Şimdi Ara

Sony Ericsson SATIO U1i, 12.1mpx 16:9-16M Renk Ekran!!! (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.300
Cevap
2
Favori
180.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar fan klup e mesaj yazamadım nasıl üye olacağız:))
  • istemen ve paylaşımda bulunman yeterli. tıpkı buraya mesaj yazar gibi yazabilirsin.

seni de ekliyorum listeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelmiker

sanırım üye paylaşımlarını mesaj linki kopyalayarak çözmek daha iyi olur. tavsiyeni geç okudum yazanlar yazmış paylaşımlar başlamış bile

Ben yazana kadar kimse yazmamıştı. neyse
  • internete wifi ile bağlanırken ağ geçidi yanıt vermiyor diyor neden acaba?
  • ya ben yine mesaj atamıyorum ve yazılan mesajları göremiyorum fan clup de, eksik bişimi yapıyorum acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

ya ben yine mesaj atamıyorum ve yazılan mesajları göremiyorum fan clup de, eksik bişimi yapıyorum acaba?

yarım saat kadar önce attım bi mesaj..sorun yok, tekrar dene bence..buraya atbildiğine göre orayada atarsın..:)
  • Merhaba;

Bende satio cu olarak aranıza katılmış bulunmaktayım.. 2. el 1 aylık aldım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.SAHİN -- 28 Haziran 2010; 10:44:22 >
  • türkiye ye ne zaman gelecek bu tel????????????
  • şöyle bi aloo diyelim..satiocular uyuyomu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazeyh

şöyle bi aloo diyelim..satiocular uyuyomu

• Cepten İnternete bağlandığımda Quickoffice yeni sürüm indirdim ve ingilizce oldu..

Türkçe nasıl yaparım..??
  • Arkadaşlar şu an yurtdışındayım ve SATIO ile xperia x10 arasında kararsız kaldım.

Tl bazında fiyatlar:

x10 : 925 TL
    SATIO : 900 TL civarında.

1 saatlik zamanım var. tavsiye noktasında bilgisi ve fikri olan arkadaşlar 1 saat içinde yorumlarını belirtirse çok memnun olacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alaz1903 -- 7 Mayıs 2010; 16:05:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAR@N

Arkadaşlar şu an yurtdışındayım ve SATIO ile xperia x10 arasında kararsız kaldım.

Tl bazında fiyatlar:

x10 : 925 TL
    SATIO : 900 TL civarında.

1 saatlik zamanım var. tavsiye noktasında bilgisi ve fikri olan arkadaşlar 1 saat içinde yorumlarını belirtirse çok memnun olacağım.

Ne için aldığınız önemli , foto sizin için önemliyse satio derim , ancak x10 un da işletim sistemi çok iyi , ekran daha büyük vs..
  • Yahu bir aralar satio toplatılıyor haberi okumuştum doğrumuydu.
    Birde soru sorayım başlığı değil ama yine de sorayım :)740 tl ye hızlıalcom'dan w995 sibarişi verdim, pazartesi ye kadar cayma hakkım var ,idou gittigidiyor da 1000tl civarın da acep 250 tl fazla paraya idou değer mi.
    Ayrıca karıştırıyorum bu telefonun adı satio mu yoksa idou mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: rpm7200

Yahu bir aralar satio toplatılıyor haberi okumuştum doğrumuydu.
    Birde soru sorayım başlığı değil ama yine de sorayım :)740 tl ye hızlıalcom'dan w995 sibarişi verdim, pazartesi ye kadar cayma hakkım var ,idou gittigidiyor da 1000tl civarın da acep 250 tl fazla paraya idou değer mi.
    Ayrıca karıştırıyorum bu telefonun adı satio mu yoksa idou mu

Toplatılmış ve yeni sürümler piyasaya sürülmüş..
    Tercih sözkanosu fakat Ben satio (idou) derim.. değer..
    Her ikiside aynı ürün, ilk çıktığında idou adında piyasaya sürülmüş ve sonra Stio U1 olarak devam edilmektedir.

