atroce fotolar gayet başarılı, satio gerçekten çok iyi çekmiş , sadece son fotoda flash ı nın çok fazla etkili olmadığı görülüyor .
arkadaslar ben se satio ve aino arasinda kaldim ikisi arasinda gidip geliyorum yardimci olursaniz sevinirim.
kader123
Aino ile satio iki farklı telefon bende ikisi arasında kaldım alırken ama aradaki farkı verip bence satio al çünkü her konuda üstün ainodan ekarh.foto vb
iyi çekmiş satio kamerası iyi wifi gps de var ekran da iyi dokunmatiği de iyi. o zaman alınır kesnlikle bu telefon yurt dışında ne kadar fiyatları hollanda mesela. olmazsa satarım c510 u para biriktirip yurt dısından alırız bi satio
@hazeyh; teşekkürler hocam karışma yok baya iyi çekiyor=)
@chaviourknight; flashı aslında iyi daha iyi resimler çekip koyarım
biraz daha resim
quote:
Orijinalden alıntı: xSenSx
ya arkadaşlar verilen linklerden flash lite 3.1 i çektim başka bi yerden de çektim sertifika hatası alıyorm :S bitek bu deil bi kaç programda daha aldım bu sorunu nası geçeriz :S bir türlü çıkamadım işin içinden.
yokmu yardım edecek bir arkadaş bana ya :(
dostum arka sayfalardada konusu geçti. bu telefonun flashlite desteği kendi yazzılımından ibaret. diğerlerini naparsan yap yükleyemezsin. skyfire yi önerecektim ama onunda songünlerde ülke desteği mavalı çıktı ve yalan oldu. operayla idare edecen artık.
kelmiker sağolasn teşekkür ederim cevabın için ama bu sertifika sorununu bi programda da yaşıyorm gene bi kaç sayfa arkada bir arkadaş shell vs gibi bişi ismi program vermiş menü widget vs vs oluşturmak için onu kurmak istediğimde de aynı sorunu yaşıyorm reis arkadaşın sitesinde de war programlar ordan da çözemedim imzasız program opda mopda neyse bu olayı yapmamız şartmı bunları yüklemek için ya daha basit bir yolu yokmudur bu işin. sis dosyasını at çalıştır geç gibi :D walla sinir etti dünden beri ya bi garmin i yükleyebildim bide tema sorunsuz olarak diğer ne denediysem sertifika hatası alıyorm sürekli.
peki kullanan arkadaslar bir sorum olacak bu telefonda flash destegi varmi internetteki videolari izleye biliyormusunuz...
kardeş ilk olarak karşılaştırma için ellerine sağlık.. satio gerçekten harika bir telefon.. gerek kamera gerek multimedya özellikleri ile.. ama yinede.. digicamlarla yarışamıcak kadar kötü.. satio resimlerde bazı yerlerde gerçek renklerden uzaklaşıyor ya çok koyu çekiyor yada çok renkli samsung ise her resimde.. normal rengi vermeyi başarmış.. ama yinde cep telefonu vs digicam karşılaştırması olduğunu unuymayalım..
quote:
Orijinalden alıntı: atroce
dün bikaç resim çektim karşılaştırmaya yönelik o kadar çok aman aman dikkat etmedim ama yinede size fikir verir
SE Satio - Samsung IT100(12mp)
satio
IT100
satio
IT100
satio
IT100
satio
IT100
arkadaslar telefonda beceremedıgım ıkı sey var onları sıze sorıyım bırıncısı arkaplanda calısan programları programa gırmeden kapatmanın bır yolu nedır eskı telımde c tusu vardı malum bunda öle bısey yok ıkıncısı bır arkadas medya sunucusunun medıa player aracılıgıyla paylasımı sagladıgını soylemıstı ben beceremedım acıkcası onu bılen varmı
hollanda fiyatı nedir bi bilginiz var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: kelmiker
dostum arka sayfalardada konusu geçti. bu telefonun flashlite desteği kendi yazzılımından ibaret. diğerlerini naparsan yap yükleyemezsin. skyfire yi önerecektim ama onunda songünlerde ülke desteği mavalı çıktı ve yalan oldu. operayla idare edecen artık.
Hocam enteresan .... bende skyfire cayırcayır çalışıyor .. anladığım kadarıyla çözülmemiş problemin ... nasıl yardımcı olabilirim ?? skyfire da streaming videolar da çalışıyor bende...
valla sen şanslı olanlardansın.. nette biraz araştırdım, eskiden çalışanlar bile şu an hata mesajı alıyor
se nin playnow arenasina bir yaris oyunu gelmis... Yukledim , baya kaliteli ve guzel... Bu arada bu mesaji satio ile yaziyorum.
Türkiyede yok demi satışı arkadaş satio nun?
skyfire yeni versiyondaki country problemi çözülmüş
buradaki dosyayı indiriyorsunuz telefonunuzdan c:\data\skyfire klasörünün içine kopyalayıp sorulan soruya evet diyorsunuz ve muhteşem youtube videoları ve flash desteği gereken siteleri rahat geziyorsunuz