Şimdi Ara

Sony Ericsson SATIO U1i, 12.1mpx 16:9-16M Renk Ekran!!! (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.300
Cevap
2
Favori
180.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar yeni satio aldım. program yüklücem ama imzalamakla ugrasmak istemiyorum. bir mod falan olması lazım bu symbian larda programlarda imza olayını sorgulamadan direkt kuruluma gecmesini saglıcak mod. bilen varsa bi anlatıversin
  • arkadaşlar bu telefon türkiyeye geldimi haberim yok bilgilendirirseniz sevinirim.geldiyse de nerelerde satılır fiyat aralığı nedir? şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassa

arkadaşlar bu telefon türkiyeye geldimi haberim yok bilgilendirirseniz sevinirim.geldiyse de nerelerde satılır fiyat aralığı nedir? şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

gelmedi gelmicekte
  • Merhaba sonunda aldım satioyu şu an update ediyorum.

Oyun yüklüycem biraz elinde olan varsa paylaşabilirmi PM den
  • niye pmden herkes faydalansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

niye pmden herkes faydalansın.

Haklısın

Hocam şimdi 2 tane oyun attım biri pes diğeri uçaklı bişey. Dosyayı açtım yükleme için hazırlanıyor diyo ama çok uzun sürüyo sonradan hiç bişey olmuyo. Napıcaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetopus

quote:

Haklısın

Hocam şimdi 2 tane oyun attım biri pes diğeri uçaklı bişey. Dosyayı açtım yükleme için hazırlanıyor diyo ama çok uzun sürüyo sonradan hiç bişey olmuyo. Napıcaz?

her oyunda aynısımı oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetopus

quote:

Haklısın

her oyunda aynısımı oluyor?

Symbianlarda oluyo javalar normal yükleniyo
  • slmlar bende Dubai den Sony Ericsson Satio almayı dusunuyorum veya ( C905)

bırkac sorum olacak kullanıcı arkadaslara

Satio aldımızda Turkıyede destek veren tamır parca temın eden yerler varmı bıldınız gıbı ne hıkmetse Sony ericsson gıbı en ıyı telefon fırmalarından bırını Türkiye piyasaya almadı anlasamadı oysa nekadar şık -saglam kalıtelı modellerı vardır ve kullanımı cok rahattır Sony ercs. ların bende sımdıye kadar sony e. kullandım ancak ust modelle degıstırecegım . Satio dusunuyorum

2. olarak telfonun kamerası suan pıyasadakı telefonların en ıyısı bunu herkes kabul edıyor bende ozellıkle kamerası iyi olsun hem dıjıtal foto mak. hem telfon ayrı ayrı tasımayayım ıstıyorum onun dısında Telefonun dokunmatıgı nasıldır sanırım ısı algılayıcılı degıl n8 gıbı tepkısı kullanılırlıgı nasıl acaba dokunmatık ekranın ?

3. olarak yurtdısından alındıgında Turkce olması ıcın telefonun kutuda vss hangı koda , ısme bakılmalıdır U1 ... gıbı ?

4. telfonun malzemesi 2. ellerde bakıyorum hep arka kısım soyulmus bu normal mıdır?

5. satioda ne gıbı sorunlarla karsılasabılırım nelere dıkkat etmek gerekır

baska alternatıf yok 8mp ve uzerınde hep nokıa var onlarda 1.200den baslıyor sony erc. C905 / Satio bana suan ıcın uygun gelen modeller fiyat ve duruma gore once satio sonra c905 dusunuyorum

tskler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 18 Temmuz 2011; 21:58:41 >

• Türkiye'de Asya Telekom distribütörü Sony Ericsson'un ama ücretli yaptırırsınız sorun çıkarsa çünkü yasal yolla gelmiyor yolcu ile birlikte geliyor telefonlar hep.

Türkçe menüyü yine Asya Telekom'da yaptırabilirsiniz.

Ekranı 5800 ile aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Türkiye'de Asya Telekom distribütörü Sony Ericsson'un ama ücretli yaptırırsınız sorun çıkarsa çünkü yasal yolla gelmiyor yolcu ile birlikte geliyor telefonlar hep.

Türkçe menüyü yine Asya Telekom'da yaptırabilirsiniz.

