Şimdi Ara

Sony Ericsson SATIO U1i, 12.1mpx 16:9-16M Renk Ekran!!! (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.300
Cevap
2
Favori
180.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • doğubankta kayıtsız fiyatları ne kadardır acaba? bide mesaj yazarken normal tuş takımlı telefonlara göre zorluk oluyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seberhan1907 -- 22 Nisan 2010; 23:21:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelmiker

http://www.sahibinden.com/1_bucuk_aylik_ekran_jelatini_dahi_cikarilmamis_tertemiz_full_kut-77WQQaXQQ24420146WQQpXQQdisplayitem?

almayı düşünenler için çok sıcak bir fırsat

satılmış
  • hollanda da fiyatları ne kadar acaba satioların?

• merhaba arkadaslar bende dunden itibaren sony ericson satio sahibi oldum. Elinde turkce kullanim klavuzu olanlar varsa yardimci olursa sevinirim. Bide fun clup acalim diye bir cagri yapmis arkadaslar bende aranizda olup birseyler paylasmak isterim....
  • bide arkadaslar telefonu yeni aldim sizden ricam ilk olarak hangi programlari nerden nasil yuklemeliyim yardimci olursaniz sevinirim...
  • aramıza hoşgeldin

klup olalım diyen bendim atroce hazeyh arada halil ve benden başkada kimsede ruh yok.

telefonun versiyonunu kontrol et, R2AK006 değilse güncelle.

ancak güncelleme sonrası şık özellikler geliyor hack olayı gidiyor. bence yinede yükle

zaten telefonda office adobe gibi yazılımlar geliyor. track id de çok kullanışlı.

bence telefonda olmazsa olmaz program ve oyunlar; x-plore 1.42 versiyonu, garmin v5.00.50, skyfire 1.5, bt file manager, fring, ferrari_gt, eğer severim dersen king batak tavla okey.

bunların çoğu sertifikasız kurulamaz o yüzden önce sertifika almalısın.

takılırda soracağın şeyler olursa çekinme.
  • hos bulduk ozel surum R2AK006 Ozel surum tarihi: 18/02/10 olarak geciyor telefonumda. telefon icin msnlive mesenger programi varmi acaba. bide bu youtube telekomunikasyon iletisim hatasi veriyor bunun dns ayarlari varmi gire bilmek icin varsa nerden nasil degistiriliyor...
  • hos bulduk ozel surum R2AK006 Ozel surum tarihi: 18/02/10 olarak geciyor telefonumda. telefon icin msnlive mesenger programi varmi acaba. bide bu youtube telekomunikasyon iletisim hatasi veriyor bunun dns ayarlari varmi gire bilmek icin varsa nerden nasil degistiriliyor...

2. sorun wifi aktifken emaillerimi kontrol etmemiz icin program varmi...
  • tamam, en yeni sürüm kullanıyorsun

youtube için skyfire kullanırsan dns sorunu yaşamazsın. eğer opera veya üzerinde yüklü youtube programından izlemek istersen, bağlantı noktan ne ise (wifi yada 3g vs. ) bağlantı yöneticisinden adını bulup seçeneklerden gelişmiş ayarlara girerek değiştirebilirsin.

skyfire normal yüklerde kullanırsan country hatası alacaksın. eğer öyle bir hata alırsan birkaç mesaj geride onun çöümünü yazdım. o şekilde yaparsan sorun kalkacaktır.

wifi aktifken e-postalarını tabiki kontrol edebilirsin. mesajlar bölümünden gerekli ayarları yaptığında ekstra programa gerek kalmadan hem okur hemde cevaplayabilirsin. ama dersenki daha başka program, mesela opera yada kendinde yüklü web browser işini fazlasıyla görecektir. örneğin hotmail ve gmail otomatikman wap formatındaki sayfaya yönlendirecek ve daa hızlı postalarını okuyup cevaplayabileceksin

• telefonda wifi nin dns ayarlarini degistirebilecegim yeri bulamadim gelismis ayarlar yaptigimda uzun tekrar deneme sinir, kisa tekrar deneme siniri, rts esligi,tx guc seviyesi,guc tasarufu secenekleri cikiyo dns ayarini nereye yapacaz bulamadim bilen varsa sevinirim...

