:))) fun clup isine sevindim :))) hayirli olsun simdiden peki arkadaslar daha oncede sordum bu yotube icin dns ayarlarini degistire bilen oldumu :)) yapa bilen varsa anlatirsa sevinirim.
kelmiker arkadasim tesekkurler sayen de hotmail hesabima wifi destegiyle baglana biliyorum :)) simdi sirada su dns ayarlarini nasil degistire bilecegimi bulma bide su skyfire yukledim fakat sory.skyfire cannot provide service in your country at this time diye bir hata verdi ( sory.skyfire ülkenizde şu anda hizmet sağlayamamaktadır) diye bir hata verdi sizlerdede verdimi bilmiyorum bide bazi arkadaslar serfitika olayindan bahsetmis serfitika olayi ne oluyor nasil yapiliyor bu bikereye mahsusmu eger bikereye mahsussa ben telefonu 2.el aldim bunun yapilip yapilmadigini nasil anlaya bilirim....
Arkadaslar bende bugun satio aldim yazilim surumu olarak r1ca037 ozel surum olarakta r1ba028 bunlar enson surumlermi yoksa guncellemem gerekiyomu ve bu konularda cahilim birazda kusuruma bakmayin bu isi nasil yapicam anlatabilirmisiniz
quote:
Orijinalden alıntı: kader123
kelmiker arkadasim tesekkurler sayen de hotmail hesabima wifi destegiyle baglana biliyorum :)) simdi sirada su dns ayarlarini nasil degistire bilecegimi bulma bide su skyfire yukledim fakat sory.skyfire cannot provide service in your country at this time diye bir hata verdi ( sory.skyfire ülkenizde şu anda hizmet sağlayamamaktadır) diye bir hata verdi sizlerdede verdimi bilmiyorum bide bazi arkadaslar serfitika olayindan bahsetmis serfitika olayi ne oluyor nasil yapiliyor bu bikereye mahsusmu eger bikereye mahsussa ben telefonu 2.el aldim bunun yapilip yapilmadigini nasil anlaya bilirim....
satio kullanmıyorum ama sony ericson pc suite programında dns ile ilgili ayarlar var. biraz kurcala.
e posta kutusu tanımlarken gelen ve giden sunucusunu soruyor, buralara ne yazmak gerekiyo?
youtube izlemek için dns i değiştirmene gerek yok, skyfire ı kurman yeterli, bnde aynı hatayı aldım. ancak sayfanın yukarısında kelmiker arkadşımz çözüm sundu bu olaya. o adımı uygularsan sorunsuz çalışıyo.
sertifika olayını dahttp://cer.opda.cn/en/ sitesinden halledebilirsin. ordan imei numaranı girerek başvuruda bulun, sonrasında birkaç saat içerisinde başvurun onaylandıktan sonra sana verilecek olan cer ve key dosyalarını kullanarak uygulamaları sign edebilirsin. takılırsan gene sor
şuan bizim ülkemizde kullanabileceğin en güncel sürüm r2ak006. seninki güncel değil şuanda, SE update manager ile güncelleştirebilirsin. programı SE ni sitesinden indir kur. adımları tek tek takip et program seni yönlendirecek zaten. takılırsan sorarsın, kolay gelsin
hotmail ayarlari sorunsuzca aliyorum. gelen ayarlari:
kullanici adi:...........hotmail.com parola:****** gelen e-posta sunucusu: pop3.live.com erisim noktasi: varsayilan baglanti ( ben wifi alabilmem icin yaptim) posta kutusu adi: posta kutusu adi posta kutusu turu: pop3 guvenlik:SSL/TLS PORT:varsayilan
giden ayarlari :
e posta adresi:...........hotmail.com giden e-posta sunucusu: smtp.live.com
arkadaslar telefonla uyumlu msn live yada benzeri msn programi bulan oldumu bulan link vere bilirmi.
Arkadaşlar bu telefon ve. htc legend de karasız oldum.. biraz yardımcı olabilir misiniz.
1- ekran parlaklıgı, camera ve video konusu bariz legend den çok daha iyi.
2- dokunmatik konusunda biraz bilgi yani nasıl algılıyor..
3- ses konusunda.kulaklıkta ve dısarıya verdigi ses nasıl..
4- Multimedia menüsü cok kullanıslı gözüküyor. bu konudada bilgi istiyorum..
5- oyun oynanışı nasıl? ..
6- program destegi..
7- cihazın görünüşü nasıl gözüküyor. ayrı bir havası var mı? kalınlık hissediliyor mu? malzeme kalitesi..
