Şimdi Ara

Sony Ericsson SATIO U1i, 12.1mpx 16:9-16M Renk Ekran!!! (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.300
Cevap
2
Favori
180.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni yazılımla sorunlar giderildi diye biliyorum
  • sorun yoktu zaten. yalan haber o. avrupa hic kimse sorun yasamadı. sony açıklama yaptı
  • arkadaşlar satio nun daha yeni yazılımları çıkmayacak mı, en son yazılımın kodu neydi
  • satio kullanan arkdaşlardan biraz yardım istiyorum satio nun dokunmatik ekranı mesaj yazma konusunda yada algılama hızı ile ne söyleyebilrsiniz.
  • birde kararsız kaldım ya xperia mı alsam yoksa satio mu acaba doğru karar vermek için en ıyı sizden yardım alabilrm. işletim sistemleri ve hızlarını kullanısını dıkkate alarak düşünceleriniz nedir?
  • Satio kullanıcısym we şimdiye kadar gayet memnunum. Tabiki her elektronik gibi ufak tefek marazalarıda yok degl we olacktırda her ürünün gülün bile dikeni war tabiri caizse. Dokunmatigi harika msj yazma secenekleride dokunmatik ekran tusu takmlari we klawyele saglanmıs. Dokunmatigi tus kullanım hissine en yakn şekilde tasarlanms we msj yazmadaki en güzl özellik fonksiyonel tus takımındaki harfleri girmek icin elinizi sürekli kaldırmanz gerkmiorz örnegin bir 'C' harfini yapmak icin 2 tusundan elinizi üç defa kaldırp tekrardn basmanz gerkmior elinizn ufak bi titresimi harfi degstırebılecek komutu algilayabilior.
    Xperio X10 u kullanmadm fakat hakkinda iyi duym aldigmda oldu kötü duyum aldıgmda ama bence en güzl özelligi android olması bunun getirdigi awantajlar oldugu gibi dez awantajlarnda oldugunu göz önünde bulundurmak gerekir. Satio kulanıcı olark satio edindignzde satiodan beklentilerinizn üstünde bir performans göreceginize eminim...

• merhaba arkadaşlar 2 gün önce bende ikinci el satio alarak aranıza katıldım ama büyük bir problemim var yardımcı olabilirseniz sevinirim telefona daha önce kullandığım nokia 5800 telefonuma ait programları hafıza kartına yükleyim telefondan kuruyordum daha sonra garmini yükledim uyumlu olmayınca geri kaldırdım telefondan sonra bir süre bişe yapmadım ardından telefonu bilgisayara bağlamaya çalıştığımda telefonun kapalı olduğunu gördüm bi daha da açılmadı sinyal ışığı kırmızı şekilde 3-5 defa yanıp sönüyor başka bir tepki yok pilini dün şarj ettim şuan şarja bağladım ama tık yok sizce ne olmuş olabilir şimdiden herkese teşekkürler
  • bendekide 1000 miliampher lik batarya ve kurcalarsam 1 yada 1.5 gün anca gidiyorama medya düşmanı oyun oynamak yasak film izlemek yasak müzik dinlemek uasak
  • arkadaşlar yok mudur bana yardım edecek bir müslüman
  • 2 gündür araştırıyorum telefonları,Satio'yu gözüme kestirmiştim ki hala Türkiye'ye gelmediğini görüp şok oldum

1-2 ay içinde Türkiye'ye gelme ihtimali var mı sizce?Yoksa Türkiye'de satışta olup da bunun kadar iyi özelliklere sahip önerebileceğiniz cihazlar var mı?
  • bu telefonun alarmı niye zamanında çalmıyor :S :S :S :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozge_fb

2 gündür araştırıyorum telefonları,Satio'yu gözüme kestirmiştim ki hala Türkiye'ye gelmediğini görüp şok oldum

1-2 ay içinde Türkiye'ye gelme ihtimali var mı sizce?Yoksa Türkiye'de satışta olup da bunun kadar iyi özelliklere sahip önerebileceğiniz cihazlar var mı?

n8 kağıt üzerinde benzer özellikte satio ile bazı özellikleri daha iyi tabi ama. her ikisinin de üstün özellikleri var
  • bende birtane aldim ama türkçe değil türkçe olurmu birde wifi yi bir türlü kullanamadim bulundugum yerde wireless var ama görüyor conntect dediğim an hiç birşey yapmıyor ole kalıyor neden acaba
  • Bu cihazın hayranıyım param olsa bundan alırım bulabilirsem ama birde hanımdan boşanmam lazım, ilk sinirlendiğimde tuz buz ederim canım sıkılır gider bu telefondan oldum diye bir delilik yaparım diye korkuyorum...
  • arkadaşlar severek kullandığım Satio mu ihtiyaçatan dolayı satışa çıkarmış bulunuyorum. ilgilenmek isteyenler ikinci el bölümünde ilanımı inceleyebilirler.

http://forum.donanimhaber.com/m_45060585/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45060585
  • N8'imin yanına sıfırdan farksız siyah bir Satio aldım sonunda. Yakında fotoğraf karşılaştırması yaparım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozge_fb
    2 gündür araştırıyorum telefonları,Satio'yu gözüme kestirmiştim ki hala Türkiye'ye gelmediğini görüp şok oldum

çok istiyordum bende bu telefonu çıktığında.doğubankta birsürü vardı.almamamın tek nedeni aşırı sar değeri.tavsiyem n8.ama garanti konusunda diyeceğim o ki;sony ericssonlara hep güvenmişimdir.kolay kolay arıza çıkarmazlar o yüzden mesela ainomu garantisiz alırken hiç tereddüt etmedim marttan beri tık demedi ki kaç kere düştü vs vs.tavsiyem nokia n8 bir aydır kullanıyorum memnunum ama yinede sony ericssonlar bir yana diğer telefonlar bir yana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 9 Aralık 2010; 18:52:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Katzé

N8'imin yanına sıfırdan farksız siyah bir Satio aldım sonunda. Yakında fotoğraf karşılaştırması yaparım.

hayırlısı olsun bekliyoruz karşılaştırmaları
  • Arkadaşlar bu telefonun internet ayarlarını nasıl yapabilirim. AVEA kullanıcısıyım.
  • @Katzé nerden aldın? hayırlı olsun...

Ben de bu telefondan arıyorum. Sıfır ayarında kutulu faturalı aksesuarları tam tamir görmemiş cihaz arıyorum. Satmak isteyen iletişime geçebilir. Metalik gri renkli olanı tercihimdir...

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.