Şimdi Ara

Sony Ericsson SATIO U1i, 12.1mpx 16:9-16M Renk Ekran!!! (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.300
Cevap
2
Favori
180.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kelmiker
    hangi modda çekildi bu resim

kardeş otomatik modu kullandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: agabaran
    arkadaaşlar kusura bakmazsanız bir sorum olacak İphone 3gs kullanıyorum ilk çıktığı zaman aldım,Uzun süredirde bu telefonu takip ediyorum daha önce iphone kullanıpda Satio kullanan arkadaşlar varsa önerileri nelerdir,İphone verip satio alınırmı?

arkadaşım eski iphone kullanıcısıyım ama iphoneye anca 15 gün dayanabildim. Bence SATIO
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilakdere

quote:

arkadaaşlar kusura bakmazsanız bir sorum olacak İphone 3gs kullanıyorum ilk çıktığı zaman aldım,Uzun süredirde bu telefonu takip ediyorum daha önce iphone kullanıpda Satio kullanan arkadaşlar varsa önerileri nelerdir,İphone verip satio alınırmı?

arkadaşım eski iphone kullanıcısıyım ama iphoneye anca 15 gün dayanabildim. Bence SATIO

bizzat ikisini aynı anda kıyaslamış biri olarak, bencede satio.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: halilakdere

quote:

bizzat ikisini aynı anda kıyaslamış biri olarak, bencede satio.

Teşekkürler birde yakondan görüp karar vermeli,ihone kullandıktan sonra satio eksik kalır diye düşünüyordum en azından dokunmatik ekran olayında ama görüp kullanmadan karar veremeyecem anlasılan.

• nerdesinizz..yokmu paylaşımlar,amma öksüz kalmış satio..böyle güzel bi cihaz, iki haftadır kullanıyorum sorunsuz..
    İPHONE gördüğüm kadarı ile dokunmatik konusunda iyi..devede kulak misali satio diğer multimedya özellikleri ile baya bi önde. video hd kayıt mükemmel, video performansı kesinlikle on numara
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xSenSx

ya bi önerim olucak bnde bi kaç günlük satio kullanıcısıyım bundan önce w810i wardı ne bilim s60 var telefn da ve daha önce tecrübem yok :D şu paylaşımları veprogram yüklemeleri vs vs hakkındaki bilgileri bi başlık altında toplasak olmazmı ? hem bulunması daha kolay olur :)

dedikki fun club olalım.. gönüllü 10 kişi aradık kimse oralı olmadı.. topu topu 5 kişi evet dedi.. ama şu foruma gelip gidenlere bi baksa 20 yi bulur alıpda giden

ya ne bilim ben nokia flan kullanmadım pek fazla 3310u saymassak bide 341u :D w810i kullandım 3 sene kadar sonra satio geldi elime 1 haftadır daha kayıt dışı hatta pasaportu bekliyorum :D yabancı olduğum için sölemiştim en azından paylaşımlar bi yerde toplanır kurulum anlatımlar falan bilmeyen benim gibi mutlaka olacaktır ve çok daha faydalı olur bu başlıkta resmens amanlıkta iğne aramaya benziyor artık bişiler buLmk :S

• <Sürekli söylüyorum yşine söyleyceğim Şuan Türkiyede SATIO ile karşılaştırabileceğim hiç bir telefon bulunmuyor karşılaştırma söz konusu olursa iphone sadece douknamitk hassasiyetinde geçer satio yu diğer türlü ipohe yanına bile uğrayamaz satio'nun
  • quote:

Orijinalden alıntı: atroce

arkadaşlar garmini yükledim sorunsuz program açılıyo ancak, haritayı gör dediğim no map yazıyor ve gps sinyali alamıyorm

bnde bu sorunun aynısını yaşıyorum,http://www.reis-ieagles.com/gps-ve-navigasyon/garmin-mobile-xt-v5-00-50-kurulum-kilavuzu-by-reis-i-eagles-t1425.html sitesinde bahsedildiği gibi kurlumu gerçeklştrdim ancak gnede haritayı görmüyor. yardımcı olabilirseniz sevinirm

• quote:

Orijinalden alıntı: Erisma

quote:

Orijinalden alıntı: atroce

arkadaşlar garmini yükledim sorunsuz program açılıyo ancak, haritayı gör dediğim no map yazıyor ve gps sinyali alamıyorm

bnde bu sorunun aynısını yaşıyorum,http://www.reis-ieagles.com/gps-ve-navigasyon/garmin-mobile-xt-v5-00-50-kurulum-kilavuzu-by-reis-i-eagles-t1425.html sitesinde bahsedildiği gibi kurlumu gerçeklştrdim ancak gnede haritayı görmüyor. yardımcı olabilirseniz sevinirm

kurulumu hatasız yaptıysan, açık havada dene bi bende diyorum niye olmuyo gps sinyali almıyomuş haritayı gör de ve 3 4 dakka bekle

• quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

Oyun

Ferrari GT Evolution HD

Sony Ericsson SATIO U1i, 12.1mpx 16:9-16M Renk Ekran!!!

