Şimdi Ara

Sony Ericsson SATIO U1i, 12.1mpx 16:9-16M Renk Ekran!!! (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.300
Cevap
2
Favori
180.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende satio alıp aranıza katıldım cihaz harika ama satio u1 ile u1i arasındaki farkı merak ediyorum ayrıca son sürüm yüklü bu sürümdede şarz sorunu varmı
  • mrb arkadaslar bendekı bataryada bst 33 1000 mah ama bende hıc ıkı gun gıtmedı.
  • satio hakkında bilgi almak istiyorum dokunmatiği sesi kamerası vs wifi çekimi nasıl gps ücretsiz mi? telefonun kasa nasıl çizilecek gibi mi plastik mi ?
  • Sayın, sasa_iliç

*Dokunmatik süper.
    *Normal kullananlar için Ses ideal
    *WİFi çekiminde problem yaşamadım
    *Dahili GPS bulunduğu için ücretsiz ( Garmin ve Saygic Mob. sorunsuz kullanıyorum)
    *Şimdilik kasada problem yok ama biraz çizilecek gibi duruyor. Deri kılıf ile kullanılması şart.

Kendi görüşlerim bunlar.
  • Sayın, pocchr

Malesef 2 gün gitmiyor. Acil çözüm bulunmalı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.SAHİN

Sayın, sasa_iliç

*Dokunmatik süper.
    *Normal kullananlar için Ses ideal
    *WİFi çekiminde problem yaşamadım
    *Dahili GPS bulunduğu için ücretsiz ( Garmin ve Saygic Mob. sorunsuz kullanıyorum)
    *Şimdilik kasada problem yok ama biraz çizilecek gibi duruyor. Deri kılıf ile kullanılması şart.

Kendi görüşlerim bunlar.

yorumlarınız için teşekür ederim.
  • Batarya sorununu nasıl Çözebilir?
    Çok fazla proğram yüklemediğim halde en fazla 1,5 gün gidiyor.
    Sizdede aynı sorun var mı?
  • Sayın kelmiker 'in belirtiği gibi

"ilk duyurulduğundan bu yana takip ediyordum geçenlerde aldım.. ama sanki millet ben alınca küstü.. ne bir paylaşım nede arayan soran var.. "

http://forum.donanimhaber.com/m_29814088/mpage_28/tm.htm
  • sevgili hasan. Telefon için söylediğim o sözün anlamını sonradan anladım. Telefon donanım ve özellikleri ile heyecan verici ancak ericsson ne yazıkki şarj ve yeni versiyonu ile cezbedip yükledikten sonra 5800 dan giderek ayrıştırması ile heyecanını yitirmene neden oluyor. Ilk versiyonla %99 programlar çalışırken oran 85 lere düştü. Bunun iki nedeni var. Yeni versiyon sonrası hack olayının yapılamaması, piyasada yazılım kurdu olanların satio ya ilgisinin azlığı. Hal böyle olunca heyecan ölüyor. Ama hala kullanıyorum çünkü bu piyasada teknik ve donanım olarak yerini tutacak telefon yok. Şu an satmayı da düşünmüyorum.
  • bu arada bu telefon da ndrive ismindeki gps programı harika çalışıyor. Bizzat yükledim ve denedim. Tabi bir garmin i tutamaz ama ona çok yakın kalitede. Üstelik garmin kırk saate bağlanırken bu program çok daha hızlı bağlanıyor. Cepten bağlı olduğumdan link veremiyorum ama forumun uydu gps bölümüne bakın mutlaka göreceksiniz skyfire nin şu an çözümü yok ancak 2 gün önce yeni sürümü çıktı. Onu denemedim. Diğer yandan bir iyi haber de video oynatma programı ile ilgili vereyim. July player diye bir video oynatma programı çıktı. Bence coreplayer e rakip. Şimdi sıkı durun, satio da 3 boyutlu mkv izledim. Ancak aşırı takılmalar olduğunu söylemeliyim. Bunu deneme sürümü olmasına bağlamak istiyorum çünkü full sürümde mkv yi takılmadan oynatırsa, süper olur. Birde tv kablosu ile lcd ye aktarıldığını düşünün:-) maalesef bu programın crack lenmişi yok. Fiyatı ya 14 yada 29 usd. Aynı programı 5800 da denedim az da olsa daha iyiydi satio dan.