Ekranı 5800 ile aynı.

ekranı 5800 ile çözünürlük ve renk sayısı bakımından aynı sözde ama yan yana getirince satio feci eziyor
  • Yok ben basmatik açısından demiştim
  • pardon tamam o zaman
  • 1.5 yıllık Satio kullanıcısı olarak ve bu kullanıma 1 hafta önce galaxy s2 alarak son vermiş bulunuyorum. galaxy s2 ile kesinlikle bir karşılaştırma yapmayacağım zaten ama

1,5 yıllık kullanım sonucunda şunları söyleyebilirim

1- Malzeme kalitesi tek kelime ile berbat ötesi bunu bir süre sonra kullanınca anlarsınız zira her tarafı cdeforma olacak ve bunu engelelmeniz pek mümkün değil
    2- ekran resistif oılduğu için bence öyle bir ekranı olmadan önce bir multitouch ekranı görün sonra karar verin resistif olduğu için yine kötü
    3- İşlekim sistemi tam bir felaket zaten symbyan s60 v5 ti ve sanırım ki dokunmatikte bu sürüm tam bir fiyasko tuşa basar gibi basmak zorunda bırakıyor insanı resistif ekranla birleşince
    4- Batarya da tam bir hayal kırıklığı böyle bir makine için kesinlikle yetersiz ötesi yanınızda şarz cihazı ile dolaşmayı göze alın..
    5.Kamera 12.1 mp kalitisinde çekim yapıyor ama açıkçası ben fotolarınıda çok çok beğenmedim hiçbir zaman ama bu benden kaynaklı bir sorunda olabilir ama aynı ben galaxs s2 ile resim çekerken çok daha kaliteli olduğunu farkedebiliyorum.
    6. video çekimi çok güzel lafım yok
    7.Ses konusundada çok başarılı değil kulaklığa ses verme konusunda

En son olarak moral bozmak istemem ama bence sationun devri kapandı.. Alacak olan arkadaşlar symbian işletim sistemine bulaşmak konusunu bir daha düşünsünler.. kaldıki alacağınız cihaz symbian'ın dokunmatikte daha emeklediği dönemdeki cihaz şuan symbian 3 te bile bir çok sorun var dokunmatik açısından zira androide ve ios 'a ulaşabilmesi şu hali ile imkansız ötesi gibi duruyor..
    Tabi memmuniyet beklentilere göre değişir. ben kendi beklentilerime çok cevap alamadım satio dan ama dokunmatiği, 1-1,5 günlük şarz süresi,resistif ekran vb benim için önemli değil diyorsanız ve kasadaki deformasyonu kesinlikle kaale almam diyecekseniz süper telefon onada lafım yok...

• arkadaslar benim bir sorum olacak yeni aldım bende bu cihazdan fakat oyun program yükledigimde menüye ksayol atmiyo bunu nerden ayarlaya biliriz bana yardımcı olursanız sevinirim sony ericsion satio u1
  • Merhaba arkadaşlar

Bende geçde olsa dün ikinciel temiz 1 tane satio aldım daha önceden N82 kullanıyordum resim video gercekten mükemmel Navigasyon felan baglanma hızı nokia'lardan iyi geldi...
  • arkadaşlar site ve forumumunuz ve araştırmalarım sayesinde şuan için en uygun alınabilecek cihaz olarak s.e. satoyu gördüm herkeze teşekkür ederim foruma ve bana katkılarından dolayı telefonu alalı bir hafta oldu ve benim gibi araştırma yapan arkadaşlara yardımcı olmak için bir hafta kullandım denedim test ettim benim çevremdeki arkadaşlar bi telefon alacagı zaman bana danışırlar anlamadıkları bişeyle karşılaştıklarında bana sorarlar aşşa yukarı piyasayı iyi bilirim hangi telefon elde patlar hangi telefon sevilmediginde daha çabuk elden çıkar anlarım ama ta ki bu sene benim başıma gelene kadar telefon alıcam ama hangisini arkadaşım s.e. x8 aldı hepiniz biliyorsunuzki x8 ler android şarzı 2 gün gidiyor baktım inceledim telefona herşey normal oldugu gibi ve dosya yöneticisinin olmadıgını fark ettim sogudum tel. den hemen bi s.e. x2 aldım ekran muhteşem 65000 renk olmasına ragmen ses sterio dosya yöneticisi var tam benlik her şeye ulaşılabiliyor sadece win. 6.5 profosyonel işletim sistemi kullandıgından türkiyede satışı bulunmadıgınan lisan ingilizce tamam oda problem degil ama çok dikkat etmeme ragmen şarzı buluutud transferi veya wifi kullanırsan 1 gün kullanmazsan 2 gün tamam sahra çöllerinde degiliz ama her günde şarzla ugraşmayalım be kardeşim 4 gün kullandım ve 50 tl karla sattım teli ne alayım ne alayım derken tam bir hafta kafa patlattım forum vs. sitelerde tmm. diyorum bu telefon sevmedigim bi şeyi çıkıyor başka bi model bakayım diyorum ondada bi pürüz çıkıyo ben yıllardır s.e. kullanıyorum ve açıkcası anti nokia cıyım telefonu başdada belirttigim gibi bir hafta oldu alalı ve bugün 3. kere şarz edicem aslında şarzı şuan için var ama işlerimden dolayı kullanımı tam bilmedigim için birazdan içindeki şarzını bitirip gerek oyun gerek wifi artı mp3 açarak bitirip şarz edicem demem o ki bu telefon daha önce symbian kullanmış olanlar için ideal ama kullanmayanlar için kabus olabilir çünkü bi çok uygulamayı açık kaldıgında pili 1 günde şarzı bitirebilir ancak symbian kullanan bi kişi iseniz tam size göre bi telefon sakın aldanmayın yok android miş yok windows muş diye diye kurnazlık yapmaya gerek yok bu arada samsung ve lg leride test ettim yeni versiyon çıkanları herkezim malı kendine güzeldir kimse yogurdum kara demez bu satio denen aleti alırsanız telefonun tüm özelliklerine erişim saglarsınız telefonun ne kadar hızlı olabilicegini görürsünüz ekran kalitesini fark edersiniz extra fotograf makinesi almanıza ve mp3 çalar almanıza gerek kalmaz bence bu telefonun bu fiyata satılması inanılmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: herocan35

