Şimdi Ara

Sony Ericsson'un, Android Ice Cream Sandwich yol haritası detaylandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
5.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LagendarYKinG

quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Raven

quote:

İnş. su kameranın sıkıştırma olayını hallederler. Fotoğraflar sanki VGA kamerayla çekilmiş gibi duruyor.

Bendede ray var. Evet fotoğraflar baya kalitesiz çıkıyor. Bu yazılımdan kaynaklanıyor değil mi yani lens veya sensöründe bir problem yoktur sanırım? Fotoğraf kalitesizliği yüzünden satmayı bile düşünüyorum.

lensinden kaynaklı değildir. Bende neo v var, çektiğim fotolar max 600 700kb. samsung star var 3.2 mp kameralı onun fotoları 1-1.5 mb.

dediginiz olay sanırım noise giderici yüzünden oluyor. exmor r sensör işe yaramıs gibi gözüksün diye telefon fazladan noise gideriyor buda sanki çamurlu gibi bi görüntü olusturabiliyor.

Olabilir ama neo v de exmor sensörü yok. Büyük bi ihtimal yazılımsal ve düzeltmesi çok zor olmayan bir sorun, ama SE nin müşteriye olan ilgisi az geldi bana.

Se nin müşteriyle ilgilendiği nerede görülmüş(Yazılım desteği olarak). Herşeyi geliştiriciler yapıyor.

• x10a yok

ama ne yapıyoruzzz, xda developers'ı takip ediyoruz heyooo
  • 4 gözle bekliyoruz sıkldk bu arayüzden :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

x10a yok

ama ne yapıyoruzzz, xda developers'ı takip ediyoruz heyooo

Akıllıca
    Zaten x10 donanımı ile ics yi kaldıracak güçte.
  • Neo V sırf daha sonra çıktı diye daha üstün olan Neo'dan erken kavuşacak. Her neyse gelecek en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ALA-

Neo V sırf daha sonra çıktı diye daha üstün olan Neo'dan erken kavuşacak. Her neyse gelecek en azından.

daha sonra çıkan cihaz nasıl daha düşük donanımlı oldu hala anlıyabilmiş değilim zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: roaddewil

quote:

Neo V sırf daha sonra çıktı diye daha üstün olan Neo'dan erken kavuşacak. Her neyse gelecek en azından.

daha sonra çıkan cihaz nasıl daha düşük donanımlı oldu hala anlıyabilmiş değilim zaten...

Bizim elemanlar yapiyor ara sira boyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

quote:

Orijinalden alıntı: roaddewil

quote:

Bizim elemanlar yapiyor ara sira boyle

neo v çıktı denildiğinde hayal kırıklığına uğramıştım tüh yeni versiyonu çıkmış keşke bekleseydim diye baktım fiyatı daha ucuz özellikleri de daha düşük çok sevindim
    umarım sony de vaio serisinde aynı şeyi yapar yeni f23z1e aldım 21 i almayı düşünürken çıktı cihaz... eğer bi kaç hafta içinde daha düşük özellikli bi 25 falan çıkarsa daha çok sevinirim

• Arkadaslar bu ics olayi gelince neolck bnde neo var temalar felan bayaqi kotu bnce onlarmi deqisior

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o değilde bu se forumundaki moderatörlerin de maşallah bişeyden haberi yok. adamlar sürekli biz ilettik sorunu ama bişey olacak mı bilmiyoruz diyorlar!
  • quote:

Orijinalden alıntı: black05

Arkadaslar bu ics olayi gelince neolck bnde neo var temalar felan bayaqi kotu bnce onlarmi deqisior

İcs köklü bir Android güncellemesidir, işletim sistemine birçok yenilik ( örneğin daha aktif bir kilit ekranı) getirmektedir. Arayüzde ne gibi değişiklikler olur bilemeyiz, ancak şu anki arayüz de gayet hoş bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playmaker10 -- 2 Şubat 2012; 13:45:42 >
  • Mart geldi güncelleme daha yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: xfenk

Mart geldi güncelleme daha yok

mayıs, hazirana uzatıldı diye söylenti var ortalıkta.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.