Geliştirici: Gameloft
    Dil: İngilizce
    Uyumluluk: (Satio, Vivaz, Vivaz Pro) Symbian9.4

Bu efsanevi Model dahil, 26 el,: F430, Enzo Ferrari, Testarossa, 250 GTO ve yeni Ferrari Kaliforniya.Dlya bir Ferrari ve bazı çılgın hız rüya yaşayan seçebilirsiniz, sana lüks otomobiller artık bir yolculuk almak ve temas ediyorsunuz bu igru.Nu reçete -arka?
    Özellikler:
    Grafik Stunning.
    -26 Lüks arabalar.
    -Gerçekçi hava koşulları.
    -Rahat yönetimi.
    dünyada -5 İlginç yollar

http://depositfiles.com/en/files/f6tnop5h7

şu oyunu telefona attım yüklemeye çalıştım, bikaç dakka yüklemeye hazırlanıyor diyor sonra hiç bişey olmuyor çözemedim

• atroce yüklemeyeçalıştığın oyun harika grafikleri olan bir oyun. yüklemeden önce sertifikanla imzala öyle kur. ayrıca kurulum sırasında yükleme yerini hafıza kartı yap
  • Beyler bu telefon Türkiye'de satılıyor mu? Ben hiç bir yerde göremedim bu telefonu? Sony Ericsson sitesine koymayı biliyor ama
  • quote:

atroce yüklemeyeçalıştığın oyun harika grafikleri olan bir oyun. yüklemeden önce sertifikanla imzala öyle kur. ayrıca kurulum sırasında yükleme yerini hafıza kartı yap

kelmiker kardeşim, çin sitesinden sertifika için giriş yaptım,iki gün sonrada bu site üzerinden direk sertifika sorunu olan proramı masa üstünden işaretleyip entırledim ,bir kaç dakika içinde benim adıma oyun sertifikalanmış olarak geldi. üç sene boyunca devam edecekmiş. BU işte bi sorun yoktur değilmi..yada bu konuda bi bilgin varmı..
  • arkadaşlar şarjının fazla gitmesini istiyorsanız tüm bağlantıları kapatın.Özellikle wi-fi taramayı kesinlikle kapatın sadece kullanacağınız zamanlar açın.ben öyle yaptım ve şu an normal kullanımla 3 gün rahat gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

arkadaşlar şarjının fazla gitmesini istiyorsanız tüm bağlantıları kapatın.Özellikle wi-fi taramayı kesinlikle kapatın sadece kullanacağınız zamanlar açın.ben öyle yaptım ve şu an normal kullanımla 3 gün rahat gidiyor

evet sana katılıyorum benımkıde o civarda gidiyor
  • dün bikaç resim çektim karşılaştırmaya yönelik o kadar çok aman aman dikkat etmedim ama yinede size fikir verir

SE Satio - Samsung IT100(12mp)

satio

IT100

satio

IT100

satio

IT100

satio

IT100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herhangibirey -- 19 Nisan 2010; 21:20:54 >

• ya arkadaşlar verilen linklerden flash lite 3.1 i çektim başka bi yerden de çektim sertifika hatası alıyorm :S bitek bu deil bi kaç programda daha aldım bu sorunu nası geçeriz :S bir türlü çıkamadım işin içinden.
  • ATROCE Ellerine sağlık,fotolar güzel olmuş,sadece palmiye ağaçlarının olduğu resimlerde acaba satio ile samsung karışmış olabilirmi? satio nun renkleri daha canlı ve daha hoş çıkmış..
  • bu telefonu kullananlar video performansından memnunlarmı,
    vidyo çekimi çözünürlük ve frekansı nedir,
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.O.F

bu telefonu kullananlar video performansından memnunlarmı,
    vidyo çekimi çözünürlük ve frekansı nedir,

Video konusunda çok çok iyi diyebiliriz 864x480 sn 30 kare ile çekim yapıyor,ben daha önce n serilerini(N90,N93,N95 ve N95 8 gb.ve innov8 kullandım.video perfoermansı kullandığım cihazlardanda daha iyi. video çekiminde nokia serisinde hareket halinde görüntülerde sünmeler oluyordu ama bu problemi innov8 ve satio da yaşamadım.
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.