acaba yeni ne var.. bu arada yeni versiyon yükleyenlere kötü haber.. ciha hacklenemiyor şimdilik. ilerde düzelir sanıyorum ancak hackerlerin ve programmerlerin pek gözdesi olmadığından ne olur bilemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: problematik
Kısa not :Bu arada bu yeni versiyonla gelen media server şu işe yarıyormuş ; telefonda bu uygulamayı açıp, PC nizdeki win. media playerı açarsanız ordada U1 seçtiğinizde telefondaki tüm medya dosyalarınızı PC niz de kullanabiliyormuşsunuz.
BU BİLGİ TELEFONUN DLNA TARZI BİR DESTEĞİNİN OLDUĞUNU GÖSTERİR. TEŞEKKÜRLER BENDE NE İŞE YARIYOR DİYORDUM
satio foto
bir tane daha..
foto diye buna denir.. paylaşım için teşekkürler
ne demek.. Ama bu makine ile foto çekmekte bi ayrı zevk..hakikaten güzel resimler çekiyor..bu forumda birde halilakdere vardı kayıplarda şimdi.. bu shell in proğramını imzalayıp kurdum cihaz xperia x2 nin görünümünü aldı..bayada hoş ama biraz noksanları var
halil şu an msn de bana bişeyler yazıyordu.. söyledim, geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: hazeyh
ne demek.. Ama bu makine ile foto çekmekte bi ayrı zevk..hakikaten güzel resimler çekiyor..bu forumda birde halilakdere vardı kayıplarda şimdi.. bu shell in proğramını imzalayıp kurdum cihaz xperia x2 nin görünümünü aldı..bayada hoş ama biraz noksanları var
KARDEŞ, BAK BEN BURDAYIM KAYIP DEĞİLİM, SİZİ UNUTURMUYUM HİÇ.
burda olman yetmez.. paylaşımda yapmalısın
quote:
Orijinalden alıntı: halilakdere
quote:
Orijinalden alıntı: hazeyh
KARDEŞ, BAK BEN BURDAYIM KAYIP DEĞİLİM, SİZİ UNUTURMUYUM HİÇ.
hoş geldin :) şarj işini ne yaptın düzelme oldumu..bendeki normal kullanmalarda iki gün net gidiyor. Ama dediğim gibi insan bu cihazı kurcalamadanda duramıyor..
Şöyle Net bir fikir vermesi açısında yeşillikli meşillikli manzara fotoğrafı ekleyebilir misiniz?
ya bi önerim olucak bnde bi kaç günlük satio kullanıcısıyım bundan önce w810i wardı ne bilim s60 var telefn da ve daha önce tecrübem yok :D şu paylaşımları veprogram yüklemeleri vs vs hakkındaki bilgileri bi başlık altında toplasak olmazmı ? hem bulunması daha kolay olur :)
quote:
Orijinalden alıntı: xSenSx
ya bi önerim olucak bnde bi kaç günlük satio kullanıcısıyım bundan önce w810i wardı ne bilim s60 var telefn da ve daha önce tecrübem yok :D şu paylaşımları veprogram yüklemeleri vs vs hakkındaki bilgileri bi başlık altında toplasak olmazmı ? hem bulunması daha kolay olur :)
dedikki fun club olalım.. gönüllü 10 kişi aradık kimse oralı olmadı.. topu topu 5 kişi evet dedi.. ama şu foruma gelip gidenlere bi baksa 20 yi bulur alıpda giden
kardeş ne yaptım ne ettim olmadı, hiç konuşmazsam bir gün veya 30 saat kadar anca gidiyor, garip bir olay seninki çözemedim, bu arada kelmiker kardeşim bak bu sabah sapanca'da bu kedi ile birlikte kahvaltı yaptık :) pek ustaca bir çekim yapmadım ama idare eder.
hangi modda çekildi bu resim
bizim telefonlar için zip managerhttp://gallery.mobile9.com/f/45372/ yüklerken telefonunuza uygun değil vs. diyor ama aldırmayın cayır cayır çalışıyor...
arkadaaşlar kusura bakmazsanız bir sorum olacak İphone 3gs kullanıyorum ilk çıktığı zaman aldım,Uzun süredirde bu telefonu takip ediyorum daha önce iphone kullanıpda Satio kullanan arkadaşlar varsa önerileri nelerdir,İphone verip satio alınırmı?