 leri buradaki girişi kullanarak dinleyebiliyorsun, bu aparat 10 tl, konya taraflarında biri satıyor, kendisinden rica ettim kargo ile bana gönderdi ama güzel bir şey, tavsiye ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: supercimbom

Halil ustteki resimdeki telefon senin kendi telefonun mu? o resimdeki connectorun ucundaki 3.5 mm kulaklik girisi mi yoksa baska sarj aletini kullanabilmek icin cevirici vs gibi birsey mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melantis

Sayın xxx,

Sony Ericsson olarak ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Sony Ericsson Satio model telefonumuzun planlanan çıkış tarihi, 2010 yılının, ilk çeyreğidir. Ürün piyasaya çıktığında, fiyat bilgisini yetkili distribütörlerimizden edinebilirsiniz. Ürünlerimizin özellikleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye,www.sonyericsson.com/satio adresinden ulaşabilirsiniz.

Yorum ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız, ürünlerimizi tercih ettiğiniz ve bize ayırdığınız zaman için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Diğer sorularınız için, lütfen bize yeniden yazın.
    Sony Ericsson Çağrı Merkezi

Tel: 0212 473 77 77
    Mail:questions.tr@support.sonyericsson.com

Bu Cevap telefonun seneye gelecek oldugunu mu gösterior bize
    />

• bence satio gelmeyecek c905 gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilakdere

hocam o parça iki işe yarıyor, biri, radyo çalışırken anten vazifesi görüyor hopörlerden radyo dinlemek istersen anten olarak kullanabilirsin. ikincisi, 3.5 mm kulaklık girişi, dinlemek istediğin radyo veya mp3 leri buradaki girişi kullanarak dinleyebiliyorsun, bu aparat 10 tl, konya taraflarında biri satıyor, kendisinden rica ettim kargo ile bana gönderdi ama güzel bir şey, tavsiye ederim.

quote:

Halil ustteki resimdeki telefon senin kendi telefonun mu? o resimdeki connectorun ucundaki 3.5 mm kulaklik girisi mi yoksa baska sarj aletini kullanabilmek icin cevirici vs gibi birsey mi?

Aparat baya güzelmiş Bende K790i var ondada kullanılabilir demi buBide Satio`ya takılı halde resmini paylaşırsanız sevinirim o aparatın

• arkadaşlar satio nun yurtdışı satış fiyatı ne bilen varmı acaba.
  • ben 490 euro ya bakü den aldım dün.

ilk gün full kurcaladım ve şarjı bahsedildiği gibi akşamına bitti.bu bakımdan sıkıntılı gözüküyor.

şimdilik çok memnunum. önceki telim e71 di. oyüzden kullanımına hemen alıştım ve rahatım. dokunmatik ekran bence gayet güzel. menüler arası geçişler felan yağ gibi..fotolar süper hızlı değişiyor/akıyor..tepkimeleri epey hızlı..(receiverlarda kanal değiştirirken bekleme süresi çok önemlidir misal, o hesap) bu da güçlü işlemcisinden kaynaklı herhalde..

symbian web browser ı iyidir zaten..birsürü kullanışlı kısayol vardır..ayrıca emaillerimi (yahoo, gmail) hemen ayarladım. onun da arayüzü ve kullanışı çok iyi ve hızlı!

ben telde internette de çok takılırım (iyi), foto çekerim bol bol kızımın(çok iyi), uygulamlarla vakit geçiririm(şimdilik orta), bide seyahate çok çıkarım ve şarj önemlidir(zayıf), müzik, film takılmam hiç..

slm.

• Bu gün iş için İstanbula gittim akşam döndüm, gün içersinde bi yarım saat doğubanka uğradım, neredeyse tüm tezgahlarda aino ve satio var, ama ankarada hiç yok.

Kayıtsızını bana son 1100 tlye bıraktılar, ama x1imi 450tl ye saydıklarından takas yapmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamboking

ben 490 euro ya bakü den aldım dün.

ilk gün full kurcaladım ve şarjı bahsedildiği gibi akşamına bitti.bu bakımdan sıkıntılı gözüküyor.