arkadaşlar site ve forumumunuz ve araştırmalarım sayesinde şuan için en uygun alınabilecek cihaz olarak s.e. satoyu gördüm herkeze teşekkür ederim foruma ve bana katkılarından dolayı telefonu alalı bir hafta oldu ve benim gibi araştırma yapan arkadaşlara yardımcı olmak için bir hafta kullandım denedim test ettim benim çevremdeki arkadaşlar bi telefon alacagı zaman bana danışırlar anlamadıkları bişeyle karşılaştıklarında bana sorarlar aşşa yukarı piyasayı iyi bilirim hangi telefon elde patlar hangi telefon sevilmediginde daha çabuk elden çıkar anlarım ama ta ki bu sene benim başıma gelene kadar telefon alıcam ama hangisini arkadaşım s.e. x8 aldı hepiniz biliyorsunuzki x8 ler android şarzı 2 gün gidiyor baktım inceledim telefona herşey normal oldugu gibi ve dosya yöneticisinin olmadıgını fark ettim sogudum tel. den hemen bi s.e. x2 aldım ekran muhteşem 65000 renk olmasına ragmen ses sterio dosya yöneticisi var tam benlik her şeye ulaşılabiliyor sadece win. 6.5 profosyonel işletim sistemi kullandıgından türkiyede satışı bulunmadıgınan lisan ingilizce tamam oda problem degil ama çok dikkat etmeme ragmen şarzı buluutud transferi veya wifi kullanırsan 1 gün kullanmazsan 2 gün tamam sahra çöllerinde degiliz ama her günde şarzla ugraşmayalım be kardeşim 4 gün kullandım ve 50 tl karla sattım teli ne alayım ne alayım derken tam bir hafta kafa patlattım forum vs. sitelerde tmm. diyorum bu telefon sevmedigim bi şeyi çıkıyor başka bi model bakayım diyorum ondada bi pürüz çıkıyo ben yıllardır s.e. kullanıyorum ve açıkcası anti nokia cıyım telefonu başdada belirttigim gibi bir hafta oldu alalı ve bugün 3. kere şarz edicem aslında şarzı şuan için var ama işlerimden dolayı kullanımı tam bilmedigim için birazdan içindeki şarzını bitirip gerek oyun gerek wifi artı mp3 açarak bitirip şarz edicem demem o ki bu telefon daha önce symbian kullanmış olanlar için ideal ama kullanmayanlar için kabus olabilir çünkü bi çok uygulamayı açık kaldıgında pili 1 günde şarzı bitirebilir ancak symbian kullanan bi kişi iseniz tam size göre bi telefon sakın aldanmayın yok android miş yok windows muş diye diye kurnazlık yapmaya gerek yok bu arada samsung ve lg leride test ettim yeni versiyon çıkanları herkezim malı kendine güzeldir kimse yogurdum kara demez bu satio denen aleti alırsanız telefonun tüm özelliklerine erişim saglarsınız telefonun ne kadar hızlı olabilicegini görürsünüz ekran kalitesini fark edersiniz extra fotograf makinesi almanıza ve mp3 çalar almanıza gerek kalmaz bence bu telefonun bu fiyata satılması inanılmaz

Kardes guzel yazmissin eline saglik. Bende kullandim satio bana kalirsa gelmis gecmis en kaliteli symbian telefon. Kamera ekran ve symbian olmasina ragmen hizi cok iyi. Wifi gps zaten sorunsuz. Onunla resim cekerken aldigim hazzi fotograf makinalari bile vermiyor. Yalniz birseyi duzeltmek istiyorum android se lerde dosya yoneticisi yok ama cok kaliteli dosya yoneticileri var onlar fazlasiyla is goruyor sen dusunme yani onu aklinda bulunsun.

• bilgilendirdiginiz için teşekkür ederim
  • ben de sırf değişiklik olsun diye aino ile takas yapmayı düşünüyorum :) bi tane satio buldum akfama göre.bakalım
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.