Şimdi Ara

Sony Ericsson'un, Android Ice Cream Sandwich yol haritası detaylandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
5.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O zamana kadar telefonu değiştiricem bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz40

Rayın saçma sapan bi model olduğunu söylemek sony tasarımcılarına saygısızlık, iyiki rayı çıkardı sony herkes kocaman arc gibi cihaz taşımak zorunda mı yani?

Ray'e saçma sapan bir model demiyorum; bir daha okuyun mesajımı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Rayın saçma sapan bi model olduğunu söylemek sony tasarımcılarına saygısızlık, iyiki rayı çıkardı sony herkes kocaman arc gibi cihaz taşımak zorunda mı yani?

Tekrar okudum da, pek anlaşılmıyor yazdıklarınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Tekrar okudum da, pek anlaşılmıyor yazdıklarınız

Açıklayayım o zaman. Diyorum ki;

Arc ve Neo için, sonuna bir harf takısı koyularak bir model daha çıkarıldı ve bu çıkarılan modeller aslında telefonun üstüne çok bir şey koymuyordu bile. Hatta Neo V modelinde kamerada 5 MP kullanma yoluna gidip daha eksik bir model çıkarttılar Neo'ya göre. (Kamera bakımından.) Yani bana göre Arc S de, Neo V de saçma, gereksiz, çıkmasa da olur tarzı modellerdi. Ancak böyle iki model çıktı diye, ikisi de Arc ve Neo'dan 1 ay önce alacaklar güncellemeyi. Halbuki bunu almaları için bir sebep yok, tamamen Sony'nin stratejisi. Ancak Xperia Ray için sonuna bir harf eklenip bir model çıkarma yoluna gidilmedi, ve doğal olarak Ray kullanıcıları ICS Sony cephesine uğradığı gibi alacaklar güncellemeyi. Arc ve Neo sahipleri ise ekstradan bir ay daha bekleyecekler. Demek istediğim özetle; Ray sahiplerinin şansı, Sony'nin Ray'in sonuna bir harf ekleyip abuk bir model daha çıkarma yoluna gitmemesi idi herhalde. Atıyorum Ray'in üstüne bir şey koymayan ama ufak bir kaç farkı olan bir Ray Z modeli çıksaydı; Ray sahipleri de çıktığı gibi alamayacaklardı ICS'yi, öncelik Ray Z'nin olacaktı. Demek istediğim bu yani. Sony bir de Xperia Arc için amiral gemim der; e çıkarsanıza bütün modellere güncellemeyi aynı anda.

• Neyse hepsi alacak zaten güncellemeyi sonuç olarak.
  • Saçma ama yapck bisey yok
  • arkadaşlar güzel fiyatlı bi arc s buldum. arc s in ıcs alması sonucu kalan hafızayla yol almak mümkün olur mu sizce? ve gorilla glass olmayan ekran da beni çok endişelendiriyor. arc s in ekran kalitesi(sağlamlık) hakkında bilgisi olan var mı acaba? teşekkürler.
  • İnş. su kameranın sıkıştırma olayını hallederler. Fotoğraflar sanki VGA kamerayla çekilmiş gibi duruyor.
  • Arkadaşlar nedir bu Ice Cream Sandwich birisi anlatabilir mi???
  • İCS yani android 4.0.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LagendarYKinG

İnş. su kameranın sıkıştırma olayını hallederler. Fotoğraflar sanki VGA kamerayla çekilmiş gibi duruyor.

Bendede ray var. Evet fotoğraflar baya kalitesiz çıkıyor. Bu yazılımdan kaynaklanıyor değil mi yani lens veya sensöründe bir problem yoktur sanırım? Fotoğraf kalitesizliği yüzünden satmayı bile düşünüyorum.
  • Arc aldık kendimi marta hazırlamıstım işe bak, bekle allah bekle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raven

quote:

İnş. su kameranın sıkıştırma olayını hallederler. Fotoğraflar sanki VGA kamerayla çekilmiş gibi duruyor.

Bendede ray var. Evet fotoğraflar baya kalitesiz çıkıyor. Bu yazılımdan kaynaklanıyor değil mi yani lens veya sensöründe bir problem yoktur sanırım? Fotoğraf kalitesizliği yüzünden satmayı bile düşünüyorum.

lensinden kaynaklı değildir. Bende neo v var, çektiğim fotolar max 600 700kb. samsung star var 3.2 mp kameralı onun fotoları 1-1.5 mb.

• quote:

quote:

quote:

lensinden kaynaklı değildir. Bende neo v var, çektiğim fotolar max 600 700kb. samsung star var 3.2 mp kameralı onun fotoları 1-1.5 mb.

dediginiz olay sanırım noise giderici yüzünden oluyor. exmor r sensör işe yaramıs gibi gözüksün diye telefon fazladan noise gideriyor buda sanki çamurlu gibi bi görüntü olusturabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

quote:

quote:

quote:

dediginiz olay sanırım noise giderici yüzünden oluyor. exmor r sensör işe yaramıs gibi gözüksün diye telefon fazladan noise gideriyor buda sanki çamurlu gibi bi görüntü olusturabiliyor.

Olabilir ama neo v de exmor sensörü yok. Büyük bi ihtimal yazılımsal ve düzeltmesi çok zor olmayan bir sorun, ama SE nin müşteriye olan ilgisi az geldi bana.

• acana ıcs ile neo v ve diğer cihazlarda şebeke üzerinden görüntülü görüşme olayıda çözülürmü?
  • iyi ya az kalmış güncellemeye :))) şunun şurasında marta ne kaldı ki :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: gnyaga

acana ıcs ile neo v ve diğer cihazlarda şebeke üzerinden görüntülü görüşme olayıda çözülürmü?

görüntülü görüsme gelicek
  • Artık çıksa da telefonlarımızı güncellesek. Bazı saçma sapan hatalar olduğu aşikar şu anda.En azından onlardan kurtuluruz.
    Onun dışında ben telefonun arayüzünden memnunum. Tek uyuz olduğum şey dosya yönetici programları kapama taşıma gibi fonksiyonlarının olmaması.
  • Live with Walkman içinde fazladan bir ay daha bekleyeceğiz. Gerçi ilk gelen ics sürümleri muhtemelen 2-3 güncellemeden sonra kendini toparlayacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.