Şimdi Ara

Sony Ericsson SATIO U1i, 12.1mpx 16:9-16M Renk Ekran!!! (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.300
Cevap
2
Favori
180.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: melantis

quote:

Orijinalden alıntı: atroce

opda dan sertifika aldım, şimdi programları sertifikalayıp yüklemem yeterli değilmi, 5800 daki gibi herangi bi hack işlemine gerek yok sanırım
    teşekkürler

Hocam bari sen dene şu programı lütfen...

http://www.4shared.com/file/253033983/880fa96c/PHONETINFOSiGNED.html

Şifre : melantis

Proğram detayları nelerdir.
    Tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.SAHİN -- 16 Haziran 2010; 21:56:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: melantis
    Satio:
    ARM Cortex A8 600 MHz

Arkadaşlar 2Aydır SATİO kullanıyorum ve ben bazı programlarla CPU hızına baktığımda hep 206 Mhz gösteriyor.
    Sizdeki durum nedir?
    Yardımcı olursanız sevinirim
    BU programı birde siz deneyin
    http://www.4shared.com/file/253033983/880fa96c/PHONETINFOSiGNED.html
    Şifre : melantis

Proğram açıklaması nedir?

Tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazeyh
    BEN AŞAĞIDAKİ YÖNTEMİ 4 SENEDİR NOKİA VE ENSONDA İNNOV8 DE KULLANIYORDUM SATİO DADA BAŞARILI OLDUĞUNU GÖRDÜM.
    Aşağıdaki anlatımda ajanda yerine biz takvim, yapılacak yerine ise görev olarak seçiyoruz.
    bir diğer fark ise görevleri yazdıktan sonra yapıldı olarak işaretlemek için yazılı notun üzerine tıklıyoruz ve seçeneklerden yapıldı seçiyoruz.

100 de 50 hız garantisi
    Symbian Telefonlarını Hızlandırma Yöntemi
    Öncelikle Ayarlara Girerek Telefonun Tarihini 01.05.2005 Olarak Değiştirin...
    Daha sonra Takvime girin ve Görev Notuna Girin. (2 Adet not eklenecek)

İlk notumuz;
    Konusu : Speed
    Bitiş Tarihi : 04.08.2005
    Öncelik : Yüksek

İkinci notumuz ;
    Konusu : Qoukie

Öncelik : Düşük
    Bunları yapıp kaydettikten sonra Takvimden çıkmadan "Yapıldı" olarak işaretleyin..
    Daha sonra Seçenekler > Görünüm > Yapılacak Seçin ve çıkmadan telefonun tarihini güncelleyin. ( Kırmızı tuşla arka plana alarak )
    Sonra tekrar takvime gelip çıkış diyerek sonlandırın. Ve hızı hissedin..

uygulayan var mı?

ilgili bölümü tam yapamadım

• Arkadaşlar ben satio nun SAR dğerinin 1,58 Watt/kg olduğunu okumuştum bi kaç yerde.Bu değer net olarak doğru mu?Öyleyse radyasyon oranı yüksek bi telefon satio.
    Bunla beraber Amerika da tehlike sınırı 1.6 Watt/kg imiş.Bir de 3-4 ay önce gönderilmiş olan bir yazıda sar değeri en yüksek olan telefonun Motorola nın bir modeli olduğu(tahminim V195i) olduğu yazıyordu.Onun da SAR değeri 1.60 dı.
    Telefonla ilgili olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigon

Arkadaşlar ben satio nun SAR dğerinin 1,58 Watt/kg olduğunu okumuştum bi kaç yerde.Bu değer net olarak doğru mu?Öyleyse radyasyon oranı yüksek bi telefon satio.
    Bunla beraber Amerika da tehlike sınırı 1.6 Watt/kg imiş.Bir de 3-4 ay önce gönderilmiş olan bir yazıda sar değeri en yüksek olan telefonun Motorola nın bir modeli olduğu(tahminim V195i) olduğu yazıyordu.Onun da SAR değeri 1.60 dı.
    Telefonla ilgili olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

Yeni modellerden
    Yendo (W150) -
    Cedar (J108) -
    Xperia X8 -
    Spiro (W100i) -
    Zylo (W20i) -
    Xperia X10 Mini Pro (U20) -
    Xperia X10 Mini (E10) - 1.17 W/kg (10g)
    Aspen (M1) -
    Vivaz Pro (U8) -1.03 W/kg (10g)
    Vivaz (U5) - 1,04 W/kg (10g)
    Hazel (J20) - 0.68 W/kg (10g)
    Elm (J10i2) - 1,24 W/kg (10g)
    B10 -
    Xperia X10 - 1,25 W/kg (10g)
    Xperia X2 - 0.90 W/kg (10g)
    Xperia Pureness (X5) - 1.60 W/kg (10g)
    Satio (U1) - 1.58 W/kg (10g)
    Aino (U10) - 0.74 W/kg (10g)
    Yari/Kita (U100) - 0.69 W/kg (10g)
    Jalou (F100) - 1.14 W/kg (10g)
    Naite (J105) - 1.22 W/kg (10g)
    T715 - 0.90W/kg (10g)
    Equinox (T717) - 0.90W/kg (10g)
    http://forum.donanimhaber.com/m_34533317/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: supercimbom

