Şimdi Ara

Sony Ericsson SATIO U1i, 12.1mpx 16:9-16M Renk Ekran!!! (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.300
Cevap
2
Favori
180.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ıphone mış n8 miş falan bekleyemecegım bussuuru hokkabazlık sımdı soracagım
    bu statıo multitouch ekran(sadece elı algılayan) mı?
  • multitouch yok. ancak tatmin edici düzeyde hassas bir ekranı var

ebay den alışveriş yapmak için paypal hesabın olmalı. onun içinde kredi kartınla tanımlama yaptırman gerek. orada almak istediğin malın kargo fiyatını dikkatle okumalısın

bence ingilizcen zayıfsa şu vereceğim sayfadan faydalanarak alışveriş yap..

http://global.ebay.com sayfanın üst kısmında deuchland yazar onu turkei diye değiştirirsen türkçe olur. eskiden direkt türkçe açılıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelmiker -- 24 Temmuz 2010; 16:32:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelmiker

multitouch yok. ancak tatmin edici düzeyde hassas bir ekranı var

ebay den alışveriş yapmak için paypal hesabın olmalı. onun içinde kredi kartınla tanımlama yaptırman gerek. orada almak istediğin malın kargo fiyatını dikkatle okumalısın

bence ingilizcen zayıfsa şu vereceğim sayfadan faydalanarak alışveriş yap..

http://global.ebay.com sayfanın üst kısmında deuchland yazar onu turkei diye değiştirirsen türkçe olur. eskiden direkt türkçe açılıyordu

Tşk. kelmiker

Paypal hesabı oluşturdum, yabancı dil olmasından dolayı arkadaşın sayesine 2 adet ürün siparşi verdim.

Amazon da daha fazla ve cazip ürünler var, amazon kitap ve dvd hariç ürün göndermeğini belirtiyorlar.

• ebay dan alışveriş şans işidir. satıcı malı için fiyat belirler sen aldığın anda para hesabına geçer. sonra yollamazsada sözde yaptırımları olduğundan ardından düşüneceğiniz maliyetteki ürünleri alırken çok seçici davranmalısın. mesela power seller ünvanlı satıcılar daha garanti oluyorlar. ancak power seller olmak içinde satıcı küçük ürünlerle puanları toplayıp sonra büyük ürünle vurgunu vurma taktiğini uyguluyor olabilir. o yüzden feedback ini iyi incelemelisin.

eskiden paypal türkiyeye destek vermiyordu ancak son 1 yıldır filan kısmende olsa destek veriyor ama dolandırılma durumunda süreç bankadan bankaya farklılık gösterebiliyor ve çoğunlukla zahmetli olabiliyor.

eğer ürün kargolanmışsa genelde 1 haftada elinde oluyor ama bazen bu 20 günüde bulabiliyor.

iyi şanslar

• Sn.kelmiker,

Samsung ların en düşük modellerinde bulunan Rehber, mesajlar ve başka bir proğrama ayrı ayrı parola bırakılabiliyor.
    Satio da sadece telefon kilidi buluyor. Samsung a benzer bizim telefonlara ayrı ayrı parola koyma şansımız var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.SAHİN -- 26 Temmuz 2010; 9:58:52 >
  • Karşılaştırma.

Sony Ericsson “Satio” vs. Apple “iPhone 3G S” Specs Comparison

http://www.sonyinsider.com/2009/06/12/sony-ericsson-satio-vs-apple-iphone-3g-s-specs-comparison/
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.SAHİN

Karşılaştırma.

Sony Ericsson “Satio” vs. Apple “iPhone 3G S” Specs Comparison

http://www.sonyinsider.com/2009/06/12/sony-ericsson-satio-vs-apple-iphone-3g-s-specs-comparison/

karşılaştırmada satio nun bariz üstünlüğü var..paylaşım için teşekkürler
  • Kamera ayarlarında  coğrafi etiketleme işlemi nasıl yapılmaktadır, Dahili GPS üzerinden işlem yapan var
  • Herkeze Merhaba

Aradim ama bulamadim.

SATIO ile cektigimiz videolari baska bir yere aktarmadan yani telin kendisinde isleyebiliyormuyuz ( k750 de oldugu gibi )

Cevap icin simdiden cok tesekkurler
  • Çok iyi bir cihaz olduğunu düşünüyorum
  • keşke Türkiyedeki sorunları aşılsa da bizde kaliteli telefonlar kullanabilsek. mahkumuz nokia,samsunga
  • bu telefona hard format nasıl atılır, bilen varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilakdere

bu telefona hard format nasıl atılır, bilen varmı.

Xard araştırma - sert araştırma - *#7370# veya kapatmak için basılı tutun yeşil+kırmızı+ Kamera düğmesi
    yukarıdakiler teli formatlamak için

Satio'da servis menüsüne girmek için:

kırmızı – yeşil – kırmızı– kırmızı – yeşil – kırmızı

kırmızı - Kırmızı tuş
    yeşil - Yeşil tuş

basın...

saygılar
  • Selam Arkadaslar,

Foruma az once uye oldum.
    Satio ile ilgili bir problemim var ve yardimci olabilirseniz sevinirim.

Cihazi yurtdsindan getirdim yilbasinda. 8 aydir sorunsuz calisiyordu.
    Fakat son bir haftadir dokunmatik ekran sorunlari basladi.
    Dokunmatik ekran algilamiyor. Arasira hicbirsey yokmus gibi calisiyor ama cok kisa bir sureligine.

Hard reset de attim, sonuc ayni.

Sizce hardware sorunu mu?
    Neler yapilabilir?
    Dokunmatik ekran degisimi icin yedek parca bulunabilir mi?

Her turlu tavsiye ve yardim icin simdiden tesekkur ederim.

Iyi gunler.
  • arkadaşlar bende satıo alacamda bıkaç ınce ayrıntılara takılıyom kamerasında zoom varmı bırçok sıtede ınceledım hıç bıyerde yazmıyo cevaplarsanız sevınırım şımdıden teşekkurler herkese hayırlı ramaznlar
  • Arkadaşlar satio dan internette video nasıl izliycez skyfire vardı ancak o çalışmıyor şimdilik başka yolu yokmu farklı bi çözümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: problematik
    Ama hala çalışmıyorsa, haber ver senin için uninstall edip tekrar yükleyeyim programı bakalım ne olacak....

Merhabalar,

Ben de 10 günlük satio kullanıcısıyım. Bu başlık ve fun club dan bir sürü soruma cevap buldum ama bir tek herhangi bir programı nasıl kaldırırız bulamadım:) Daha bir çok sorum olacak. Paylaşımlarım da tabii ki fakat onlar fun club'a
  • mrb arkadaşlar bu bekleme temasını, ekran temaları gibi değiştirme imkanımız varmı?

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.