Şimdi Ara

Sony Ericsson SATIO U1i, 12.1mpx 16:9-16M Renk Ekran!!! (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.300
Cevap
2
Favori
180.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: H.SAHİN
    Merhaba;

Cihazı 2.el aldım, yurt dışından 3 ay önce getirmiş ve pasaport kaydını yaptırmıştır.

http://imei.tk.gov.tr/sorgu/imeisorgu.php
    Cihazda bulunan IMEI numarasını adresten sorgulamada yurt dışından yolcu beraberinde kayıtlı olduğu gözükmektedir.

ilgili cihazın kapanma olasılığı var mı?
    ( Cihazın icerisinde ve arkasında bulunan IMEI numaraları aynı)

yoktur.
    Rahatlıkla kullanabilirsin

• Teşekkürler sayın se(dd)at .
  • Ya ben bluetooth kulaklık aldım fakat satio tanımıyor.. diğer telefonum tanıdı rahatlıkla konuşabiliyorum fakat satio bulamıyor :S sorunun nedenini bilen varmı acaba?
  • arkadaşlar yurtdışından satio gelicek yakında abime, kayıt için ne yapmak gerek? yukarda yazılanlardan pek bi sonuç çıkaramadım, sorunsuz kullanmak için nasıl bi yol izlememiz gerekli
  • kaydettireceğin pasaport için emniyet müdürlüğünden Türkiye'ye x tarihinde giriş yapıldğna dair bi belge alarak herhangi bi operatör abone merkezine gidip kayıt ettirmen izleyebileceğin en sağlıklı yoldur. bazıları bu belgeyi almadan sadece pasaport üzerindeki ülkeye giriş damgasının fotokopisini çektirmek suretiyle kayıt işlemini gerçekleştiriyor, işlem ilk etapta başarılı gözüküyor ancak belge ankara'ya ulaştığında fotokopinin okunamaması durumnda (ki bunun olması kuvvetle muhtemel) kayıt işlemi iptal ediliyor ve aynı pasaportla tekrar kayıt ettirmen imkansız hale geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erisma

kaydettireceğin pasaport için emniyet müdürlüğünden Türkiye'ye x tarihinde giriş yapıldğna dair bi belge alarak herhangi bi operatör abone merkezine gidip kayıt ettirmen izleyebileceğin en sağlıklı yoldur. bazıları bu belgeyi almadan sadece pasaport üzerindeki ülkeye giriş damgasının fotokopisini çektirmek suretiyle kayıt işlemini gerçekleştiriyor, işlem ilk etapta başarılı gözüküyor ancak belge ankara'ya ulaştığında fotokopinin okunamaması durumnda (ki bunun olması kuvvetle muhtemel) kayıt işlemi iptal ediliyor ve aynı pasaportla tekrar kayıt ettirmen imkansız hale geliyor.

teşekkürler. sanırım masraflıymış biraz, toplamda ne kadar tutuoyor?
  • rica ederim, abone merkezi 5 lira alıyor, belge için de ödeyeceğin ücret 5 lirayı geçmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !XiR

arkadaşlar yurtdışından satio gelicek yakında abime, kayıt için ne yapmak gerek? yukarda yazılanlardan pek bi sonuç çıkaramadım, sorunsuz kullanmak için nasıl bi yol izlememiz gerekli

arkadaşım yurtdışı dediğin yer neresi?ne kadarmış orda fiyatlar bilgi verebilirmisin
  • Acill yardım lütfen..

Şarj konusunda nasıl bir Çözüm bulabiliriz?

Enfazla 2,5 gün gidiyor.. ( son gün yarıda bırakıyor)

1000 mAh
  • quote:

Orijinalden alıntı: eseslisemih26

quote:

arkadaşlar yurtdışından satio gelicek yakında abime, kayıt için ne yapmak gerek? yukarda yazılanlardan pek bi sonuç çıkaramadım, sorunsuz kullanmak için nasıl bi yol izlememiz gerekli

arkadaşım yurtdışı dediğin yer neresi?ne kadarmış orda fiyatlar bilgi verebilirmisin

fiyatlar hakkında bilgim yok hocam. almanyadan hediye geldi çünkü. ama orda da çok ucuz olmadığını duydum sadece. şuan kayıt için uğraşıyoruz.

telefonu denedim. çok ahım şahım birşey gibi gelmedi. dokunmatiği basınç ile çalışıyor ama kötü değil yine de hassaslık konusunda. ben iphone ekranı gibi olsun isterdim:) menüsü biraz yavaş gibi. kasa yapısı parlak, hoş duruyor fakat kullanılan malzeme eski se'ler kadar iyi gelmedi bana, düşerse çabuk çizilir çünkü kasa piyano siyahı renginde. bir de biraz büyük gibi. kulaklıkta sesi kaliteli fakat düşük. ilerde acoustic çıkarsa sorun düzelir diye tahmin ediyorum. bunlar dışında dış hoparlör çok temiz ses veriyor. video kaydı harika. film izlemek çok zevkli, bu zevki bi ipod/iphone da bi de bunda aldım. ekran canlı ve renkler baya net. kamerası süper yanında gelen aksesuarları (özellikle kalemi) çok hoş.

kısa bi bilgilendirme yapayım dedim almayı düşünenlere. merak ettiğiniz birşey varsa pm atın yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majorümsü Minör -- 26 Mayıs 2010; 20:31:28 >

• quote:

Acill yardım lütfen..