şimdilik çok memnunum. önceki telim e71 di. oyüzden kullanımına hemen alıştım ve rahatım. dokunmatik ekran bence gayet güzel. menüler arası geçişler felan yağ gibi..fotolar süper hızlı değişiyor/akıyor..tepkimeleri epey hızlı..(receiverlarda kanal değiştirirken bekleme süresi çok önemlidir misal, o hesap) bu da güçlü işlemcisinden kaynaklı herhalde..

symbian web browser ı iyidir zaten..birsürü kullanışlı kısayol vardır..ayrıca emaillerimi (yahoo, gmail) hemen ayarladım. onun da arayüzü ve kullanışı çok iyi ve hızlı!

ben telde internette de çok takılırım (iyi), foto çekerim bol bol kızımın(çok iyi), uygulamlarla vakit geçiririm(şimdilik orta), bide seyahate çok çıkarım ve şarj önemlidir(zayıf), müzik, film takılmam hiç..

slm.

arkadaşım cihazın hayırlı olsun güle güle kullan iyi bir tercih yapmışsın, gmail ve yahoo'yu ayarladığını yazmışsın maillerin e71 deki gibi anında bildiriliyormu, ben hotmailimi ayarladım fakat malesef olmuyor tek sorunum bu, acaba ince bir ayrıntıyı mı gözden kaçırıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: FATAL1TY`

quote:

hocam o parça iki işe yarıyor, biri, radyo çalışırken anten vazifesi görüyor hopörlerden radyo dinlemek istersen anten olarak kullanabilirsin. ikincisi, 3.5 mm kulaklık girişi, dinlemek istediğin radyo veya mp3 leri buradaki girişi kullanarak dinleyebiliyorsun, bu aparat 10 tl, konya taraflarında biri satıyor, kendisinden rica ettim kargo ile bana gönderdi ama güzel bir şey, tavsiye ederim.

quote:

Aparat baya güzelmiş Bende K790i var ondada kullanılabilir demi buBide Satio`ya takılı halde resmini paylaşırsanız sevinirim o aparatın

elbette arkadaşım, tüm SONY ERİCSSON larda kullanılabilir bu aparat, ben çok memnunum.

• ...

• Arkadaşlar merhaba,

Ben de bir süredir Satio kullanıyorum ve her anlamda çok memnunum telefondan... Şarj konusunda bazı sıkıntılar dile getirilmiş, ancak ben çok rahat telefonu 3 gün kullanabiliorum hem de telefonu çok kurcalayan biri olmama rağmen...

Sormak istediğim,

Satio için gps programı ne tavsiye edersiniz ?

Teşekkürler.
  • quote:

quote:

slm.

arkadaşım cihazın hayırlı olsun güle güle kullan iyi bir tercih yapmışsın, gmail ve yahoo'yu ayarladığını yazmışsın maillerin e71 deki gibi anında bildiriliyormu, ben hotmailimi ayarladım fakat malesef olmuyor tek sorunum bu, acaba ince bir ayrıntıyı mı gözden kaçırıyorum.

valla gmail kolay oldu ama yahoo epey zorladı..yahoo plus a geçince oldu o da..hotmaili denemedim ama pop3 ve smtp ayarlarını doğru yapıp, hotmail sayfana girip bu özelliği açman lazım.."enable" etmen yani..

• quote:

Orijinalden alıntı: grkmsh

Arkadaşlar merhaba,

Ben de bir süredir Satio kullanıyorum ve her anlamda çok memnunum telefondan... Şarj konusunda bazı sıkıntılar dile getirilmiş, ancak ben çok rahat telefonu 3 gün kullanabiliorum hem de telefonu çok kurcalayan biri olmama rağmen...

Sormak istediğim,

Teşekkürler.

Symbian olduğu için Garmin yada Route66 kullanabilirsin.
  • bakıyorumda forumda satio kullanan baya bir arkadaş olmuş,ama ne hikmetse halil akdere dışında kimse telefon hakkında bir inceleme yapmış değil,arkadaşlar lütfen yorumlarınızı artısıyla eksisiyle verirseniz alacak olan kişilerede ışık tutmuş olursunuz,bide bol bol resim video koyabilirseniz süper olur.
    fiyatıda şuan uygun gibi gözüküyor 1100 tl. samsung i8910 mu alsam satio mu yorumlarınıza göre bir tanesini alacam,gönlüm satio da ama sizin önerilerinize göre değerlendirme yapacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkmsh

Arkadaşlar merhaba,

Sormak istediğim,

Teşekkürler.

sarzının uzun gitmesine hayret ettim ben telefonumun kayıt olayından dolayı kapandıgında sarzını tam olarak doldurdum hic ellemedigim ve arkada hic program calışmadıgı halde tam 2 gün gitti sizin pil 1000mh degilmi. İlginç. Nav. olarak reute66 ve garmini kullanabilirsin benim tavsiyem garminden yana.
  • quote:

quote:

quote:

slm.

valla gmail kolay oldu ama yahoo epey zorladı..yahoo plus a geçince oldu o da..hotmaili denemedim ama pop3 ve smtp ayarlarını doğru yapıp, hotmail sayfana girip bu özelliği açman lazım.."enable" etmen yani..

arkadasım. Hotmail olayını adım adım anlatabılırmısın. Bende nedense olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.