Şimdi Ara

Sony Ericsson SATIO U1i, 12.1mpx 16:9-16M Renk Ekran!!! (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.300
Cevap
2
Favori
180.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi arkadaşlar Satio almayı düşünüyorum ama nerden alsam alırsam ne sorunlar olur bilmiyorum.
    http://www.sanalreyonum.com/urun/sony-ericsson-satio-cep-telefonu_791973.aspx?CatID=27177&ref=akakce&v=1.80.4 Burda 842 lira ya var. Hiç alanınız oldu mu internet güvenilir midir bilen var mı? Yada başka yerler var mı bildiğiniz internet alabileceğim?
    Bir de bunlar garantili olmuyor heralde? Peki kaydı oluyor mu internet aldıklarımızın?

Kısacası sağlam ve uygun fiyatta bir Satio'yu nasıl alabilirim?
    Yardımlarınız için teşekkürler...

• istanbuldaysan ve elden veya dükkandan almak istersen bana pm den ulaşabilirsin.bizde satıyorduk,garantili iki yıl.
    ben şu an izindeyim ama istanbuldaysan yardımcı olurum sana.
  • Arkadaşlar satio daki uygulamalarım kısmındaki youtube uygulamasına nası girerim dns mi değiştirmem gerek telefondan nasıl değiştirebilirim
  • yeni uyeyım ben xperıa x10 ve vivaz arasında kalmıstım burda satıo yu gordum sımdı oda kafamı karıstırdı sizce hengısı daha ıyıdır
    xperia 1033 tlhttp://www.sanalreyonum.com/urun/sony-ericsson-xperia-x10-android-ctelefonu--ayni-gun-kargo--orjinal-sony-ericsson_789790.aspx
    vivaz 714 tlhttp://www.sanalreyonum.com/urun/sony-ericsson-u5i-vivaz-cep-telefonu--8gb-hafiza-hediyeli-_791952.aspx
    satio 822 tlhttp://www.sanalreyonum.com/urun/sony-ericsson-satio-cep-telefonu_791973.aspx onerılerınızı beklıyorumm

• o zaman ondan alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sivert

650 tl ye satan da var.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-sony-ericsson-sony-ericsson-satio-30820880/detay

Satış Yeri !!!

Bulgaria / Varna / Diğer
  • ya arkadaşlar ben satıo mu guncelleyemıyom nasıl guncellıcem yardımcı olurmusunuz surumu R1CA037 bunu nasıl guncellıcem napacam bılemıyorum navıgasyonu çalıştıramıyom WİSEPİLOT var turkce deıl ne yapmam gerek lutfen yardım edın acemıyım bu konularda yardım edersenız sevınırım
  • Merhaba arkadaşlar telefonumda 2 gündür bi sorun var;

Mesaj geldiğinde telefonun ana ekranında altta "1 yeni mesaj" ibaresi diye belirtiyo ya, mesaj geldiğinde artık o çıkmıyo, üstte de küçük mesaj kutusu görünmüyo mesajın gelip gelmediğini anlayamıyorum, mesajlar klasörüne girip anca görebiliyorum acaba nedendir

Telefonu açayıp kapayınca 4-5 saat düzeliyor sonra tekrar yapıyor

şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar satio hakkında bazı sorularım var:
    1. Şarjı nasıl gidiyor?
    2. Hoparlör sesinin kalitesi ve yüksekliği nasıl?
    3. Dokunmatik ekran algılaması ve kasa kalitesi ne durumda?
  • 1. şarjı kelimenin tam anlamı ile berbat elimde 2 adet pil var 2si beraber 2-3 gün giderse şükür diyorum.bence telefonun en berbat yönü bu.
    2. hoparlör seside son derece yetersiz önceki telefonum k 790i 2 kat daha iyi hoparlöre sahip.
    3.dokunmatik ekranın performansı gayet iyi sadece ekranın periferinde biraz daha basınç uygulamak gerekiyor.bendeki kasa gri kasa ve görüntüsü oldukça iyi ancak sağlamlığı konusunda yorum yapamam çünkü bende alalı 10 gün oldu daha.
    sonuç olarak elimizde çok iyi fotoğraf çeken, güzel görünümlü, dokunmatik ekranı ile göz dolduran ancak gerek walkman gerekse pili ve dış hoparlörü ile kişide hayal kırıklığı yaratan bir telefon var.eğer ben telafonla çok müzik dinlemem benim için önemli olan fotoğraf çekmek diyorsanız sizi memnun eder diye düşünüyorum.