• Sayın kelmiker,

Öncelikle vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı teşekkür ederim.
    Yaklaşık 1 aydır devamlı her iki form sayfasını takip ediyorum kimse uğramıyor.
    Sizin gibi saygıdeğer insanların bilgi ve tercüleri doğrultunda bilgi sahibi oluyoruz ve oldumda. Ayrıca birde arkadaşlık ortamı oluşuyor.
    Cihazla ilgili bilgi eksikliğim bulunmakta ve Türkiyede satışı olmadığı içinde SE teknik destekte alamıyorum.
    Önceki kullandığım telefonlar içinde oldukca teknik donanımlara sahip bir cihaz, bukadar özellik sunan cihazın işlemlerinden yararlanma hakkımız olarak düşünüyorum.

Bugüne kadar ve bundan sonraki dostluk ve paylaşımlar için tşk.
  • Bazı yerlerde ilgili sürümle ilgili bilgiler mevcut, bu sürümü yükleyen var mı;
    Şimdiki kullandığım R2AK006

(R1CA037)
  • quote:

Sayın kelmiker,

Sizin gibi saygıdeğer insanların bilgi ve tercüleri doğrultunda bilgi sahibi oluyoruz ve oldumda. Ayrıca birde arkadaşlık ortamı oluşuyor.
    Cihazla ilgili bilgi eksikliğim bulunmakta ve Türkiyede satışı olmadığı içinde SE teknik destekte alamıyorum.
    Önceki kullandığım telefonlar içinde oldukca teknik donanımlara sahip bir cihaz, bukadar özellik sunan cihazın işlemlerinden yararlanma hakkımız olarak düşünüyorum.

Satio ne zaman ülkemize resmi olarak gelirse , o zaman buraya uğrayan ve yardımcı olacak kişi sayısı artar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

quote:

Sayın kelmiker,

Satio ne zaman ülkemize resmi olarak gelirse , o zaman buraya uğrayan ve yardımcı olacak kişi sayısı artar.

bence bu bir kıstas değil. bakınız iphone.. ilk çıkışından sonra o kadar ilgi olmasına rağmen 1.5 yılı aşkın süre sonra o da gsm operatörlerinin kontratlı satışlarıyla resmen ülkede satışı yapıldı. üstelik resmi çıkışına dek yüzlerce kişi yurtdışından getirtti.

bu işte reklam meraklı forum üyeleri ve aktif programcıların ilgisi önemli. bu şartlar birarada olmamış en kral telefon çıksa ( mesela n8) kaybetmeye mahkumdur.

ericsson sony ile birleştikten sonra sadece türkiyede değil yurtdışındada rekabetçi zihniyette bir firma olmadı ne yazıkki. 2000 li yılların başlarındaki krize kadar nokia nın tekelleşmesi önündeki en büyük engeldi. motorola ondan sonra gelirdi. türkiyede sony ile birleşmiş olmasına rağmen distrübütör firmanın batması, sonraki alanın batması büyük darbe vurdu bu firmaya. şu anda grey dediğimiz paralel ithalatçı firmalardan çok bir farkı yok. zaten forumun hareketli alt başlık bölümleri içindede aman aman bi yere sahip değil

yurtdışındada durum pek farklı değil. benim gibi hepsi birarada olsun mantığındaki kişiler açısından şu an bu telefonu en katlanır kılan yön işletim sisteminin 5800 la aynı olması. eğer bu olmasa ilgi bu kadarda olmazdı. ama SE bunuda yeni yazılımlarla farklılaştırma yönünde çalışmaya başlamış görüyorum. henüz bu farklılaşma kabul edilebilir seviyelerde olduğundan satmıyorum. umarım yeni yazılımlarla yeni özellikler kazandırayım derken işletim sistemini özelleştirmeye kalkmaz. yoksa n82 gibi bir alternatifim olduğu sürece hiçbir telefon benim için vazgeçilmez değildir.

diğer bir hususta klüp olma konusu.. hadi kuralım diyenler, kurduğumda, benim işlerimin yoğunluğundan dolayı uğramadığımda topic i canlı tutmadı. mesela atroce nickli ve halilakdere nickli arkadaşlar. halil ile hala telefonla görüşüyorumda o eski canlılığı yok.. tamam 5800 la pekçok konuda aynı olan bir telefon olabilir ve bu telefona lazım programı ordan alıp gidebiliriz ama yüklenen program bazen daha kurulumda hata verirken bazıları kurulsada çalışmayabiliyor. yada direkt uyumsuz diyebiliyor.

ezcümle, bu telefon her açıdan kaybetmeye mahkum bir telefon. yöneticisinden kullanıcı kitlesine ve pazarlama taktiğine kadar.