1000 mAh

yardımcı olacak kimse yok mu?
  • quote:

quote:

Acill yardım lütfen..

1000 mAh

yardımcı olacak kimse yok mu?

büyük batarya bulman lazım..bst33 1500 miliampr...bulursanda banada bildir bende alayım..saygılar
    başka türlü zor arkadaşım

• Arkadaşlar şu an modifiyeli k850i kullanıyorum(çok ta memnunum) ve Satio yu iki aydır takip ediyorum. Almak istiyorum ama aklımda bir sürü soru işareti var. Satio kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.

1- Menu geçişlerinin yavaş olduğu söyleniyo. Bazı arkadaşlar da güncellemeyle beraber hızlandığını falan yazmışlar. Son güncellemelerle telefon hızı nedir?

2-Telefonun ses kalitesi nedir? Zira benim için ses oldukça önemli. Kulaklık ve hopörlör sesini ayrı değerlendirirseniz daha iyi olur.

3-Telefonun fotoğraf çekme kalitesinin 12mp olmadığı söyleniyor. Açıkçası çekilen fotoğraflara baktığımda da fotoğraflar 8mp gibi bile gözükmüyor. Bununla ilgili yeni gelişmeler var mı? Örnek fotoğraflara bakmak istiyorum ama linklerin hemen hepsi kırık. Örnek orjinal foto linki yayınlamanız mümkün mü? (makro çekimden çok gece ve gündüz manzarası tercih edilir) Bir de tam ekran çekim yapıldığında maksimum çözünürlük 9.1 mp gibi bir şey yazmış bir arkadaş. Bunun anlamı nedir. Bir türlü mantık kuramadım.

4-Dokunmatik kullanımı nasıl? Hassasiyet ve parmağın bir kaç yere birden deymesi, en ufak hareketde Tuşların olmaması kullanımda sıkıntı yaratıyor mu?

5-Sis programları yüklemelerinde sorunlar oluyor mu? Özellikle sertifika hataları oluşuyor mu ve oluşuyorsa bu sorunu nasıl çözüyorsunuz?

6-Bazı kullanıcılar telefonun soyulduğunu söylüyorlar. Bu ne kadar doğru. Kullanılan malzeme kalitesi nedir? Siyah ta ve gride sorun aynı mı yoksa renk farkıyla beraber bu durumda mı farklı?

7-Bu cihaza A2 uploader, setool , jd flasher gibi programlarla bağlanmak sanırım şu anda mümkün değil. Peki ileride durum ne olur. Bununla ilgili bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar soruları maddelere karşılık gelecek şekilde tek tek cevaplarsanız çok sevinirim. Böylece alacak arkadaşlara da iyi bir bilgi kaynağı olacak yazdıklarınız. Şimdiden teşekkür ediyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No_DeaL -- 28 Mayıs 2010; 10:11:58 >

• arkadaşlar bende satio almak istiyorum ama öğrenci olduğum için en önemli şey fiyat. telefonun kalitesi bariz ortada. sadece iki sorum olacak: türkiyede satılıyor mu, satılıyorsa fiyatı nedir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eseslisemih26

quote:

fiyatlar hakkında bilgim yok hocam. almanyadan hediye geldi çünkü. ama orda da çok ucuz olmadığını duydum sadece. şuan kayıt için uğraşıyoruz.

telefonu denedim. çok ahım şahım birşey gibi gelmedi. dokunmatiği basınç ile çalışıyor ama kötü değil yine de hassaslık konusunda. ben iphone ekranı gibi olsun isterdim:) menüsü biraz yavaş gibi. kasa yapısı parlak, hoş duruyor fakat kullanılan malzeme eski se'ler kadar iyi gelmedi bana, düşerse çabuk çizilir çünkü kasa piyano siyahı renginde. bir de biraz büyük gibi. kulaklıkta sesi kaliteli fakat düşük. ilerde acoustic çıkarsa sorun düzelir diye tahmin ediyorum. bunlar dışında dış hoparlör çok temiz ses veriyor. video kaydı harika. film izlemek çok zevkli, bu zevki bi ipod/iphone da bi de bunda aldım. ekran canlı ve renkler baya net. kamerası süper yanında gelen aksesuarları (özellikle kalemi) çok hoş.

kısa bi bilgilendirme yapayım dedim almayı düşünenlere. merak ettiğiniz birşey varsa pm atın yardımcı olurum.

saol cevap için

• Sayın Zhi;

Türkiye de satışı yok.

Yurt dışından gelenler var 900-1250TL arası fiyatı bulunmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.SAHİN -- 29 Mayıs 2010; 15:22:39 >
  • W705 TE GELMEYECEKTİ 2 YIL SONRA GELDİ BUDA ÖYLE OLABILIR BENCE
  • w705 brighstar vodafone un isteği ile gelen bir telefon yoksa gelmezdi. şuan gelmeyen telefonlar için brighstara güvenmekten başka çaremiz yok gibi :)
  • O ZAMAN İNŞALLAH SATİOYUNUNDA GELMESİNE ÖN AYAK OLUR :)
  • bu Se'yi türkiye getirenler beyin özürlü. Bir telefon çıkıyor, telefonun modası geçiyor, üstüne daha iyi teller çıkıyor, işte o zaman adamlar türkiyeye getiriyor.
    la heryerde satılmaya başladığı zaman burdada başla işte.
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.