Ayrıca sahibinden.com 900 tl ye satılıyor..
    http://www.sahibinden.com/search.php?b[search]=satio_idou_&c=112101

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.SAHİN -- 8 Mayıs 2010; 1:20:07 >

• arkadaşlar satio da wifi nin kesilmesi acaba neden kaynaklanıyor? wifi ye bağlandıktan 1 dakika sonra bağlantı otomatik kesiliyor.
  • Bağlantı ayarlarında bağlantı süresi ile ilgili ayar var. 1-3 dk gibi ayarlama yapılmaktadır.
  • DIKKAT: Ben 5.5 ay once SE SATIO almistim dogubanktan. Zaten ilk sayfalara bakarsaniz orda bir suru yorumumu gorursunuz... Kayit ettirilmesi icin ustune 100 TL verdim. 5.5 ay sonra telefon kapandi. imei sorgulama sitesinden baktim telefon kayit disi gorunuyor(kayit edildikten sonra "yurtdisindan gelen telefon kayitli" seklinde gorunuyordu). Telekominikasyon kurumunu aradim bana dediler ki sahte pasaportla kayit yaptirilmis. Simdi baska pasaportla da kayit yaptiramiyorum. Dogubankta aldigim yere gittim bana diyorlar ki o pasaportu ben simdi nerden bulayim. Bana yeni pasaport getirirsen ben telefonunu tekrar kayit ettiririm diyor. Su anda telefonum kapali... Artik pasaport goturmeye de korkuyorum. Sonra benim adima o pasaportla baska isler de yapabilirler diye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: supercimbom

DIKKAT: Ben 5.5 ay once SE SATIO almistim dogubanktan. Zaten ilk sayfalara bakarsaniz orda bir suru yorumumu gorursunuz... Kayit ettirilmesi icin ustune 100 TL verdim. 5.5 ay sonra telefon kapandi. imei sorgulama sitesinden baktim telefon kayit disi gorunuyor(kayit edildikten sonra "yurtdisindan gelen telefon kayitli" seklinde gorunuyordu). Telekominikasyon kurumunu aradim bana dediler ki sahte pasaportla kayit yaptirilmis. Simdi baska pasaportla da kayit yaptiramiyorum. Dogubankta aldigim yere gittim bana diyorlar ki o pasaportu ben simdi nerden bulayim. Bana yeni pasaport getirirsen ben telefonunu tekrar kayit ettiririm diyor. Su anda telefonum kapali... Artik pasaport goturmeye de korkuyorum. Sonra benim adima o pasaportla baska isler de yapabilirler diye...

dostum kayıt ettirdikten sonra ki kayıt işlemini gsm firmaları avea trkcl ve vodafon için bu işlemi yapan yerler 5 dk da hallediyor ve daha sonra tel in sürekli kayıt altında olması için bazı evraklar daha istiyor emniyete falan yönlendiriyorlar. bu işemi yapmadıysan tel yurt dışndan misafir girişi yapmş biri için kayırt altına alnmş görünyor ve 6 ay sonra kapanıyor yönlendirme sonunda evrakları tamamlarsan yolcu beraberinde getirilen tel olarak kayıt altına giriyor tel ve sürekli açık oluyor ve kapanma şansı 0 a iniyor tabi imei kopyalanp bi tele konmassa elinde evrak falan varsa dogubank a git durumu anlat derim büyük ihtimalle benm dediğim yada bi trkcll vodafon avea merkezine git durumu anlat benm dediğimin aynısını diyecekler sana.

• Merhaba;

Cihazı 2.el aldım, yurt dışından 3 ay önce getirmiş ve pasaport kaydını yaptırmıştır.

http://imei.tk.gov.tr/sorgu/imeisorgu.php
    Cihazda bulunan IMEI numarasını adresten sorgulamada yurt dışından yolcu beraberinde kayıtlı olduğu gözükmektedir.

ilgili cihazın kapanma olasılığı var mı?
    ( Cihazın icerisinde ve arkasında bulunan IMEI numaraları aynı)
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.