Şimdi Ara

Sony Ericsson SATIO U1i, 12.1mpx 16:9-16M Renk Ekran!!! (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.300
Cevap
2
Favori
180.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Plan-M

bu Se'yi türkiye getirenler beyin özürlü. Bir telefon çıkıyor, telefonun modası geçiyor, üstüne daha iyi teller çıkıyor, işte o zaman adamlar türkiyeye getiriyor.
    la heryerde satılmaya başladığı zaman burdada başla işte.

Teknik servisi aradım..
    Türkiye de satışta bulunan ve Satio ya eşdeğer ( yazılım vs.) telefon olup olmadığı bilmiyorlar.

örnek : İşbankası işcep uygulamasını yükleyemiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.SAHİN -- 30 Mayıs 2010; 11:53:01 >
  • BEN EN ÇOKTA ANİO NUN GELMESİNİ İSTİYORUM.FİYATI UYGUN TUTARLARSA ÇOK KİŞİ ALIR O CİHAZI
  • işbank, ykb, garanti ve halkbank ın cep şifre uygulamaları sorunsuz çalışıyor bende ...
  • arkadaslar elimdeki kayitli full kutu icerikli siyah satio mu 850 tl satisa sunuyorum almak isteyen arkadaslar pm yoluyla bana ulassin saygilar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: problematik

işbank, ykb, garanti ve halkbank ın cep şifre uygulamaları sorunsuz çalışıyor bende ...

İş bankası cep Anahtarı kullanıyorum..

İŞCEP uygulamasını yüklenmiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.SAHİN

quote:

işbank, ykb, garanti ve halkbank ın cep şifre uygulamaları sorunsuz çalışıyor bende ...

Sorunsuz iki defa yükledim. Yüklenememe sorunu konusunda bilgi verebilir misin? Bu sanırım internet bağlantısı ile ilgili olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plan-M

bu Se'yi türkiye getirenler beyin özürlü. Bir telefon çıkıyor, telefonun modası geçiyor, üstüne daha iyi teller çıkıyor, işte o zaman adamlar türkiyeye getiriyor.
    la heryerde satılmaya başladığı zaman burdada başla işte.

ellerinde kalanları getiriyorlar desek daha doğru olur.
  • merhaba arkadaslar temmuzun 7sinde iki adet satio almayi dusunuyorum simdiden baslayayim arastirmaya dedim verebilecegim maksimum tutar 1600tl olacak bu fiyata alabilir miyim ilk tercihim dogubank zira alisveris yapmadim internetten daha once ama kayit problemi cikarsa sorun olur benim icin bu yuzden cekiniyorum siz ne onerirsiniz onun haricinde u1 ile u1i ne fark vardir tam olarak birde pazarlik edebilme acisindan ayni yerden sifir mi almaliyim yoksa ayri ayri ikinci el mi almaliyim yardimlariniz cok makbule gececek
  • quote:
    quote:
    Sorunsuz iki defa yükledim. Yüklenememe sorunu konusunda bilgi verebilir misin? Bu sanırım internet bağlantısı ile ilgili olmalı
    -----

Sayın problematik,
    internekten işcep ugulamasını bugün 3. defa denedim, 2 mesajda adres hatası olarak uyarı verdi ve yüklemedi.

3.mesajda " Telefonuz işçep'i desteklemiyor yeni sürüm için lütfen daha sonra tekrar deneyiniz"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.SAHİN -- 4 Haziran 2010; 9:16:52 >
  • acaba satio için mms gprs ayarını yapabilen varmı? denedim bi türlü olmadı :(
  • Foto çekimlerinde 12 MP ile diğer 2,5,9,10 MP arasında ebat hariç foto kalitesinde değişiklik varmı?
  • quote:

quote:
    quote:
    -----

Sayın problematik,
    internekten işcep ugulamasını bugün 3. defa denedim, 2 mesajda adres hatası olarak uyarı verdi ve yüklemedi.

3.mesajda " Telefonuz işçep'i desteklemiyor yeni sürüm için lütfen daha sonra tekrar deneyiniz"

eğer internet ayarlarınızı yaptıysanız, ozaman size banka tarafından gönderilen link te bir sıkıntı var demektir. Banka ile bağlantıya geçip, linki eksiksiz almayı deneyin derim.

• arkadaslar 2 ay once aldigim siyah renkli satiomu full kutu icerikli haliyle 800tl satisa sundum. Istanbul ici elden almak isteyen arkadaslara cok azda olsa ufak bir ikramim olur sizlere ve sevdiklerinize duyrulur....
  • quote:

Foto çekimlerinde 12 MP ile diğer 2,5,9,10 MP arasında ebat hariç foto kalitesinde değişiklik varmı?

??
  • quote:

http://mobil.isbank.com.tr/dist50s/1006091207454KCKGCFP4FNB.tr?v=C
    Deneyin ltf

Yardımlarınız için tşk..

Fakat ilgili linteki dosta cep anahtar için..

İŞCEP kuramıyorum..
  • Merhaba arkadaslar, bende araniza yeni katiliyorum. Sony Ericsson Satio kullanicisiyim. Ekranda net gorunebilecek sekilde Kullanici tanimli cagri resmi yukleyebiliyor muyuz bilgisi olan var mi acaba ? Atıyorum X sahsina resim yuklemek istiyorum ve X sahsi aradiginda o resmin ekranda gorulmesini istiyorum. Yardiminizi bekliyorum. Simdiden tesekkurler.
  • Türkçe dil yüklü olmayan Satio yada Vivaz ları türkçe full yazılım yükleme!

http://www.mobil-forum.com/sony-ericsson-yazilim-bolumu/26216-satio-ve-vivaz-icin-turkce-dil-yukleme.html
  • Satio lar satıldı mı?

Kimse uğramıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelmiker

satio nun çok yönlü şarj avantajı var

mesela data kablosuyla usb den, hatta fm transmitter varsa arabadan, lcd televizyonun usb sinden.. seçenek çok. ben data kablomla geziyorum sorun olmuyor.. tek sorun şarj tam bitmeden bir usb ye takarsan işin kolay olur ama konuşmak için biraz dolmasını beklemelisin.. zira sürekli şarj oluyor diye bağırabiliyor.

fm transmitter den şarj yapamadım.!!
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.