DIKKAT: Ben 5.5 ay once SE SATIO almistim dogubanktan. Zaten ilk sayfalara bakarsaniz orda bir suru yorumumu gorursunuz... Kayit ettirilmesi icin ustune 100 TL verdim. 5.5 ay sonra telefon kapandi. imei sorgulama sitesinden baktim telefon kayit disi gorunuyor(kayit edildikten sonra "yurtdisindan gelen telefon kayitli" seklinde gorunuyordu). Telekominikasyon kurumunu aradim bana dediler ki sahte pasaportla kayit yaptirilmis. Simdi baska pasaportla da kayit yaptiramiyorum. Dogubankta aldigim yere gittim bana diyorlar ki o pasaportu ben simdi nerden bulayim. Bana yeni pasaport getirirsen ben telefonunu tekrar kayit ettiririm diyor. Su anda telefonum kapali... Artik pasaport goturmeye de korkuyorum. Sonra benim adima o pasaportla baska isler de yapabilirler diye...

Aynen süper cimbom'a olan şey malesef benim başımada geldi ve tel kapandı 20 gün önce. Doğu bankda aldığım yere gittim halledeceklerini söylediler halen bir ses seda yok. arıyorum telefonları bile açmıyorlar alacak arkadaşlara tavsiyem doğubanktan telefon almayın bi şekilde kapanıyor aldığınız teller sonra bizim gibi kalakıloyorsunuz ortada. kendim kaydettirebilirmiyim başka bir pasaport bulsam ikinci kez kabul olurmu oda muamma?? anlayacağınız o kadar hevesle aldığım telefon elimde patladı.

• endişelenecek bişey yok

telefonun kapanma nedeni turist pasaportuna kaydedilmiş olması.

bence yakınlarınızdan umreye gidip gelmiş birilerinin pasaportuyla kaydettirmek (kurallar dahilinde) sonra sorun kökten çözülecek. ben alırken kayıtsız aldım o dönem hac mevsimiydi bende bir tanıdığınkine kaydettirdim paşalar gibi kullanıyorum. 6 ayı aştı sorun yok.
  • quote:

kelmiker

endişelenecek bişey yok

telefonun kapanma nedeni turist pasaportuna kaydedilmiş olması.

bence yakınlarınızdan umreye gidip gelmiş birilerinin pasaportuyla kaydettirmek (kurallar dahilinde) sonra sorun kökten çözülecek. ben alırken kayıtsız aldım o dönem hac mevsimiydi bende bir tanıdığınkine kaydettirdim paşalar gibi kullanıyorum. 6 ayı aştı sorun yok.

Umarım senin dediğin gibi olur. Ama Tel açıldıktan sonra yaptığım imei kontrolünde yolcu beraberinde yazıyordu. Eğer dedğiniz bu ise haklısınızdır. Ama aradan geçen 3.5-4 ay gibi bir süreden sonra kapandı tel. Eğer Bir pabaport bulup kayıt ettirdiğimde açılacağını söylüyorsanız bunu bi şekilde yapmaya çalışacağım ama pasaport bulmakta ayrı mesele tabi.
  • Telefonum şuan en güncel halinde midir ? Bunu nereden ögrenebilirim ? Telefonum hakkında önemli olan bilmem gereken diğer bilgileri nasıl ögrenebilirim acaba ? Bu arada Fun club a giremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msahans
    Telefonum şuan en güncel halinde midir ? Bunu nereden ögrenebilirim ? Telefonum hakkında önemli olan bilmem gereken diğer bilgileri nasıl ögrenebilirim acaba ? Bu arada Fun club a giremiyorum.

sana gelen mesajda kayıp çalıntı demedikten sonra sorun yok. biliyorsun vizeler türlü türlü.. kimi 1 haftalık kimi 6 aylık. pasaport sahibi belkide tedavi amaçlı geldi. ben tecribelerime dayanarak söylüyorumki, senn telefonun bir başka pasaport ile tekrar açılacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.SAHİN

quote:

BEN AŞAĞIDAKİ YÖNTEMİ 4 SENEDİR NOKİA VE ENSONDA İNNOV8 DE KULLANIYORDUM SATİO DADA BAŞARILI OLDUĞUNU GÖRDÜM.
    Aşağıdaki anlatımda ajanda yerine biz takvim, yapılacak yerine ise görev olarak seçiyoruz.
    bir diğer fark ise görevleri yazdıktan sonra yapıldı olarak işaretlemek için yazılı notun üzerine tıklıyoruz ve seçeneklerden yapıldı seçiyoruz.