• Sn.kelmiker,
    Ebay dan TV kablosu aldınız mı?
  • Bu telefon yakın zamanda Türkiyeye gelirmi acaba bilgisi olan varmı birde işletim sistemi nedir bunun
  • Şarj sorununa çözüm olabilir mi?

http://symbian.handster.com/advanced_battery_saver_for_s60.html

google çeviri..
    Uzatın Symbian pil ömrünü% 30'a kadar! pilinizi düşük çok hızlı çalışır zaman gün var mı? senin Symbian günün sonuna kadar sürecek eğer bazen kendi şarj cihazı ve merak unutmak mı? Advanced Battery Saver size pil en iyi şekilde yararlanmak ve daha uzun kalmak bağlı yardımcı olur!

Advanced Battery Saver ile ihtiyaçlarınıza bağlı olarak Symbian fonksiyonları, hizmet ve uygulamanın güç tüketimi ayarlayabilirsiniz. Kullanım Gelişmiş Pil Tasarrufu "pil yiyiciler" her zaman Bluetooth, ışıkları, internet bağlantısı, uygulamalar, vb Ayrıca oluşturabilir ve kaydedebilirsiniz gibi kullanmayın aşağı kesim tarafından Symbian için% 30'a kadar daha fazla uptime almak için Kendi güç tasarruf modlarını özelleştirmek için güç tasarruf kişisel tercihlerine göre.

Pil optimize modları

Gelişmiş Pil tasarrufu aşağıdaki Symbian fonksiyonlar güç tüketimi: ışıklar, titreşim, Bluetooth, internet bağlantısı, ses ve uygulamaları ayarlar.

Üç önceden tanımlanmış güç tasarruf modlarını, Saver kapalı, Temel koruyucu ve Max koruyucu, hızlı bir şekilde enerji tasarrufu sağlayan yapılandırma anahtarı yardım
    Seçeneği olan Symbian fonksiyonları ve uygulamaları kendi ihtiyaçlarınıza göre kapatmaya seçerek pil ömrünü uzatmak için kendi güç tasarruf modlarını tanımlamak için
    Güç tasarrufu grafiği bu önceden tanımlanmış modları ile Seçili güç tasarruf modu için kalan pil ömrünü karşılaştırmanızı sağlar
    Auto-Tasarruf Modu

Auto-koruyucu özelliği ile size otomatik olarak tercih edilen güç tasarruf moduna geçmek için Symbian ayarlayabilirsiniz. Belirtin pil seviyesi (bar olarak) hangi sizi kurtaran güç başlamak istiyorum, ve Advanced Battery Saver dinlenme yapalım.
    Desteklenen diller

Advanced Battery Saver İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca ve Bulgar mevcuttur.

Kayıt Bilgileri
    Deneme sürümü 7 gün ile sınırlıdır. Yazılımın tam sürüm bir kayıt anahtarı satın üzerine sağlanan kilitsiz. Kaydetme anahtar bir lisans olarak mobil Symbian yüklü olması teslim edilir. Tuşu / lisans benzersiz Symbian IMEI dayanmaktadır ve alınamaz ve diğer telefonlar için başvurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: [BTHN]

Bu telefon yakın zamanda Türkiyeye gelirmi acaba bilgisi olan varmı birde işletim sistemi nedir bunun

şu an satışta büroteknikde.paralel ithalat 962 TL
  • @h.sahin evet kablo yu ebay dan aldım.

http://www.buroteknik.com/urun_tanim.asp?urun=53361 burada satışa sunulmuş. paralel bile olsa bir garanti kapsamında olması iyi haber.
  • Sn. kemiker, ihtiyacım bulunan ilgili ürünlerden amazon ve ebaydan nasıl alım yapılıyor+ maliyet ekleniyor mu?
    Sizin önerileriniz nedir.?

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000OUGHMG/ref=pd_luc_chashrec_03_01

http://cgi.ebay.com/HEADSET-HANDSFREE-SONY-ERICSSON-C902-K790i-Satio-/320564225524?cmd=ViewItem&pt=PDA_Accessories&hash=item4aa31de5f4

http://cgi.ebay.com/Holder-Mount-Car-Charger-Case-Sony-Ericsson-Satio-/270610971179?cmd=ViewItem&pt=PDA_Accessories&hash=item3f01abba2b

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.SAHİN -- 23 Temmuz 2010; 11:18:18 >

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.