• Arkadaslar ben hic tavsiye etmiyorum satio'yu. 1 ay kullandim ne batarya yonunden ne kullanim yonunden hic rahat edemedim. Sarji cok az gidiyo, symbian ilk ericsson sanirsam ve inanilmaz problem cikariyo surekli. Sacmasapan errorlar, kitlenmeler, ve telefon agir. Yabana atilmayacak tek ozelligi inanilmaz guzel resim cekiyo, ama bi telefon olarak bence cok yetersiz. Androidli telefonlara veya iphone'a yönelmenizi siddetle tavsiye ederim.
  • pil 1000 mAh elbette böyle bir telefon için yetersiz. dokunmatik 3gli gps li telefon alacaksanız öncelikle pilin en az 1450-1500 mAh olmasına dikkat edin.
  • @oguzerman teşekkürler verdiğin bilgiler için...
    böyle bir telefonda eğer şarj olayı ve dışarı verdiği ses iyi olsaydı hiç düşünmeden alacaktım bunlar benim için hayal kırıklığı oldu... halbuki diğer özellikleri ve görünüşü ile beni çok etkilemişti...

vivazı inceledim onda da yine bir sürü yorumlar yapılmış ve onun da arkası zaten çok iğrenç geldi ve dokunmatiğinin ses çıkışının iyi olmadığı yönünde bilgiler edindim...

xperia 10'nun ise yine ses çıkışının kötü olması ve tasarımının çekici olmaması ve fiyatının da etkisi ile onu da eledim...

o kadar model içinde kafama uyan birisini bulamadım... iphone 2g 16gbımı bu modellerden birisini almak için satacaktım fakat satmamak en iyisi sanırım...

samsung modellere baktığımda ancak galaxy s iyi fakat onun da fiyatı yüksek... nokia modellerinde de hoşuma gidebilecek bir model yok... tek e7 var ki o da ne zaman kaça çıkar kimbilir... aynı telefonu kullanmaya devam...

• Siyah pasaport kayıtlı Satio var full aksesuar. almak isteyen varsa PM atsın yardımcı olurum
  • hoparlor konusunda. sadece dışa verme olarak söylüyosun kötü olduğunu. halbuki iphone da dışa verme sesi kötü ama ipod gibi iyi ses kalitesi var. ses kalitesiyle, telefonun dışa ses verme kalitesi aynı değildir. sationun ses kalitesi gayet iyidir.dokunmatikte fena değil. şarjı kötü. artı symbianın yavaşlığı var. ama telefon GLBenchmark 1.1 ve JBenchmark sitelerinde. en üstleri oynuyo. satio nun alternatifleri. samsung wave, vivaz, nokia dan telefon yok. x6 olabilir. lg den gt540 optimus olabilir. htc den wildfire yada legend iyi bir tercih olacaktır. fiyat olarak alternatif yaptım bin lirayı geçmeyen telefonlar. sahibinden aratırsanız iyi bir fiyat oluyor
  • Arkadaşlar telefonu hackleyen varmı? Tüm sayfalara bakamadım detaylı anlatım varsa link verebilirmisiniz? Birde Vivaz tarzı menü geçişleri videosu koymus bir arkadas. Onu deneyen varmı?
  • satio telefonunu samsun innov8 16gbla takaslamak isteyen varsa pm atsın lütfen!
  • satia hakkında sorularım var bu linkte ki yazıyı değerlendırırmısınız acaba

http://technotoday.com.tr/Detay/926/Sony-Ericsson-Satio-nun-satisi-durduruldu
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.