100 de 50 hız garantisi

İlk notumuz;

İkinci notumuz ;

Bunları yapıp kaydettikten sonra Takvimden çıkmadan "Yapıldı" olarak işaretleyin..
    Daha sonra Seçenekler > Görünüm > Yapılacak Seçin ve çıkmadan telefonun tarihini güncelleyin. ( Kırmızı tuşla arka plana alarak )

uygulayan var mı?

bu gercekten ise yariyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: kelmiker

quote:

Telefonum şuan en güncel halinde midir ? Bunu nereden ögrenebilirim ? Telefonum hakkında önemli olan bilmem gereken diğer bilgileri nasıl ögrenebilirim acaba ? Bu arada Fun club a giremiyorum.

sana gelen mesajda kayıp çalıntı demedikten sonra sorun yok. biliyorsun vizeler türlü türlü.. kimi 1 haftalık kimi 6 aylık. pasaport sahibi belkide tedavi amaçlı geldi. ben tecribelerime dayanarak söylüyorumki, senn telefonun bir başka pasaport ile tekrar açılacaktır

Bununla ne alakası var ? Ben telefonu zaten Avusturyada kullanıyorum, Türkiyede degilim ki. Benim öğrenmek istedigim bunlar degil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kelmiker

quote:

Bununla ne alakası var ? Ben telefonu zaten Avusturyada kullanıyorum, Türkiyede degilim ki. Benim öğrenmek istedigim bunlar degil.

mobil sürümden yazıncaalıntılar karışmış o cevap agakin e olacaktı

• Garmin GPS kurulumu yaptım ve bir süre kullandım, daha sonra ücret gitmemesi için sitelerde belirtilen ayarları yaptım ve şimdi ise bağlantı yapamıyorum.
    -Proğramı kaldırdım tekrar kurdum yine olmuyor. (uydu durumuna baktığımda 2 taneyi geçmiyor)

-Ayrıca telefon içerinde bulunan "konumlandırma servisinde Yer GPS çalıştırmadım, uydurumuna baktığım 1 ve enfazla 2 uydu olduğu gözükmektedir.
    ( Daha önce bir defa bağlantı yapmıştım)
    1-İlgili konularda yapmam gerekenler nelerdir?
    2- Telefona bazı proğramlar kurdum tekrar kaldırdığım için etkisi var mı?
    3-Telefonu ilk alındığı durumuma nasıl getirebilirim, sakıncası var mı?
    Tel, kart hafızası dahil olmak üzere (Türkçe dil etkilenmeden)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.SAHİN -- 28 Haziran 2010; 11:02:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taken21

quote:

quote:

100 de 50 hız garantisi

İlk notumuz;

İkinci notumuz ;

uygulayan var mı?

bu gercekten ise yariyormu

Dene ,, bi zararı olmaz. Ben uyguladım hızını arttırdı..

• KAYIT DIŞI OLDUÐU TESPİT EDİLEN IMEI bunu nasıl yasal hala çevirebiliriz
  • quote:

Garmin GPS kurulumu yaptım ve bir süre kullandım, daha sonra ücret gitmemesi için sitelerde belirtilen ayarları yaptım ve şimdi ise bağlantı yapamıyorum.
    -Proğramı kaldırdım tekrar kurdum yine olmuyor. (uydu durumuna baktığımda 2 taneyi geçmiyor)

-Ayrıca telefon içerinde bulunan "konumlandırma servisinde Yer GPS çalıştırmadım, uydurumuna baktığım 1 ve enfazla 2 uydu olduğu gözükmektedir.
    ( Daha önce bir defa bağlantı yapmıştım)
    1-İlgili konularda yapmam gerekenler nelerdir?
    2- Telefona bazı proğramlar kurdum tekrar kaldırdığım için etkisi var mı?
    3-Telefonu ilk alındığı durumuma nasıl getirebilirim, sakıncası var mı?
    Tel, kart hafızası dahil olmak üzere (Türkçe dil etkilenmeden)

İlgili GPS sorunu düzeltilmiştir.

>kırmızı – yeşil – kırmızı– kırmızı – yeşil – kırmızı
    >servis testleri
    >GPS
    >Ayarlar ( Açık)
    >Yardım verileri temizlemek

Sonucunda 1 aydır devam eden sorunumu tamen çözmüştür.

Kaynak:
    http://forum.navmii.com/showthread.php?394-GPS-Problem-on-SE-Satio/page2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.SAHİN -- 8 Temmuz 2010; 20:58:04 >

• Arkadaşlar lütfen forumu canlandıralım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.SAHİN -- 10 Temmuz 2010; 10:31:56 >
  • arkadaşlar bu skyfire olayını ne yapıcaz ülkeyle ilgil olan sorunu alıyorum düzeltme imkanımız var mı
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.