8- video oynatma performansı.. internette gezinme ve internette video oynatma
yanımda taşıabilecegim. fotograf konusunda basarılı, müzik dinlemede başarılı olsun istiyorum. htc legend ve satio arasında kaldım. diğer telefonları eledim..
htc legend ve satio arasında kalma sebebim. tam istedigim ölcülerde. ne çok büyük ne çok geniş .. ekran büyüklügü olarak satio daha fazla. daha iyi. diğer teller çok büyük mesela iphone baya büyük ve geniş. işletim sistemi oldugu sürece farketmez. tabi android daha iyi. bana göre sonra winmo sonra symbian ama farketmez işletim sistemi var. satio ile nette gezinirken ram hatası alınıyor mu.. malum teli bikere alıcam. en az 3 4 sene kullancam. se saglamlık konusunda başarılı. tabi güncellemelerde oluyo. ileride legend camera konusunda bi işe yaramıcak. cünkü hd oluyor yavas yavas. bana göre video konusunda satio çok ama çok iyi bir tel.. biraz fazla konstm ama bilgi verirseniz sevinirim arkdslar :)
msqonn
bazı soruların cevabını vermişsin kendin zaten kalanına ben cevap vereyim
. dokunmatik baskı uygulanınca algılayan tarzdan, yani resisitive. özellikle yeni yazılımlarla oldukça hassasiyet kazandı
. ses konusunda kulaklıktan başarısız. ancak dışarıya verdiği ses tatmin edici.
. multimedia dan neyi kastettiğini anlamadım
. oyunkonusunda 3D lerde çok başarılı. arka sayfada ferrari GT oyunu yüksek grafik kalitesinde, büyük boyutlu bir yarış oyunu. hiç takılmadan kilitlemeden rahatlıkla oynanabiliyor.
. program konusunda 5800 rüzgarini arkasına aldığından, sıkıntı yok. ancak nadiren bazılarının yüklenmesi ve ve çalışması sorunlu olabiliyor, call record gibi.
. malzeme kalitesi çok iyi. kalınlık konusunda bence üst bölümü kalın alt bölümü ince yaparak aslında kameranın korunmasında şık fakat görünümde biraz garip bir hal almış. ancak herşeye rağmen şeklini gözardı ettirecek özellikleri var, çünkü o kalınlığın sebebi xenon flash. yinede bence bütünüyle kalın olsada alırdım
. video performansı süper. özellikle son yazılımla birlikte wvga çekim desteği geldiki, bu devrim sayılabilecek bir bir olay. ancak oynatma konusunda sadece satio değil 5800 gibi tüm s60v5ler sıkıntılı. bazı playerler mevcut ancak core player gibi bir oynatıcı henüz destekleyen yazılım çıkarmadı.
. internet konusunda dahili web browseri oldukça başarılı. ancak yetersiz kaldığı konularda, yardımcı yazılımlar mevcut. flash lite 3.1 kendinden yüklü geliyor. yetersiz kalınması durumunda (youtube yada faceebook taki videolarda vb) skyfire devreye giriyor. yada opera da çeşit olarak iyi bence.
Şöyle bi nokiyayı gezdimde n900 ve 5800,ı nokia kullandığım eski günler geldi aklıma,bilindik sorunlarla uğraşıyorlar.Paylaşımlar güzel ama cihazların sorunları hiç bitmiyor. Allah kolaylık versin...
arkadaslar guzell bir site buldumhttp://www.umnet.com/ icersinde programl,tema,zilsesi,video tema yani telefonla ilgili ne ararsaniz hersey mevcut hatta heryerde arayip bulamadigim msnlive programini bile orda buldum baya guzell.
Uzun araştırmalarm sonucu karar verdm satioya.. hatta gittm doğubanka fiyatlara baktım.. 900 liraya veriyolar kayıtsızı,, kayıtlı ise 1000 lira.. sizce fiyatı nasıl? yoksa biraz daha bekliyimi
sahibiden sitesinede bak derim daha uyguna kayitli bulabilirsin bence...
Hayırlı olsun. Bence bir kaç tane daha mesaj yaz (boş mesajda olabilir) fun kılap konusuna kimse yazmadan. Paylaşımların hepsinin İlk sayfaya taşırsın. Tüm paylaşımları tek mesaja sığdırmak zor olur. Tabiki paylaşımlar olursa.
sanırım üye paylaşımlarını mesaj linki kopyalayarak çözmek daha iyi olur. tavsiyeni geç okudum yazanlar yazmış paylaşımlar başlamış bile
quote:
Orijinalden alıntı: sasa_iliç
quote:
Orijinalden alıntı: melantis
Arkadaş az önce gözümün önünde 5800 ı güncelleştirdi wifi den, alet kinetik kaydırma özelliği kazandı, Satioda neden yapmadılar
bu özellik ne işe yarıyor ki bende 5800 da var katkısı ne acaba?
Yani menüde falan aşağı yukarı hareket için yandaki barı tutup aşağı yukarı kaydırmana gerek kalmadan direkt menü üzerinde parmağını yukarı aşağı kaydırma özelliği.
Kısacası İphone, android ve windows lu tellerdeki özellik.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sasa_iliç
quote:
Arkadaş az önce gözümün önünde 5800 ı güncelleştirdi wifi den, alet kinetik kaydırma özelliği kazandı, Satioda neden yapmadılar
bu özellik ne işe yarıyor ki bende 5800 da var katkısı ne acaba?
Yani menüde falan aşağı yukarı hareket için yandaki barı tutup aşağı yukarı kaydırmana gerek kalmadan direkt menü üzerinde parmağını yukarı aşağı kaydırma özelliği.
Kısacası İphone, android ve windows lu tellerdeki özellik.
Arkadaşım bu özellik zaten var..benmi yanılıyorum,ben bar mar tutmuyorum,ekran üzerinde parmağımı kaydırarak geçiş yapıyorum..