2.konu ise ben su hala email ayarlarini nereye nasil yapacagimi beceremedim :( sadece kendi sitesinden otomatik ayar istedim ama onlarda wap yada ucretli kontor gidiyor benim amacim wifi bagliyken emaillerimi bedava okuma ve gonderme beceremedim acikca nasil yapabilecegimi ayarlarini yazan arkadasim olursa inannin cok minnettar olurum canimi baya sikti cunku tesekkurler
  • http://hotfile.com/dl/39439586/f59b66e/Trke.pdf.html

yukardaki linkten isteyen arkadaşlar SATİO'nun TÜRKÇE kullanım kılavuzunu indirebilirler.

ayrıca SATİO ile çekilmiş 3 adet fotoğraf,

Sony Ericsson SATIO U1i, 12.1mpx 16:9-16M Renk Ekran!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: kelmiker

aramıza hoşgeldin

klup olalım diyen bendim atroce hazeyh arada halil ve benden başkada kimsede ruh yok.

telefonun versiyonunu kontrol et, R2AK006 değilse güncelle.

ancak güncelleme sonrası şık özellikler geliyor hack olayı gidiyor. bence yinede yükle

zaten telefonda office adobe gibi yazılımlar geliyor. track id de çok kullanışlı.

bence telefonda olmazsa olmaz program ve oyunlar; x-plore 1.42 versiyonu, garmin v5.00.50, skyfire 1.5, bt file manager, fring, ferrari_gt, eğer severim dersen king batak tavla okey.

bunların çoğu sertifikasız kurulamaz o yüzden önce sertifika almalısın.

takılırda soracağın şeyler olursa çekinme.

dostum merhaba bu klup olayına beni de katabilirsiniz, elimden geldigince yardımcı olurum. bi de bu surumu nasıl guncelliyoruz R1BB041 yuklu bende ozel surum olarak da R1AB029

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurhalil -- 23 Nisan 2010; 22:56:39 >

• o halde pazartesi klubün açılışına davetlisiniz. aktif katılımlarınızı bekliyorum.

e-postada kontör gitsin istemeyenler mesajlar>seçenekler>ayarlar>e-posta>posta kutuları nı seçin kullandığınız ve tanımladığınız posta kutusu varsa o e-posta üzerine gelerek açın. bağlantı ayarlarını seçin. gelen ve giden yazanları tek tek seçerek içinden bağlantı noktasını varsayılan olarak değiştirin hepsi bu.

edit: bu sayede wifi yi kullanabilirsiniz. bu arada hotmail için telefonunuzdan wifi ile bu yolu kullanarak bağlanamıyorsunuz. yada bende bir hata var. yapan varsa burada paylaşsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelmiker -- 24 Nisan 2010; 0:27:16 >
  • SATİO-9 MP

• 2

• quote:

Orijinalden alıntı: seberhan1907

doğubankta kayıtsız fiyatları ne kadardır acaba? bide mesaj yazarken normal tuş takımlı telefonlara göre zorluk oluyormu?

bi cevap alsam
  • doğubank ı boşverin, sahibindende satio yazın, size uygun bir tane mutlaka olacaktır

• Arkadaş az önce gözümün önünde 5800 ı güncelleştirdi wifi den, alet kinetik kaydırma özelliği kazandı, Satioda neden yapmadılar

• quote:

Orijinalden alıntı: melantis

Arkadaş az önce gözümün önünde 5800 ı güncelleştirdi wifi den, alet kinetik kaydırma özelliği kazandı, Satioda neden yapmadılar

bu özellik ne işe yarıyor ki bende 5800 da var katkısı ne acaba?

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.